03.05.12
00:03
Здравейте, имам два въпроса относно формата на гърдите. Първо- преди да попитам моля да избегнем глупавите изказвания относно генетиката и т.н. , та от скоро правя с малко по- широк хват на лежанката с цел да използвам по- малко рамената и трицепса. Обаче аз винаги съм имал леко разстояние в долната част на гърдата, но предполагам в следствие на лежанката гърдите разстът но се увеличава разстоянието и ме притеснява защото не ми харесва как изглежда. Та мнението ми е че щом и преди са били по друг начим все ще има начин да ги позбия отново навътре. Та кое упражнение може да ми помогне и какво да не правя за да предотвратя раздалечаването?
И втория ми въпрос е относно формата. Имам мускулна маса на гърдите и както на всички е известно това каналче м/у гърдите. С риск да прозвучи глупаво , предполагам много знаят културистите колко хубави очертани гърди. Като се започне от най-горната част на каначето , надоло , и съответно после долната оформена част. И синтезирано да питам как да оформа средното разстояние или т.н каналче - упражнение ? метод ?
Моля отговорите на двата въпроса да не се влиаят един от друг само и единствено ако не съм сглупил да си противоречът.
Поздрави :)))))))))
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 03.05.12 07:22.
03.05.12
01:01
Дай своя снимка на гърдите :)
Каналчето е въпрос на маса.Пък долкото се вижда каналчето е въпрос на релеф.
Мнението беше редактирано от Vintage на 03.05.12 07:39.
То всичко в въпрос на ММ(и на ген)! Съжалявам :(
За вътрешната част, гледай ръцете да са ти по-близо една до друга, не обратното.
Мнението беше редактирано от Юли на 03.05.12 15:44.
03.05.12
21:17
Значи да правя с по-тесен хват за да избегна раздалечаването!?
Това с раздалечаването си го въобразяваш! Просто такава си ти е структурата, и ти изглежда че се раздалечават. С по-тесен хват се тренира вътрешната част на гърдите (около канала).
15.05.12
11:01
Брат как ще си въобразявам то е видимо че се раздалечават спрях лежанки да правя само дъмбели и пак. ПОМОЩ какво да правя не искам нито милиметър да мръднат още.
Дед, за него ген и структура са глупост (справка първият му пост), момчето иска гърди като на снимката и точка! Пич, пусни една снимка на гърдите си, най-вероятно стажът ти е малък, сега са започнали да се оформят гърдите ти и те са такива, каквито ги виждаш. Другия вариант е да си имал повече подкожни мазнини и като си поизчистил гърдите ти са се раздалечили, визуално, иначе винаги са си били така.
24.05.12
14:18
Хаха ми нещо не четеш както трябва, щото съм напълно наясно с относно генетиката. Пак моля без глупави изкавания. Мненията ви ми бяха от полза и с течение на времето ще кажа как са нещата!
Май ти не четеш умнико, ‘щото ако беше ‘напълно наясно с генетиката’ , тая тема нямаше да я има.
31.05.12
00:03
Хахахаха не ми се спори за глупости