Най-идиотските неща, които сме чували

MF

23.05.12
23:01

К’во става, народе.
Абе напоследък все по-често попадам в този сайт на теми, чийто смисъл просто не съществува съгласно моята собствена логика и чийто автори неволно демонстрират очевидна липса на всякаква адекватност с околния свят.
Темичката ми няма за цел да провокира заяждане или подигравка. Просто реших, че по-добре от това да се нервим на разни идиотски въпроси и коментари, да се посмеем дружно и с усмивка да продължим по пътя, който си знаем.
Ако сте за, моля, заповядайте - споделете най-безумните въпроси, изводи и коментари, на които сте станали жертв..пардон, свидетели.

Слагам начало:
-От водата се пълнее. (Що речи?!!?!)
-Ако ядеш след 6, ще напълнееш. (Аз трябва да съм сумист)
-Мога ли да направя врата си по-голям с упражнения? (Я пробвай с мозъка)
-Прекалено ли съм висок? (Да човек, свий се малко)
-Мога ли да ям 1 филийка хляб на ден? (Може! Ама ако в последствие не изключиш И нея, няма да изчезнеш напълно)
-Болен съм, да тренирам ли? (Ами изчакай да преценя как се чувстваш)
-”Прегреших” с една бисквитка днес. (САМОБИЧУВАНЕ!)
-Защо не отслабвам, след като ям само веднъж на ден? ( http://www.myfacewhen.net/uploads/714-epic-facepalm.jpg )

Аре вие сте.

П.п.: Мили мои модератори, моля ви, не пращайте темата ми в гори тилилейски или, ако го направите, моля, снабдете всички потребители с карта до нея. Предварително благодаря.

26.05.12
12:37

Пере те и теб съчмата, ама айде..... :D :D :D

Мнението беше редактирано от Valdis на 26.05.12 23:21.

26.05.12
13:02

Един познат каза,че след месец ще почва да тренира като свърши даскало и за това почна от сега креатина..

26.05.12
13:49

Тази тема не се ли припокрива с темата за бисерите? Иначе вчера доста се смях на коментара на едно момче от форума (това е част от коментара)

Започвайки тренировки без добавки ти се развиваш, развиваш и в един определен момент стигаш до застой и каквото и да правиш не растеш, и тогава разбираш, че сигурно само с храна не става. Решаваш да си купиш добавки и това ти идва като една голяма “инжекция”, стигаш до нови висоти. Когато започнеш от първия ден с хранителни добавки, един прекрасен ден като стигнеш до застои и нищо не ти помага, към какво ще се ориентиреш! Остава само един възможен вариант - химия. ...
Друго, което искам да подчертая е, че това с добавките и химията за мен е ЕДИН ПОРОЧЕН КРЪГ, който няма край. Започнеш ли ги, не искаш да ги спираш. Междудругото тези неща ти ги казвам от опит. Интересното е, че силата в залата ми е по- малка от преди, когато пиех гейнър, но сега без добавки си изглеждам точно така, както когато пиех добавки

26.05.12
13:58

Вечното е: Една група от момчета дойдоха в залата и им викам защо не почнете да тренирате редовно и те амиии няма смисъл да дигаш без добавки и някой така направиха за 3 месеца стаж 2 различни азотни бустера и то най-силните... един пък който е на 16 години пича за 1 месец похарчи 500 лв за добавки и му изготвих хранителен режим и го питам защо не го спазваш е ами, защото да имам пари за добавки (fubar)

26.05.12
14:51

Зе сега се сещам за няколко тъпизми, на които съм бил свидетел:
“Трябва да взема протеинче, че нещо ми е спаднала ръката”
“Аз преди лятото ще правя лостчета за релеф” или пък “Ако искаш релеф ходи на лостове, ако искаш маса ходи на зала”
“Когато чистиш мазнини наблягай на БОБА - спомага за орелефяване”
Един тъпир го питат “Абе колко килограма качи от цикъла (само да вметна ставаше въпрос за стероиден цикъл) и той отговаря:
- Ми само 3 килограма ,защото в залата не пускат климатика и много се потя и не качвам нищо :D
А всъщност с такъв цикъл не знам дали хапваше и по 100гр. протеин на ден. За тренировка няма да говоря :D
Тука в Бургас назобените батки са мноу. Ония ден видях един с 43 ръка и 30 санта прасец :D

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.05.12 15:43.

26.05.12
15:56

Откакто видях един пич на лостовете да налива прясно мляко между сериите, малко неща могат да ме впечатлят.

Един от моя клас всяко междучасие яде двоен сандвич и пие мляко.(Сега качва, като почне да чисти незнам какво ще прави :Д)

26.05.12
19:37

-3 сантиметра качени в ръцете (функционална маса) , за 4 месеца без специализирани тренировки за ръце е малко :D
-Аз в момента не взимам анаболи. Аз съм спортистче, завършил съм спортното с футбол и идвам на залата само в петък, да може да се напомпам преди дискотека.
-Човек,ма ти си много зле. Аз съм завършил спортното (футболистът от отгоре) и ти казвам с тея лежанки и клекове дет ги правиш само ше си прецакаш тялото и на 30 ше си за протези. Почни като мене така да идваш само в петък да помпиш за бицепс и гърди то другото си се тренира. И щом си решил да сваляш- ходи да разцъкваш футблоче с приятели.
Общо взето нормалните лафове , където могат да се чуят навсякъде.

26.05.12
19:43

- ше клякам .... Ти луд ли си да клякам? Да си слагам лоста на врата да ми прещипе некой прешлен!
... след 2 минути пича продължава да нарежда
- да клякам>?!? Луд ли си ве... ше клякам. Тва е яко опасно за глезените. Не’ща да си чупа глезените
...

Това ми отговори един младеж, когато го попитах още колко има на стенда. Въртеше се около него, а аз тъкмо влизах в залата и помислих, че го използва понеже лоста беше неразтоварен

26.05.12
20:56

Прясна случка - от сряда.

Той (не го познавам, виждам го за 1-ви път):
- А бе, тука след 1 месец мисля малко стромбичка да вкарам за релефче, найш’ кви вени и фибри излизат, а? М*мата си еб*ало...
Аз:
- Е, защо не пробваш малко да коригираш тренировки и хранене?
Той:
– А ‘е, мани ги тия работи! От тия тежки тренировки (това ми го говори, докато разгъва за трицепс на скрипец), няма възстановяване, човек! Просто няма как!

Аз се отказах след демонстрацията на тежките тренировки и си продължих моите суперсерии преден клек и тяга...

26.05.12
21:32

“Когато сваляш мазнините стават на мускули”

26.05.12
21:57

преди доста време, разминавам се с двама квартални олигофрени и чувам единият: “и са, след 1 седмица кат си вкарам бианабола във ВЕНАТА ааааргддджжшшшш” - ( аудио-визуално превю на това което следва да се случи, след като си вкара “бианабола”)
и се попилявам от смях, сам по улицата.
Отделно милионите пъти когато са ми казвали да не правя тяга, щото ще си прееба кръста, и как жените обичали мъже със здрави кръстове ( това го казва 170, 105 кг мазен тюфлек, дето прави неизброими серии с по 2-3 плочки на скрипците)

Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 26.05.12 22:01.

26.05.12
23:21

ааааааргддджжжшшшшшш :Д :Д ахахаххахаха :Д

26.05.12
23:51

1 иска да сваля мазното от корема и ходи да тича(по много),прави коремни по 60 бр на серия,а междувременно прави програма за маса.След тренировка зарежда с банан и някакъв десерт.Когато му казах да си оправи яденето,дори му направих горе долу режима,той ми вика абе аз няма да ставам професионалист,за да се лишавам от всичко.Сега за лятото да се стегна за гаджетата по плажа..

27.05.12
02:31

казано от gotcha на 26.05.12, 21:32:

“Когато сваляш мазнините стават на мускули”

мазнините се използват за енергия, която от своя страна отива за изграждане на мускули.... къде е проблема :D

27.05.12
17:53

В казармата имаше един тип, който не си миеше зъбите..  за да не си ги изтърка (каквото и да значи това) :D

27.05.12
18:41

В залата:
А:Правиш ли крака?
Б:НЕ
А:Ти затова ще си останеш нисък.

29.05.12
19:53

казано от Витан на 26.05.12, 20:56:

(това ми го говори, докато разгъва за трицепс на скрипец), няма възстановяване, човек!

Той може да разгъва трицепс на скрипец и пак да прави по-интензивни тренировки от теб и наистина да са брутални.Не са нужни базови,за да е тежка,но щом си бърбори по време на серията вероятно няма да е достатъчно тежка.

29.05.12
19:57

Той може да разгъва трицепс на скрипец и пак да прави по-интензивни тренировки от теб и наистина да са

Ами не, не може. Plain and simple.

30.05.12
19:43

казано от Infernaloverkill на 29.05.12, 19:57:

Той може да разгъва трицепс на скрипец и пак да прави по-интензивни тренировки от теб и наистина да са

Ами не, не може. Plain and simple.

Няма как от едно упражнение да разбереш цялата тренировка каква е :)) Колко трудно да се досетиш какво имам предвид?

BE

30.05.12
20:17

Миля че това,което ми се случи днеска е за тази тема.
Прибирам се от разходка и си бях купил яйца,виждам баба ми на вратата и и викам виж кво си зех и и показах яйцата(тя от доста време ми казва да не ям яйца,че били вредни по толкова много/ям по 4 на ден/).И тя вика стига с тея яйца и вижда брат ми и му вика,кажи му като на брат да не яде яйца и следнавата и реплика кърти:Ако продължиш да ядеш яйца ще умреш(беше нещо от сорта). :D

31.05.12
20:22

Разговор между двама в фитнеса - ‘’Д*ба! нещо не искат да ми вървят гърдите от 1 година вече’’ ... и вторият му отговаря  ‘’брат,трябва да изчакаш поне 2 години, мозъка да се свърже с мускула за да почнат да ти порасват’’ :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1