05.06.12
13:56
Аха... “Значи няма нищо ново под слънцето” . Благодаря !
Discontinue use and call a physician or licensed qualified health care professional immediately if you experience rapid heartbeat, dizziness, severe headache, shortness of breath, or other similar symptoms.
При мен от няколко дни, виене на свят..и такива неща. Да го спирам ли? ...
Според вас, дали може да е, защото пишеше да се установи толеранс ..аз директно джаснах 1 сутрин и една след обед ..и на другия ден 1 сутрин ..две преди тренировка .. другото, което искам да попитам..дали да го спра за седмица ..и да почна ..по една капсула ..за 4-5 дни, после 1х1 .. и накрая, колкото останат ..2х1?
Мнението беше редактирано от Денислав на 05.06.12 23:42.
баси само аз ли съм толкова нечуствителен, та в скоро време почнах и с кафе да го пия ....
Аз например бих прекратил приема за 1 седмица и после 1х1 една седмица , след това 2х1, ако нямаш проблеми. Иначе може да го пиеш 1х1 в почивни и 1х2 в тренировъчни.
Гледам сега, едно момче ми се оплаква, че го боляла главата яко :Х ...миналия петък, един приятел и той ..аве, замотана работа, знае ли човек :X
06.06.12
11:17
казано от Денислав на 05.06.12, 23:17:
Според вас, дали може да е, защото пишеше да се установи толеранс ..аз директно джаснах 1 сутрин и една след обед ..и на другия ден 1 сутрин ..две преди тренировка ..
Сигурно, защото според производителите така е редно, като оставим на страна, че са създателите на продукта, най-вероятно е организма да привикне към съставките и тогава да се увеличи дозата. Иначе на кутията щеше да пише нещо от рода на “Маай, колкото можеш, пък да видим......”. Ташак си правите със стимулантите в бърнърите, но е въпрос на време някой да изквичи на умряло още повече, че имаше издънки със забранени вещества в тях!
казано от head_hunter на 06.06.12, 11:17:
казано от Денислав на 05.06.12, 23:17:
Според вас, дали може да е, защото пишеше да се установи толеранс ..аз директно джаснах 1 сутрин и една след обед ..и на другия ден 1 сутрин ..две преди тренировка ..
Сигурно, защото според производителите така е редно, като оставим на страна, че са създателите на продукта, най-вероятно е организма да привикне към съставките и тогава да се увеличи дозата. Иначе на кутията щеше да пише нещо от рода на “Маай, колкото можеш, пък да видим......”. Ташак си правите със стимулантите в бърнърите, но е въпрос на време някой да изквичи на умряло още повече, че имаше издънки със забранени вещества в тях!
То ако можеше някой и да разбере това което му казват...
казано от emzo на 16.05.12, 08:42:
На мен лично ми е писнало от ламички, които купуват, без да са чели и е въпрос на време, някоя такава ламичка да гушне букета, поради неграмотността си.
Т.е. на етикета винаги е написано всичко необходимо за приема.
коментар към същия
Мнението беше редактирано от Васил Р на 06.06.12 17:13.
Тайсън, на всяка манджа - мерудия, а? Виждам какво е писано, спокойно. Грипът, от който много се оплакват е свързан точно със главоболие, световъртеж и тем подобни .. , така че знае ли човек :)
07.06.12
10:40
Някой има ли информация за продуктите на SAN TIGHT Hardcore и Tight Extreame ?
На мен лично и двата профила ми харесват.
Франко беше ползвал един от двата, но не помня кой.
Дано да се включи.
08.06.12
22:39
Здравейте бях се насочил към окси и слим ама като гледам тука не сте много позитивно настроени към тях затова реших да попитам какво ще ми препоръчате? Трябва ми нещо с което да махна и послените мазнини останали по мен ,до сега съм пил 2 оксита и ми действаха добре ,но ако смятате че има и по добри може да кажете.Имам нужда от енергия ,да подтиска глада най вече и ако може да е с кофеин и йохиимбе.Ще го комбинирам с протеинче чисто + мултивитамини и рибено масло .Кажете ако може и освен фатбърнера още нещо което ще ми поммогне при чистенето като суплемент.Тренировките и храненето са добре вече щото преди ядях нищо и тренирах по 2 часа на ден и накрая нищо... Мерси :) !!!
Здравейте,
имам пълна опаковка от vpx redline ultra hardcore и ще ги започна след 2-3 дена, но имам само едно питане към тези които го приемат:
Казва се веднага след ставане да се приеме, но има ли проблем ако закуската е 15-20 мин след този прием (това в нетренировъчен ден) или може след като направя закуска и 1 час след това?
Ще пробвам първо само с 1 хапче, така като не съм ползвал до сега фат бърнери.
Ще се радвам ако някой който е приемал или приема продукта да даде съвет.
Благодаря!
19.06.12
14:58
Аз си купих Ripped Freak . Стори ми се и на доста прилична цена, спрямо повечето бърнъри
21.06.12
21:53
казано от Valdis на 20.05.12, 11:11:
Най-доброто, което съм ползвал някога и ползвам в момента, е трансдермална манджа забъркана в домашни условия, като активните съставки са 7-keto, Yohimbin Hcl, Theophylline + кофеин на таблетки. -10кг. за 40дни, нямам време за кардио, но работата ми последно време бие по интензивност всякакво кардио. За Теофилина има изследвания и се твърди, че има и локален ефект по отношение на мазнините когато се прилага трансдермално.
Valdis,би ли споделил как приемаш Theophylline?Под формата на Теотард ли,и в каква доза?
Ти ли си кьорав или на мен ми се привижда, това че още в началото на поста, който си цитирал съм споменал системата за доставка на активните ингредиенти???? Оралния прием на теофилин няма как да е от полза като се гони локална липолиза, единствено кофеина приемам орално.
22.06.12
01:34
Нито съм кьорав,нито на теб ти се привижда.Явно не съм разбрал правилно цитирания пост.Ако ти се занимава да ми обясниш накратко как се прави “трансдермалната манджа” ще съм ти благодарен.Ако правилно съм разбрал всичките съставки са в таблетна форма и затова не ми е ясно...
Мнението беше редактирано от Deadeye на 22.06.12 01:34.
Точно това е, че не са- трансдермална ще рече, че бърка нещо като гел/каша или там каквото и маже локално зоните. Кофеина единствено се пие.
казано от Скота на 22.06.12, 02:12:
и маже локално зоните.
Не точно, като цяло сместа не е предназначена за локален ефект, въпреки че има доказателства за това, че Yohimbina и теофилина работят и в тази посока. Основната идея на начинанието е трансфера на 7-keto, тъй като оралната му бионаличност е изключително ниска, затова трасдермалното приложение е много по-ефективен метод за доставка.
22.06.12
22:11
казано от Valdis на 22.06.12, 08:57:
казано от Скота на 22.06.12, 02:12:
и маже локално зоните.
Не точно, като цяло сместа не е предназначена за локален ефект, въпреки че има доказателства за това, че Yohimbina и теофилина работят и в тази посока. Основната идея на начинанието е трансфера на 7-keto, тъй като оралната му бионаличност е изключително ниска, затова трасдермалното приложение е много по-ефективен метод за доставка.
Валдис, говорейки за манджа, би ли бил така добър да споделиш обичайните елементи на рецептата за готвене - съставки, дози, забъркване? За пример, доколкото знам, 7-к се разтваря в олио, а Y във вода, но как от всичко да направя крем или течност за мазане, какви са работещите дози, идея няма. Благодаря предварително.
Споменавал съм ги, търси! Колкото до дозировката и забъркването на трансдермалния превозвач е достатъчно да ползваш насоките, които съм дал в комбинация с Google и ще се изненадаш колко много материал за четене ще ти се отвори ;) Само ще кажа, че за да събера различните съставки трябваше да ги поръчвам от всички краища на света ;)
казано от Valdis на 22.06.12, 23:10:
Споменавал съм ги, търси! Колкото до дозировката и забъркването на трансдермалния превозвач е достатъчно да ползваш насоките, които съм дал в комбинация с Google и ще се изненадаш колко много материал за четене ще ти се отвори ;) Само ще кажа, че за да събера различните съставки трябваше да ги поръчвам от всички краища на света ;)
Крайно време е да помислиш за патент.:D
За съжаление се базирам само на опита и знанията на много по-знаещи от мен хора, от мен съм вложил единствено желание и упорство да се сдобия със всичко необходимо. Покрай това съм попадал на доста интересни системи за доставка, като почнем от назални мехлеми, минем през сублингвални препарати, и стигнем до ректални експерименти, но за радост моя експериментаторски дух си пада малко консервативен, поне по отношение на последното :D :D :D
01.07.12
17:27
От 4 дена използвам МАН Скорч, доста качествен бърнър да съм честен! Изпотяване , енергия , тонус и настроение , никакъв краш! Само не ми стана ясно в почивни дни , в които не тичам и не тренирам в залата да пия ли бърнъра? Същия ми е въпроса и за йохимбето, тъй като бърнера забързва метаболизма и се чудя ..
10.07.12
17:25
мнение за Shred Matrix?
Да разбирам ли, че VPX Liquid Clenbutrx не е подходящ, тъй като не е на 100% сигурно дали продукта е оригинален заради разликата в опаковките в официалния сайт и в бг продавалниците ?
18.07.12
16:39
В момента съм на Cellucor super hd и мисля, че има ефект. Чудя се след него между BSN HYPER SHRED и MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite?
22.07.12
11:54
Съжалявам за спама НО! Поръчах си ОЕП, като го получих на опаковката, пише че има Йохимбе а в много други сайтове на опаковката пише,че няма а тази другата съставка която го замества(в момента не мога да се сетя как се казваше). Та... въпроса ми е, може ли тази кутия която са ми докарали да е от старата партида?И само да подчертая... От сайта от дето си поръчах ОЕП няма даден етикет, а само кратко резюме на съставките които съдържа, но и там не е упоменато Йохимбето като чиста съставка.
22.07.12
12:11
Oxyelite от 100 години си съдържа йохимбе. Там, където си гледал, че не съдържа йохимбе, явно е стара формула. Последната формула (http://usplabsdirect.com/oxyelite-pro.html) си съдържа йохимбе.
23.07.12
08:21
казано от Тихомир Велев на 22.07.12, 12:11:
Oxyelite от 100 години си съдържа йохимбе. Там, където си гледал, че не съдържа йохимбе, явно е стара формула. Последната формула (http://usplabsdirect.com/oxyelite-pro.html) си съдържа йохимбе.
Така е прав си! Идеята ми беше,че във всички БГ сайтове не пише Йохимбе а Rauwolscine(което до колкото прочетох пак си е йохимбе). А на моята опаковка си пише Йохимбе. Това имах на предвид.
23.07.12
08:48
Доколкото виждам Rauwolscine се води стереоизомер на йохимбина т.е. молекулата съдържа същия брой атоми, обаче са свързани помежду си по различен начин, в различен ред.
Според мен са го включили като заместител на йохимбина заради държавите в Европа, в които йохимбинът е забранен, затова е и разликата в етикетите. Отделно гледам, че се парадира, че не блокира алфа-1 рецепторите, а само алфа-2, което не знам доколко е вярно, не разполагам с информация по въпроса.
Както и да е. Нямаш проблем с продукта. ;)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 23.07.12 09:36.
30.07.12
19:43
Извинете за оффтопика, но искам да попитам, тъй като имам малко проблеми с кръвното, дали е много лошо да се приемат фет бърнъри.
30.07.12
19:44
Да, изключително неподходяща идея. ;)
В Стимулант Х преди имаше ли гераниум ?
Т.е. по-скоро сега има ли гераниум ? Че етикетите по магазините на 90% не се актуализират :)
На етикета на шишето не пише да има, освен, ако не е скрито под някакво изчанчено наименование.
казано от emzo на 01.08.12, 14:20:
В Стимулант Х преди имаше ли гераниум ?
Т.е. по-скоро сега има ли гераниум ? Че етикетите по магазините на 90% не се актуализират :)
Няма! Що, да не те подгони абстиненцията? :D
04.08.12
17:48
Та кои бърнер е най-предпочитан за 2012 , ако може малко хелп