Фитнес упражнения

27.05.12
12:52

Здравейте.
Имам следния проблем - Със сестра ми ходим в различни зали и всеки път когато тя тренира ми се обажда за да и казвам какво да прави( просто не може да запомни упражненията  ) :). Та въпроса ми е може ли някои да ми даде линк за някакви изображения как се изпълняват упражненията за да мога да и ги принтирам.
Благодаря предварително.

Ето тук има някои упражнения , анимирани :) http://www.sport-fitness-advisor.com/dumbbellexercises.html

27.05.12
14:25

Супер са благодаря ти много, но ако попаднеш на други ще се радвам да ги споделиш. Имах една книга “Анатомия на културиста”( мисля, че така се казваше ) там имаше страшно много упражнения и с рисунки беше обяснено всичко, но съм я изгубил някъде.

27.05.12
20:37

казано от Kalc на 27.05.12, 14:25:

Супер са благодаря ти много, но ако попаднеш на други ще се радвам да ги споделиш. Имах една книга “Анатомия на културиста”( мисля, че така се казваше ) там имаше страшно много упражнения и с рисунки беше обяснено всичко, но съм я изгубил някъде.

Имаше една такава тема преди няколко дена за фитнес книгите и мненията за тях не бяха много положителни. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1