Колко време горе-долу е срока на добавките ?

30.05.12
17:22

Здравейте, останало ми е малко от един протеин от 13.07.2011, не мога да намеря къде пише срока, за това искам да попитам мога ли да си го изпия ? Съхраняван е така, както е написано - на сухо място при стайна температура.

30.05.12
17:28

Доста им е годността на протеините попринцип.Пий си го.Най-много да те разстрои ако е изтекъл :d

30.05.12
17:30

Ок, мерси за бързия отговор :)) Дано не ме разстрои :DD

Ако не можеш да намериш срока му на годност отпечатан на кутията, по-добре не го пий. ;)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 30.05.12 17:33.

30.05.12
18:41

Последно ? :Д
Ще се възползвам да питам още нещо.
8:00 3 яйца омлет/на очи
11:00 Сандвич с пилешка пържола
14:30 Ориз с пилешко
16:00 Тренировка
Веднага след нея банан и 50тина грама ядки
18:30 Ориз с пилешко
21:00 Някаква риба
Преди лягане извара

Това горе-долу е режима ми, въпроса ми е кога мога да вмъкна протеина (2 пъти на ден) и изобщо нуждая ли се допълнително ?

Какво последно? Това е все едно да си купиш и ядеш храна без етикет върху нея, в скъсано пликче без ясен произход. Отбелязването на срок на годност на продукта е задължително. Ако няма отпечатан такъв срок, сам си прави изводи. :)

За това дали се нуждаеш от допълнително протеин разгледай статиите Протеин (част първа) и Протеин (част втора).

Вмъкни го там, където ти липсва протеин. Протеинът на прах е храна на прах. Ако питам кога да си изям пържолата ти какво би ми отговорил? :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 30.05.12 18:55.

30.05.12
21:16

Ясно :) Ами, май никъде не липсва протеин ? Във всяко хранене има без следтренировъчното (банан и ядки).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1