27.05.12
12:52
Здравейте.
Имам следния проблем - Със сестра ми ходим в различни зали и всеки път когато тя тренира ми се обажда за да и казвам какво да прави( просто не може да запомни упражненията ) :). Та въпроса ми е може ли някои да ми даде линк за някакви изображения как се изпълняват упражненията за да мога да и ги принтирам.
Благодаря предварително.
27.05.12
13:01
Ето тук има някои упражнения , анимирани :) http://www.sport-fitness-advisor.com/dumbbellexercises.html
Супер са благодаря ти много, но ако попаднеш на други ще се радвам да ги споделиш. Имах една книга “Анатомия на културиста”( мисля, че така се казваше ) там имаше страшно много упражнения и с рисунки беше обяснено всичко, но съм я изгубил някъде.
казано от Kalc на 27.05.12, 14:25:
Супер са благодаря ти много, но ако попаднеш на други ще се радвам да ги споделиш. Имах една книга “Анатомия на културиста”( мисля, че така се казваше ) там имаше страшно много упражнения и с рисунки беше обяснено всичко, но съм я изгубил някъде.
Имаше една такава тема преди няколко дена за фитнес книгите и мненията за тях не бяха много положителни. :)