Peace of mind

Темата е заключена.
Прескочи до:

08.06.12
09:44

Кефя се, че успях да си направя тренировката сутринта, така следобеда ми се освободи и ще се отдам на малката. А след малко ще си хапна и втората закуска и ще мирясам. :D

Мила

08.06.12
09:45

Deskameska, вчерашната дискусия беше свърза на ВМ-НВД хранене, а не тип хранене РБД. При ВМ-НВД хранене това е целта, нисък инсулин (нали за това няма въглехидрати или са ограничени до 1гр/кг)
Веси, не може да направиш 1 ВМ хранен и да кажеш, че това не е твоя режим. На повечето хора, преминаващи към ВМ са им нужни 2-3 седмици, за да се адаптират.

08.06.12
09:53

казано от Мила на 08.06.12, 09:45:

Deskameska, вчерашната дискусия беше свърза на ВМ-НВД хранене, а не тип хранене РБД. При ВМ-НВД хранене това е целта, нисък инсулин (нали за това няма въглехидрати или са ограничени до 1гр/кг)
Веси, не може да направиш 1 ВМ хранен и да кажеш, че това не е твоя режим. На повечето хора, преминаващи към ВМ са им нужни 2-3 седмици, за да се адаптират.

Така е Мила, съгласна съм напълно, даже съм чела, че резултатите идват доста по-късно, тялото трябва да се нагоди, исках да кажа, че не ми е кеф да закусвам така, няма смисъл да свиквам с този режим, след като не ми е приятно. Вярно е, първоначално като поднових този дневник исках точно този режим да спазвам, но....не е моя ;)

08.06.12
09:55

А ако искам да се придържам към ВМ-НВД хранене, това значи ли че трябва да изключа и тези въглехидрати сутрин след трен и да го заменя с белтъци? Също и манджичките от сорта на фасул, леща, мусака и т.н.?

08.06.12
09:57

казано от Deskameska на 08.06.12, 09:55:

А ако искам да се придържам към ВМ-НВД хранене, това значи ли че трябва да изключа и тези въглехидрати сутрин след трен и да го заменя с белтъци? Също и манджичките от сорта на фасул, леща, мусака и т.н.?

Мисля, че да, ако искаш да си на ВМ .

08.06.12
10:06

Мисля, че да, ако искаш да си на ВМ .

Логично, де.... Въпросът ми беше тъп? Може да опитам, но вкъщи няма да се приеме добре да се храня отделно :(

08.06.12
14:08

Ще се приеме да се храниш с тях, но с друга храна.
При ВМ-НВД въглехидратите ти са овесени ядки сутрин, след това през деня месо, яйца, сметана, салата, сурови ядки, масло и т.н.

Но не прекалявай с ВМ-НВД и лично ти препоръчвам да работиш по схема 3 на 2, тоест 3 дни спазваш ВМ-НВД, 2 дни ядеш повече въглехидрати, около 3гр на ЛТ е ок.
Зареждай, има ефект, аз го усещам и съжалявам, че не повярвах по-рано в него.

08.06.12
15:56

Съгласна съм, но ми мрънкат много. Малко ми идва нанагорно и да готвя по сто неща, но сигурно има начин да свикна и с това. Отделно, че трябва купувам допълнително продукти, за което изтърпявам разни нацупени физиономии, но като кажа, че е за малката, тогава няма проблем. Сега летния сезон ще ми е по-лесно. Решение е и да си зарибя мъжа по този режим. Доста съм му повлияла досега, може и сега да успея. Първо го научих да закусва, после да яде 5 пъти на ден, а сега почна и той да тренира /не знам точно кво прави, щото не дава да го гледам/. Лошото е /и учудващо/, че не си пада много по месо, ама то и аз вече не го ям много.
С малката нямам проблеми. Дай му на това дете мръвки, риба, млека, яйца, сирене, масло, ядки, тахан с мед, пълнозърнест хляб, овес, елда и краставици и друго не й трябва. :D Това й е менюто.

08.06.12
16:00

Значи и съпруга ще го вземемаме в Анимъл Джим :)

08.06.12
16:16

Оф, той е доста срамежлив, ама ще се опитам да го взема. Иначе тази събота ми е обещал да ходим до гребната за кросче.

Много далеч ни се пада тая гребна, да му се не види, ние сме на другия край на града. Ама работя и по тоя въпрос - почивните дни - спорт за цялото семейство.

Мила

08.06.12
16:51

казано от Puppy на 08.06.12, 14:08:

Но не прекалявай с ВМ-НВД и лично ти препоръчвам да работиш по схема 3 на 2, тоест 3 дни спазваш ВМ-НВД, 2 дни ядеш повече въглехидрати, около 3гр на ЛТ е ок.
Зареждай, има ефект, аз го усещам и съжалявам, че не повярвах по-рано в него.

Това не е ВМ-НВД, а някакво подобие на ротация на въглехидрати. И тук пропускате някои много важни неща относно този вид хранене. При ВМ-НВД няма зареждане на въглехидрати, дори повечето последователи не приемат никакви други въглехидрати освен тези от зеленчуците. В един друг сайт режат глави ако ядеш нещо различно от пържоли и мазно :D Друг е въпроса дали има нужда от подобни крайности, лично аз след година и половина на ВМ стигнах до някакви изводи, като се има предвид, че по какъв ли не начин не съм се хранила и имам някаква база за сравнение.
Та Deskameska, ако си решила да спазваш ВМ-НВД се придържай първоначално към основните му принципи, ако след адаптационния период не се чувстваш добре, не смяташ, че има някаква промяна, тогава премини към варианта на Блага. Но в този случай режима е съвсем различен. Пък ако имаш проблем с въглехидратите, 3 гр на кг телесна маса е много.

08.06.12
16:55

И аз заради дълго поддържане на ВМ-НВД го казвам това, Мила.
Няма смисъл да киснеш на тоя режим в основния му вид, наистина НЯМА.
Деска ще си решава, пък и откогато я помня винаги е имала много хубаво и стегнато тяло, не мога да си предсатвя, че едно раждане може да и е развалило фигурата :)

Мнението беше редактирано от Блажка на 08.06.12 16:55.

08.06.12

Една седмица достатъчна ли е да разбера дали това е подходящ за мен режим или трябва повече?

08.06.12

казано от Deskameska на 08.06.12, 16:55:

Една седмица достатъчна ли е да разбера дали това е подходящ за мен режим или трябва повече?

Поне 2 :)

08.06.12
16:58

казано от Puppy на 08.06.12, 16:55:

Деска ще си решава, пък и откогато я помня винаги е имала много хубаво и стегнато тяло, не мога да си предсатвя, че едно раждане може да и е развалило фигурата :)

Ооо, повярвай ми може. :(

08.06.12
17:02

казано от Deskameska на 08.06.12, 16:58:

казано от Puppy на 08.06.12, 16:55:

Ооо, повярвай ми може. :(

Кога мислите да ходите към Енинсбург, че и аз мисля да ходя, може да потренираме там...

Мила

08.06.12
17:10

То попринцип когато гониш някаква цел, а не просто да поддържаш тегло, и особено когато целта е отслабване, много лесно организма свиква с какъвто и да е режим и почти винаги идва момент, в който трябва да промениш нещо в храненето. Така че видиш ли че циклиш на едно място с даден вид хранене, значи е време за промяна. :)

08.06.12
23:18

По принцип си мислех, че се придържам към този режим, но явно наистина е било заблуда :D Сега се чудя дали да не се пробвам по-сериозно?  Ще се лиша за известно време от любимите закуски, но реално погледнато няма да е за дълго...Да почна, примерно, от понеделник, че събота и неделя домашните много ме изкушават. Другият въпрос е колко време да карам на такъв режим и, ако реша да го сменя след това, има ли правила за въвеждане на храни? Също, задължително ли е да се яде месо или мога да си карам на яйца и извара, че наистина напоследък съм доста скарана с мръФките. През деня примерно -  да, но вечер нещо не мога да ям месо. Много ми напомня дюканската диета, а за нея нямам много добро мнение. Имам време да помисля. Пък може и още върпоси да ми изникнат.

Иначе, Блага, тази вечер решихме да си ходим другата седмица. У село обаче терен за тренировки ... нъц, освен едно игрище в училището. Аз си правя кросчета до ВЕЦа и обратно, а у нас си продължавам с моите тренировки, като тежестите ми са туби по 5 л с вода :D. За всичко се намира начин, ей. Последният път мернах май лост в боровата гора, точно над училището. Някоя добра душа се е постарала. Мисля другия път да проверя за какво иде реч, пък току-виж се изненадам приятно.

Тук в квартала тъкмо си намерих едни скришни железа, подходящи за набирания, но днес, докато се разхождах с малката - помислих, че съм се объркала нещо, но ги нямаше. Не ми е писано да се крия и да пробвам, все трябва да се излагам пред пенсионерите. :D

Стига съм се отплесвала, че стана никое време, а и почнах да забравям какво ядох:
12:30 - домат краставица, маслини, сирене /ям го в промишлени количества/, извара, пекнах си една тиквичка на скара, полях я със зехтинец и кисело мляко, две печени гъбки с масло, щипка ядки
16:00 - извара с кисело мляко, 1/2 краставица, варено яйце, кафенце
20:30 - шопска салата с много сирене, 3 маслинки,  тиквички на скара със зехтин, кисело мляко и чесън, гъбки с масло и кашкавал, някакво жарено свинско филе, тиквено и слънчогледово семе.

Закуските ни за утре са готови. Бегам да лягам, че съм парцал.

09.06.12
08:15

Личното ми мнение, е, че на ВМ-НВД с чийтинг може да си стоиш едва ли не вечно...
Така де, спазваш я стриктно около месец, два, после си враваш по 4-5 разлини дни в месеца и си позволяваш и нещо различно да хапнеш. То затова не е диета, а се казва режим на хранене, специално ВМ-НВД е за сваляне на килограми и чистене на подкожни мазнини, както и ЦХ, има други, които за задържане и т.н.
Общо взето почнеш ли веднъж да се храниш така, научиш ли основните принципи, просто трябва да продължиш да се храниш така.
Разбира се, понякога по-стриктно, понякога по айляк.
Аз не ядях кашкавал, топено сирене, сметана и подобни неща, въпреки че УЖ ВМ-НВД-то позволява. Просто в един момент ми идваше малко в повечето. Както казва моята треньорка - С времето тялото ти само ще нагоди към правилния за него начин на хранене и ще свалиш от само себе си.
В началото на ‘експеримента’ не вярвах изобщо на тази теория, аз съм заклет ВМ-НВД маняк, после и палео и войнска и фастинг - КУЛТ, но тялото се амортизира, спира да работи на пълни обороти, това се случва, разбира се след доста дълго време, аз изкарах стриктно ВМ-НВД 6 месеца и се прецаках жестоко. Просто всичко в един момент спря да работи, точно когато настъпи лятото и трябваше да започна да чистя. Фастинг по не знам си колко час и пак - НИЩО.
От месец и половина спазвам войнска + мръсни дни, тоест на 5 дни, 6-ят ям каквото ми се яде - ето вчера ядох пица, руска салата и някакъв кекс. През останалото време ям в 20:30 вечерта, преди това през деня ям сурови ядки, плодове и сушени плодове, понякога салата на обяд, но основната храна - месо, яйца, извара - вечер след тренировка.
Започна да работи и малко се поуспокоих...
Относно Енина, и аз мисля да се замъкна другата или по-другата седмица. Относно тренировките - тежести не са ти нужни. Можем да се изцедим като лимони и без тежести (devil)

09.06.12
15:51

Според мен Мила е права, че какъвто и режим да спазваш, натъртвам на спазваш, в един момент тялото привиква и цикли на едно място.
Всичките режими включват лишаване от нещо, но те все пак са с цел - покачване или сваляне. Лишението не трябва да е с месеци, а за доста по-кратък период - месец максимум, защото може да си докараш по-големи проблеми.
За мен организма не трябва да се тормози с честа смяна на режими или дълги периоди на един режим. То още в началото, предполагам, личи и дали ти допада един начин на хранене или не. Плюс т’ва си мисля, че като не ти е кеф, не трябва да се назорваш.  Тренирай си и си подбирай продуктите и количествата, а той организма си знае работата и “праща” съобщения. Като съм освирепяла от глад вечер, значи не съм яла като хората през деня. Въпросът е да не посягам към боклуците, но и тва се случва. Мен малко ме задушават ограниченията, затова първо искам да се убедя в нещо и да го приема, преди да си го наложа.
Друг е въпроса колко съм си променила мисленето след като родих. Абсолютни 180 градуса. Оценявам това, че съм израстнала на село, а не в град, и съм яла най-ценната и чиста храна - собственото производство. Притесненията и грижите са едно на ръка, начина ни на живот ме дразни и изнервя. А всъщност малко ни е ннеобходимо.
Наскоро започнах да си променям и мнението за нуждата ни от месо. Едно изречение ме накара да се замисля - храносмилателната система на човека не е създадена, за да обработва месо. Т.е. червата на човека са много дълги, докато на хищните животни са доста по-къси. Месото не трябва да стои толкова дълго в организма, затова пътят на обработка трябва да е по-къс, демек по-къси черва.Обясненията бяха по-големи, но в общи линии е това. Не съм отказала още мръвката, но т’ва сериозно ме накара да се замисля и защо не мога да ям месо вечер.

Пфуу, дали някой въобще го интересува тва, хаха, ама нищо аз да си кажа.

09/06/2012

6:30 - топла вода и геритамин
7:00 - кафе с мляко, малката се събуди и първо трябваше с нея да се занимавам
8:30 - Тренировка:
Р90х - Interval x Plus
ZWOW 21 - 10 minutes AMRAP:
1) Burpee Handstand - 5 reps
2) Ninja Jumps - 5 reps
3) Squat Side Kick - 10 reps Each Side

Свъши ми времето, но ми оставаха 4 клека за пълни 5 рунда и си направих и тях - така че 5 рунда.

10:00 - 40 гр ечемичени, ръжени и щипка овесени ядки, лъжица ленено семе, лъжица, стафиди, лъжица, суров слънчоглед, канела, прясно мляко и куркума.
13:00 - домат, краставица, 3 маслинки, две бъркани яйца със сирене, извара и подправки, още сирене, тиквени семки, 2 лъжици тахан с мед
15:30 - кафе с мляко
....

За тахана изобщо не ми е гузно вече, кльопам си го кеф ми е :D Само да не прекалявам, де.

Мнението беше редактирано от Deskameska на 09.06.12 17:29.

09.06.12
22:25

17:00 - извара със стафиди и канела, щипка тиквени семки /ядки вече нямам :( / , лъжица тахан с мед
19:00 /около/ - кросче на Гребната - не си дадох зор, потичах 20 мин, можех и още, но мъжът ми много изостана и трябваше да го поизчакам, правих си разни подскоци в т’ва време.
21:00 - шопска салата, с мнооого сирене, нещо като таратор, но плюс извара, счуках си 5-6 ореха. Бях готвила гювеч със свинско, но нещо не стигнах до него. Остава за утре.

Вода: около 3 л

Май това беше за днес. Лека и спокойна!

Мнението беше редактирано от Deskameska на 09.06.12 23:07.

Т. Тодорова

10.06.12
02:51

Малко спам,ама не мога да задържа завистта си само за себе си :D

1) Ядките !!!! Умирам за ядки,а тук 100гр струват 10-11 долара ...Имаме някакви в магазина,от които мога да нагъвам,ама имат вкус на пържени...100% са обработвани с няква грозна слуз  :D

2) Публичните подскоци !!!! Много ми липсват вече всякаквите пауър лънджис,джъмпинг джакс и кое ли още не .Подсмрък.Красивите ми планове за спорт в двора загинаха,че даже не и геройски,заради руснаците,дето се нанесоха в задната къща - само зяпат,гледат,мъкнат се...Едната вечер като се прибрах от тичане,бяха забили пак на нашата полянка,тръгнах да се доразтегна и отвсякъде крясъци : ХАРАШО!ХАРАШО!

Американската мечта - милиарди комари и двор,пълен с пияници :D

10.06.12
15:17

Ако не бяха тъпите пари, мам... му, никога няма да ми мине през акъла да се затиря по чужбина. Ама да ги имахме, да не го мислим. Евала ти за геройството и въобще че се оправяш и си държиш на твойто. Много добре се справяш! Продължавай в същия дух, времето минава, ей сега ще дойде септември и ще си побягаш на Гребната. Ми така де, друго си е да ти се навират пловдиски мухи и комари в лицето :D.
За ядките - пък вземи си таханче, нямат ли там, или фъстъчено масло или ... оф, де да знаех какво да те посъветвам.
За руските елементи - абе тегли им една мазна българска и да се научат. Да не ти дреме, нали твоя задник ще е стегнат. Сложи си очилата и си пусни няква музика - релакс и би хепи. ;)

10.06.12
18:02

Еми поне нали хорошо са казали хаха :D (wasntme) (giggle)

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 10.06.12 18:04.

10.06.12
22:52

Нещо много скапана се чувствам, може би щото утре е понеделник (dull)

10/06/2012
Тренировка - джудж. Само федербал следобеда - поизпотихме се, ама то и жегичка.

Храна - доколкота я помня, че нещо ми се губи:
Закуска: вода, геритамин, кафе с мляко, каша от елда, амарант, по много и от двете, прясно мляко, половин лъжичка мед, канела, куркума, стафиди, малко орехи - уф, тоя бъркоч ми е много вкусен.
Междинно: кофичка кисело мляко
Обяд: домат, краставица, сирене обилно, гювече от домашно свинско със зеленчуци /тиквичка, домат, чушка, зелен фасул, картофки, които избягвах/ - доста блажничък стана, но мазнина допълнително не съм слагала, а само тази от месото /домашно е и съвсем различно ми се стори на вкус, вкусотия/
Междинно: извара с кисело мляко и орехи, лъжица тахан с мед
Вечеря: шопска салата с много сирене, омлет от две яйца и малко прясно мляко, сирене извара и кашкавал, 15 гр орехи
Вода: абе доста, около 3 л
За друго май не се сещам. Реших - ако правя НВД, да е след като се върнем от село, че мама няма начин да не ме съблазни с някоя яка манЖа, а се познавам. Пък ако се опаза, добре.

Обработвам мъжа леко да промени храненето, за утре съм му приготвила една камара кльопачка /после ако се оплаче от мен :@/, а аз се надявам да не забравя да извадя сутринта скумрийката от фризера, че ще остана без обяд. Закуската е готова, обмислям си междинните, но имам сварени яйца, ако не измисля нещо друго; за вечеря - пфуу, може да пекна някви пържолки, че по-бързичко стават. (dull)  Ох, тва е. Лека от мен!

11.06.12
08:59

11/06/2012
6:00 - топла вода и геритамин
6:15 - кафе с мляко
6:40 - Тренировка:
20 мин - кростренажор - интервално
20 рунда 50/10 (4 кръга):
1) Surfer
2) Round Kick & Knee Crunch (left leg)
3) Round Kick & Knee Crunch (right leg)
4) 1-2-3 Push Up
5) Ninja Jump & Sandbag Pick Up - 7 кг

7:40 - 40 гр овесени ядки, овесени и пшенични трици, 1 с.л. ленено семе, канела, 200 гр кисело мляко, 16 гр орехи
10:00 - 1 кофичка кисело мляко
........

11.06.12
16:37

....
12:30 - домат, 1/2 краставица, скумрия на скара, едно орехче
16:30 - извара, с една лъжица кисело мляко и едно сварено яйце, 15 гр орехи
20:30 - цитат: “де да знам... швидим” ;)
....

11.06.12
22:50

Тия мачовееееее, боже, цял месец! Дано не вечеряме все така късно. :(

........
21:00 - шопска салата, с много сирене, три маслинки, свинска пържола и половина /малката не си я изяде все пак цялата, а аз съм добро прасенце и зян да не става/, доста /30 гр може би/ сурови ядки микс /тиквено, слънчоглед, кашу, бадеми, и лешници/ (dull)

Май доста си похапвам напоследък, днес и глад ме гони непрекъснато, ама то като гледам датите, тия дни и до злоупотреби може да се стигне. Дано се удържа. В тия жеги така ми се цапва едно сладоледче :x .

Има няк’ви без захар - дали стават за нещо? Мисля че миналата година ядох такъв и не беше лош, ама колко е ок да се яде?

12.06.12
08:15

Хапвай си щом ти се яде - нищо няма да ти стане от няколко сладоледчета лятото :)

Приеми го като имунизация срещу вманиачаване към някакъв “суперизчистен” режим на хранене :D И така се явява полезно :)

12.06.12
13:57

казано от Atom на 12.06.12, 08:15:

Хапвай си щом ти се яде - нищо няма да ти стане от няколко сладоледчета лятото :)

Приеми го като имунизация срещу вманиачаване към някакъв “суперизчистен” режим на хранене :D И така се явява полезно :)

Да опират нещата до два пъти в седмицата - добре, ама аз като почна .. имам дни и с по два сладоледа на ден. По принцип и аз съм на мнение, че не трябва да се вманиачмвам, умерено да си хапвам боклучави храни, щото иначе многото лишения водят до дни, в които не се понасям заради джънка дето изяждам. Забелязала съм, че лятото не ми е толкова гузно, колкото зимата. Може би, защото се движа повече, а и само от жегата имам чувството, че горя калории, хаха. Глупости ...ще ми се. :P

12.06.12
22:46

Леко оплескване тая вечер, ама не ми е гузно. Вместо 1 лъжичка тахан, хапнах 4 - е , какво пък, таханът е полезен, хубава мазнина, медът също. Имала съм нужда,... явно (dull).

6:00 - топла вода с геритамин
6:15 - кафе с мляко
6:40 - Тренировка:
15 мин кростренажор интервално
600 Rep Fat Burner Workout
EDIT: 300 повторения:
Jump Lunge Kick Up - 30 reps
Side Burpee Knee Tuck - 30 reps
Super Girl Squat - 30 reps
Diving Knee Tucks - 30 reps
Jack Jump Tuck - 30 reps
3D Push Ups - 30 reps
One Leg Jump Up - 15 reps on each leg
Ab Chopper - 30 reps
Sumo Twist Crunch - 30 reps
Plank Lift Off - 30 reps

Време: 22:38 мин

В 6:30 сутринта беше вече 24 градуса. След тренировката нямах сухо местенце /като през целия ден, де/. :D

7:40 - 40 гр овесени ядки, овесени и пшенични трици, 1 с.л. ленено семе, канела, 200 гр кисело мляко, лъжица суров слънчоглед, лъжица стафиди
10:30 - 3 кайсийки, банан
12:30 - домат и краставица, 3 маслинки, голяма свинска пържола, сирене, 20 гр ядки
16:00 - извара с кисело мляко и канела, 25 гр ядки
21:00 - шопска салата, варено яйце и половина, извара, още сирене, две пържени цацки :P, ядки, тахан с мед

Вода: много, май минах и 4 л, жега е, готино ми е.

Остава да приготвя закуската за утре и лягам. Жегата много скапва. Лека и спокойна!

Мнението беше редактирано от Deskameska на 13.06.12 14:48.

12.06.12
22:51

Ох, забравих! Днес ми казаха,че съм като културистка в ръцете :( Наистина ли? Вярно, изпъкнаха ми вени и т’ва онова, гадно е, ама чак културистка. Оформила съм ги,  ама ... чак културистка :( Прозвуча ми гадно. Казаха ми да се спра :(

12.06.12
23:16

И аз омазах днес положението с храната....явно е от времето :D

12.06.12
23:29

Ако искаш може да ги разменим .. аз ще ти ги разхождам/използвам с голямо удоволствие! (blush)
М/у аз ли съм единствената която се радва ужаааасно много на изпъкнали вени. Направо като ги видя и полудявам.

12.06.12
23:33

А уж в жегата не се ядяло много, нали? Дано да е от времето. Все пак не сме се омазали с нещо вредно, това донякъде ме успокоява.

12.06.12
23:38

казано от Ellie на 12.06.12, 23:29:

Ако искаш може да ги разменим .. аз ще ти ги разхождам/използвам с голямо удоволствие! (blush)
М/у аз ли съм единствената която се радва ужаааасно много на изпъкнали вени. Направо като ги видя и полудявам.

Абе не знам, не го намирам за много приятно, но все пак и не е толкова грозно, ако гледаш някое стегнато и релефно тяло /аз не съм точно с такова все пак/. Добре, че не мога да си показвам корема, че и там има, изпъкват понякога. Няма лошо, стига да не ми викат културистка, щото не ми е това целта. Дано поне това значи, че съм поизчистила мазнинки... или се лъжа?

13.06.12
10:27

казано от Ellie на 12.06.12, 23:29:

Мен също ме кефят,само да не са прекалено изпъкнали,като на Мадона.

13.06.12
12:35

Според мен си е точно изчистване на мазнини (y)

13.06.12
13:23

Дес, всичките 600 повторения ли направи за 22 минути ???

13.06.12
13:38

казано от Vessi-barabesi на 13.06.12, 12:35:

Според мен си е точно изчистване на мазнини (y)

Ау, дано си права! (rock)

Дес, всичките 600 повторения ли направи за 22 минути ???

Всичките. На днешната пак ме учуди времето, но после ще описвам. Почвам да се съмнявам в хронометъра си вече. :D

Грешката е поправена! Хронометърът не греши, а Деска :D

Мнението беше редактирано от Deskameska на 13.06.12 14:51.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1