Първи дневник, ориентирай се в тъмното

Темата е заключена.

Здравейте,

Отдавна ви чета, изчетох и дневниците в сайта. Реших да започна свой дневник, защото сама немога да се справя и ще ми трябва помощ от вас.
Започвам дневника най- вече, за да ми хвърлите светлина върху начинът ми на хранене. Просто не съм сигурна, че знам какво правя, а и след всияко изчетено ми е каша в главата.
За мен: на 29 години, две деца, 170 висока, 64 кг. Средна активност през деня, тренировки- не ходя в зала поради липса на финансови средства за момента, иначе бих ходила.Тренирам в къщи основно с фитнесблендъра от ютюб- ХИЙТ, упражнения с тежести (имам 10 кг само)- клекове, напади  и тн. Веднъж до два пъти седмично ходя да бягам интервално на стадиона- 200 метра спринт, 200 метра бърз ход, така 15- 20 минути, след това правя на тревата упражнения със собствено тегло. Отскоро имам въже, чудя се как да скачам още с него, за момента овладявам подскоците. Тренирам към 3- 5 пъти в седмицата.
Имам богата спортна история иначе- бивш състезател съм по плуване, след това, допреди две години редовно посещавах залата, но тренировките ми се състояха основно в кардио, никакви тежести (невежа си бях, кой да седне да прочете). След това, близо две години се застоях (за бой съм). След нова година, реших, че е време да влизам в строя, защото изобщо не се чувствах добре.
От два месеца тренирам по гореописания начин като ЦЕЛТА е: Смъкване на поне 3, 4 кг- била съм 60-61 кг и се чувствах превъзходно и най- вече намаляване обиколката на бедрата.
За момента с времето, което имам мисля, че тренировките, които правя са достатъчни. Явно храната ми куца, та ето менюто от вчера. Само да подчертая, че основно така се храня почти всеки ден.

06:00- кафе с малко мляко, филия пълнозърнест хляб с масло и кашкавал- непрепечена.
09:00- 1 варено яйце, малко краставица
13:00- съомга- към 150 грама, шопска салата  към 200 гр.
15:00- кафе с мляко
15:30- тренировка
17:00- 1 банан
19:00- свинска пържола на грил със салата от зеле и моркови.

Изпивам между 2-3 литра вода на ден, като към 2 литра са преди обяд- голяма жажда ме гони след закуската. Някой път, тренировката ми е изместена в 5:30 сутринта преди работа, после целия ден се чувствам страхотно, но  много ми е трудно да стана толкова рано...
По принцип така се храня от много време, като даже обикновено вечерята гледам да е по- рано.
Мерските не мърдат и това е то. Незнам вече какво да променя. Не робувам на кантара, рядко се качвам, гледам си шивашкия метър. Така, както започнах, така съм и сега.
Надявам се  на съвети, какво да предприема да раздвижа нещата.

30.05.12
10:12

Еееее, този дневник ще се следи :) Бобче привет и тук :) Весито съм :)
Сега да си кажа по въпросите ти : според мен храната ти е добре, може би нещо в тренировките трябва да промениш, знам ли....аз например преди тренирах само кардио, тежестите не ме привличаха или упражненията със собствено тегло, но...нещата се променят, и виждам как и тялото ми се е променило от както тренирам така.
Нека и другите кажат мнение, все пак резултатите няма как да дойдат ей така хоп, за месец...всичко с времето си :)
Успех  !

Веси,радвам се да те видя :-)

Така. Днес хранатами беше на никъде, защото бях цялден по изпити.

Закуска- кафе с мляко, филия пълнозърнест с филаделфия и боровинки
обяд- нямаше
следобедна закуска- кофичкакисело мляко и50 грама бадеми
тренировка- 17 минути ХИЙТ кардио- тези бърпита ми спират тока направо, после серии с 10 кг димпели- клек, сумо клек, напади, български клек- така 2 рунда.
Вечеря- зелена салата с домати и зехтин и половин пилешка гърда.

Забравих да спомена, че правя масаж със силиконови вендузи срещу целулит, всяка вечер по 15 минути на крак и  дупе. За месец има наредък, доволна съм “)

Днес преди работа в 5:30 сутринта- ХИЙТ тренировка 35 минути
Кафе с мляко
8 ч.- закуска- яйце, парченце пушена съомга, филия пълнозърнест хляб и три резена краставица
13ч- обяд- филе от бик с шопска салата, три маслини и две лъжици снежанка
Мислех да правя силова тренировка към 16ч след работа, но ме сполетяха женските неволи и се чувствам все едно  ме е прегазил влак.
Вечеря 18ч - консерва риба тон в собствен сос и салата от зеле.

Незнам, но от много време се храня по този начин, единствената промяна е, че спрях съвсем шоколада и бисквити разни, но няма мърдане на мерките и това е то.
Незнам какво да променя, уж съм в калориен дефицит и пак не става...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1