30.07.05
08:08
АЗ съм на 26; 184см в момента 77кг. след НВД, моля някой да ми даде примерна програма за сила или линк към тъкава.
30.07.05
09:26
http://bb-team.org/training/000597.php
По прочетох тук там и в общи линии мисля да правя тяга, клек, лежанка, набирания. Добави ако има още. А след цикъл за сила мися да пробвам програма за маса с тези упражнения: повечко серии от по 5 пофторения. Най-общо казано нещо от рода на нещата които пише в powerlifting.hit.bg, но мисля, че не съм все още достатъчно на ясно за това търся съвети, мнения и препоръки.
сила в тия жеги е доста трудно да правиш :) не знам що точно сега си решил че трябва да е
[quote author=“masive”]По прочетох тук там и в общи линии мисля да правя тяга, клек, лежанка, набирания. Добави ако има още. А след цикъл за сила мися да пробвам програма за маса с тези упражнения: повечко серии от по 5 пофторения. Най-общо казано нещо от рода на нещата които пише в powerlifting.hit.bg, но мисля, че не съм все още достатъчно на ясно за това търся съвети, мнения и препоръки.
Е ако търсиш маса прави повече от 5 повторения да кажем 6-8 например 5 помага малко за маса но повече силата се вдига