Фитнес програма за 16-годишен

01.06.12
20:01

Здравейте, нов съм във форума. От около година тренирам във Фитнес зала, но сега спрях, защото ме наплашиха, че с растежа на мускулите не растят костите, но ми се иска отново да почна, понеже не съм тренирал от 3 седмици и усещам, че ръцете ми спадат и всичко, което съм градил започва да се губи. На 16 години съм и съм висок 1,79м и ми се иска да порасна още 3-4см. Влияе ли тренирането на растежа?  Бихте ли ми препоръчали програма, с която да не се натоварвам много, за да не ми забавя растежа, ако може и да ми дадете някаква програма за хранене, понеже нали храненето е едно от най-важните неща :) Поздрави :)

Използвай търсачката - има 105000 теми за растежа и тренирането. За другото просто чети статиите...

Растежът не се забавя, споко. Избери си програма от раздел Фитнес програми и започни да четеш статиите от раздел Фитнес.

Поздрави!

Влияе на растежа. Засилва го в общия случай. Следващия път като ти кажат нещо - мисли преди да вярваш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1