Браво!!! Само така! Не ги слушай!
Аз четох, че във водата имало скрити калории - като алкохола и я намалих много. Сега пия по 300-400 мл на ден и свалих 3 кг! Пробвай!
Мнението беше редактирано от Витан на 13.05.12 19:54.
Радвам се! Браво за резултатите, я да видим снимки преди и след 6-те кг, ама по бельо, да видим това, дето е било проблема на 6-те килограма, сега като ги няма, там ли е, не е ли? Така де, дай да видим дали си стегната, или нещо виси...някъде...
казано от Весито Г на 13.05.12, 19:26:
Пупи, айде само да спазваме добрия тон, а? Днес правя 3 седмици от както започнах диетата и фитнеса, свалила съм 6 килограма и (за ваша изненада) все още не съм умряла. :)
Три седмици са време тъкмо за адаптация на тялото,в които то се чуди ‘’какво аджеба става с мен’‘...пък ти си свалила 6 кг?!?! :D
Помисли малко,какво точно са тези 6 кила!?Или не...по добре прочети ;)
Днес правя 3 седмици от както започнах диетата и фитнеса, свалила съм 6 килограма и (за ваша изненада) все още не съм умряла. :)
Наистина ли?! Хм...Май започвам да променям мнението си. Дали да не пробвам и аз? (wasntme) Пък и винаги съм искала да се отърва от онези 8 килограма. За три седмици казваш? И с по един път ядене на ден? Ми аз пък ще ям през ден за по-бърз ефект. Даже третата седмица изобщо няма и да ям. А за тренировките да питам? Налага ли се, всъщност, да са всеки ден?
Мнението беше редактирано от Мари А. на 13.05.12 20:21.
казано от Витан на 13.05.12, 20:15:
Мари А.*
Ако не помогне - 10 дни без ядене. Това е новият хит :D :D :D
Знам, знам....изкушавам се и от него, но като за начало ще ми е много хард. :D
Пупи, айде само да спазваме добрия тон, а? Днес правя 3 седмици от както започнах диетата и фитнеса, свалила съм 6 килограма и (за ваша изненада) все още не съм умряла. :)
След някоя друга седмица-месец очаквай да нямаш цикъл например или косопад.Това могат да ти бъдат най-малките проблеми.А може и някое гастритче/язвичка .. Как ти се струва ?
казано от Весито Г на 15.05.12, 21:58:
Като нещо прочетено в “Козмо” ми се струва.
А на мен твоята диета ми се струва като прочетена в “Козмо” ;) “Свалете 10 кг за 10 дни - уаууу ефекта ще бъде невероятен”
Хахаха. Щом така ти се струва добре. Аз мога да ти кажа, че не е от Козмо или от което и да било друго списание :). Само ще ти кажа, че има ефект, чувствам се отлично и НЕ гладувам. Коса също си имам още :)
казано от Весито Г на 15.05.12, 22:17:
Хахаха. Щом така ти се струва добре. Аз мога да ти кажа, че не е от Козмо или от което и да било друго списание :). Само ще ти кажа, че има ефект, чувствам се отлично и НЕ гладувам. Коса също си имам още :)
Ох човек нито имам намерение да се карам с някого просто ти казвам за проблемите през които съм минала и не бих го пожелала дори на най-големия си враг.Естествено че ще имаш коса те проблемите да не идват за ден - два.Има толкова много дневници и момичета,които имат перфектните тела и не се хранят никак малко а напротив ядат като “разпрани” и точно поради тази причина са с добре оформени и стегнати тела,най-важното ЗДРАВИ и кипят от енергия.
Първо, на това му се казва бърз метаболизъм. Моя не е такъв. Както и да е. За пореден път казвам, че тази седмица приключвам с това хранене и започвам да увеличавам приема на протеин и започвам лека захранка след диетата и всичко ще се нормализира. Дишайте. Вики, и аз не искам с никой да се карам ама имам чувството, че сама си говоря и не виждате какво пиша. :)
казано от Весито Г на 15.05.12, 22:24:
Първо, на това му се казва бърз метаболизъм. Моя не е такъв. Както и да е. За пореден път казвам, че тази седмица приключвам с това хранене и започвам да увеличавам приема на протеин и започвам лека захранка след диетата и всичко ще се нормализира. Дишайте. Вики, и аз не искам с никой да се карам ама имам чувството, че сама си говоря и не виждате какво пиша. :)
Да то всички се оправдават “Ами моя метаболизъм е бавен”.Ето можеш да прочетеш тази статия.А бързия метаболизъм как мислиш че се е забързал ? От само себе си .. да бе .. За това е нужно правилно,редовно хранене + тренировки.А обратното - недохранване + липса на тренировки = на бавен метаболизъм.
Чети от 47 страница
http://www.pdf-archive.com/2011/05/19/gary-taubes-2010-why-we-get-fat-and-what-to-do-about-it-ebook/gary-taubes-2010-why-we-get-fat-and-what-to-do-about-it-ebook.pdf
Аз не се оправдавам. Факт е, че каквото хапна ми се лепи ако не се движа. Но в момента ходя на фитнес и вървя доста през деня. Движение не ми липсва, т.е. надявам се нещата да се подобрят.
Вече започвам всеки ден да вписвам в дневника менюто си. Днес:
10:00 - кафе без захар
12:00 - 1 сварено яйце, малко кашкавал и сирене
19:00 - салата от домати, краставици, лук, сурови чушки и няколко маслини
И току що изядох едно протеиново десертче.
Днес:
14:00 - печени пресни картофи с парче сирене
15:00 - кафе със суха сметана
19:00 - салата от 1 домат, малко кашкавал и зехтин
20:00 - ягоди с мед
И пак ще кажа че храната ти е изключително малко.Има няма 600-700 ккал..А знаеш ли че на организма ти му се необходими поне 1300 за извършване на всичките процеси
На ясно съм, но бях доста време на диета и сега малко по малко започвам да увеличавам количеството. Не става от веднъж. :)
Слушам и изпълнявам! А тук видях, че има рецепти и за всяка пише калории, въглехидрати, мазнини. Това на 100г ли е?
17.05.12
21:03
Постепенно покачваш количеството?ти така има 3 години да го покачваш докато стигнеш минимума
казано от Gerrard Liverpool на 17.05.12, 21:03:
Постепенно покачваш количеството?ти така има 3 години да го покачваш докато стигнеш минимума
До онзи ден бях на диета и ядях по два пъти на ден салата. Не мога изведнъж да започна по 8 пъти на ден да ям месо, нали? За няколко дена ще започна да се храня нормално. Приемам съвети и рецепти :)
Опитват се да кажат, че ти и сега не се храниш.. крачка напред даже не си направила. Вместо ягоди с мед удари две яйца. Или вместо едно пластмасово доматче хапни малко мръвка. Така се тръгва не от едните салати към другите.. ;)
Днес:
11:00 - кафе 3в1
12:00 - салата от 1 домат и кашкавал
тренировка
17:00 - филийка с пастет+череши
20:00 - 2 пилешки кебапчета със салата от домати и краставици
21:00 - череши
Нищичко не си подобрила и увеличила от 1 седмица насам.Послушай какво ти казват хората тук и ще постигнеш добри резултати. ;)
Вики тя ако искаше да приеме съвет щеше да направи поне малко промяна... насила не става. Да си чука главата с череши и “кебапчета”.(headbang) (headbang) (headbang)
Хахах, мисля, че трябва да смени заглавието на дневника на “Пълна загуба на време” :D
Извинявайте, по 9 пържоли на ден ли трябва да изяждам? Или по една кора яйца?
23.05.12
11:01
казано от Весито Г на 23.05.12, 10:51:
Извинявайте, по 9 пържоли на ден ли трябва да изяждам? Или по една кора яйца?
Не.
Препоръчваме ти да се храниш балансирано, качествено и достатъчно като количество. Искаш съдействие, получаваш го и не го приемаш - не разбирам това. Ако достоверните източници на информация за теб са bg-mamma, Cosmopolitan и списание Блясък - ОК, това е въпрос на твой личен избор. Ти си знаеш, но тонът ти е незаслужено остър към хора, които са на твоя страна. Иначе ние сме спокойни, защото вариантите са два - (1) продължаваш както си знаеш и си оставаш в това положение, и (2) правиш нужните промени и постигаш целите си. Никой не е избягал от тази схема, ти също няма да можеш.
Никой не те кара да изяждаш по 9 пържоли и 1 кора яйца.Защо си си създала дневник ? Предполагам за да получаваш съвети/критики,за да подобриш храненето/тренировките ? Ако за това си го създала можеш да послушаш хората тук ... и никъде не видях някой да ти е казал ” Изяж една кора яйца “. Но в пъти по-добре е да изядеш кора яйца отколкото кебапче !? Хората се опитват да ти помогнат в постигането на целите,но ти не слушаш никой и си мислиш че искат да ти навредят по някакъв начин.. Е щом не приемаш критики/съвети и т.н за какво въобще си тук ?
Мнението беше редактирано от Вики на 23.05.12 11:02.
. горе ти го казаха.. ти си прави изводите.. дали 10 човека ще те лъжат или ти ще си права.
Мнението беше редактирано от Ellie на 23.05.12 11:07.
След коментари от типа на “пълна загуба на време” казвате, че аз реагирам остро. Освен това аз съвети не виждам, а само упреци. Кольо Пияндето, не черпя информация от БГ мама или Космополитан, спокойно. И колкото до количеството, това ми е достатъчно. Нямам желание да се тъпча. И ти какво точно разбираш под балансирано и качествено?
казано от Ellie на 23.05.12, 11:04:
Някой да ти е казал да ядеш това? На мен ми е много интересно как си се хранила преди, тъй като си написала, че си се хранила нездравословно и ти било писнало.. да не би да си мислиш, че сега се храниш правилно?
С едни череши и салати не даваш нищо на организма си .. пък да не говорим за кебапчетата. Помъчи се малко няма да умреш ако изядеш две яйца и една пържола. ;)
Хахах. Няма да умра да. Но няма да умра и ако не ги ям. Просто вчера не ми се ядеше яйце или пържола. Днес мога да хапна, или утре. :)
Ама то на теб всеки ден не ти се яде? До кога така докато не припаднеш или не ти окапе косата.. или не дай Боже ти спре цикъла, а?
Мнението беше редактирано от Ellie на 23.05.12 11:11.
казано от Весито Г на 23.05.12, 11:07:
След коментари от типа на “пълна загуба на време” казвате, че аз реагирам остро. Освен това аз съвети не виждам, а само упреци. Кольо Пияндето, не черпя информация от БГ мама или Космополитан, спокойно. И колкото до количеството, това ми е достатъчно. Нямам желание да се тъпча. И ти какво точно разбираш под балансирано и качествено?
След като получи съвети под формата на критики и не ги прие как очакваш да реагират хората ? Сигурно 10 човека най-малко са ти казали едно и също нещо формулирано по различен начин,но ти не го приемаш ...
Отначало всички като теб не знаят какво правят... спират да пишат.. идват проблемите.. връщат се и казват “Да бяхте прави,но късно се осъзнах”.. други пък слушат какво им се казва и не им се налага да минават през всички гадории,през които аз минах.. избери си от кои да бъдеш ;)