за корема...голяма молба

26.07.05
15:03

Значи от всичко което прочетох за корема ми стана ясно едно-компетентни хора по въпроса има много.Тук има хора със същия проблем-говоря за корема и сланините по него,които хора вече са го решили.Имам огромна молба към някого от вас.Тя е следната:не ми говорете за баланси,за калории и тем подобни термини,щото нищо не ми стана ясно.Моля някои от вас да ми каже една ефикасна диета и упражнения за корема и паласките с които за МИНИМАЛНО ВРЕМЕ ще имам някакъв резултат.Старанието и хъса ще ги има със сигурност.
Благодаря Ви Многооо.... :lol:

26.07.05
15:22

Ами няма как да стане, без да говорим за калории и баланс ;) Дори да ти направя списък с храните, които трябва да ядеш и които да избягваш, това не е задължително да подейства.

26.07.05
15:29

Ами Петко ти го е казал кратко и ясно.Без това не става.Най-простото което трябва да знаеш е поне да имаш отрицателен калориен баланс/пак баланси :lol: /Т.е. да изразходваш повече от това което приемаш.Паласките и корема се махат само с диета и аеробика.Нямаш ли търпение и желание по-добре не се захващай.За кратко просто няма как да стане

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1