Препоръчайте ми упражнения за увеличаване на мускулатурата на корема, гърдите и ръцете

Темата е заключена.

13.06.12
23:10

Извинявам се ако темата е публикувана вече веднъж.Здравейте.Ако може да ми дадете няколко съвета относно тренировката ми! Тренирам от 6 месеца в домашни условия разполагам със лежанка и дъмбели. Като започнах размерите ми бяха: височина 1.75, 76-7 кг.  бицепс беше 36-7 см. А сега съм си пак 1.75 и съм 85 кг. бицепс 39-40 см. корема го тормизих със всякакви видове преси, а ефекта е че усещам и 6 плочки които в долната част на корема са скрити под половин-един сантиметър сланина (най-вероятно), а в горната част се виждат плочките леко. Краката ми заякнаха много, в гърба заприличах на бъчва, а гърдите и корема нещо “боксуват”, а и ръцете.Таа молбата ми е ако е възможно да ми препоръчате упражнения за корем,гърди и ръце за покачване на мускулатура !!!

Модерация: Проблем с тренировките НЯМА! Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 15.06.12 13:53.

13.06.12
23:29

SPAM: Типичен летен билдър си!

GI

13.06.12
23:46

deleted

Мнението беше редактирано от Georgi Ivanov на 19.06.12 10:28.

13.06.12
23:52

казано от Georgi Ivanov на 13.06.12, 23:46:

ПС. като типичен летен билдър мога да се обзаложа на 100%,че не правиш крака нали?:Д :Д :Д

Луд ли си някъв от клека да порасте гъза ли ???? :D

По темата оправи си храненето и ще ти расте всичко едновременно както каза колегата..

14.06.12
10:10

Това определено е светата троица на Летния :D

14.06.12
15:38

Вие сте некфи луди. Удивен съм колко наивен може да бъде човек от горните постове.

1. Тренира от 6 месеца/половин година. Всеки започва някога. Това, че си започнал да тренираш през Януари летен билдър ли те прави ? Ако реша да започна Април летен билдър ли ще ме направи ?

2. Момчето каза, че краката са му заякнали много.

3. Georgi ми щом корема не се прави с упражнения дай да не тренираме коремните мускули ? Щом не се прави корем с упражнения, то тогава не би ли следвало, че и за другите мускулни групи не ни трябват упражнения, защото мускулите на корема са на същата генетична основа като другите ?!

HE

14.06.12
15:48

После ние сме били луди или наивни :D
Не мога да повярвам колко глупости снесе в един пост!
Летен билдър те прави това, че тренираш мускулни групи, които се виждат! За шест месеца, колко да е заякнал въпросния потребител в домашни условия, че даже и изоставащи групи да има :D А да не забравяме, че разполага със лежанка и дъмбели, което прави положението още по-тегаво, та сега почва ли да ти просветва пред очичките или продължава да ти е мъгла?

14.06.12
15:53

Ти ли не можеш да повярваш, АЗ не мога да повярвам ти колко глупости снесе. Имам ясно полезрение, ти си махни очилата и гледай внимателно. От 76 до 85 са 9 кг. за 6 месеца. Коя мускулна група не си личи ? Ти изобщо осъзнаваш ли какво пишеш ? Или го караш само на чукане на някакви копчета на клавиатурата :D ?

14.06.12
15:54

казано от Иван Йорданов на 14.06.12, 15:38:

Вие сте некфи луди. Удивен съм колко наивен може да бъде човек от горните постове.

1. Тренира от 6 месеца/половин година. Всеки започва някога. Това, че си започнал да тренираш през Януари летен билдър ли те прави ? Ако реша да започна Април летен билдър ли ще ме направи ?

2. Момчето каза, че краката са му заякнали много.

3. Georgi ми щом корема не се прави с упражнения дай да не тренираме коремните мускули ? Щом не се прави корем с упражнения, то тогава не би ли следвало, че и за другите мускулни групи не ни трябват упражнения, защото мускулите на корема са на същата генетична основа като другите ?!

1. Не разбираш какво се има в предвид под летен билдър затова не коментирай по добре.

2. Погледни точка 1

3. Как искаш да изкараш преса, ако имаш 2-3 пръста сланина отгоре и ? Няма да стане с упражнения, а с правилен хранителен режим за намаляване на мазнините и тогава ще се покаже. В сайта има много хора които почти не тренират корем и имат много добра преса как става това без да се правят упражнения за коремните мускули или с по 1 упражнение седмично ??? Малко помисли преди да ни критикуваш, казали сме му какво да направи, за да има промяна, а ти с нищо не му помогна от този твой пост.

14.06.12
15:58

казано от Bocko на 13.06.12, 23:29:

С това изречение ти много добре му каза какво да прави глупав хейтър.

Нали твърдяхте, че не тренира крака, а същевременно е споменал, че краката са му заякнали.

Като спазваш само хранителен режим, като изчистиш мазнини до минимум ще се покаже ли пресата без да има мускулна маса там ? И ако се покаже няма ли да е много жалка ? Нали затова се правят упражнения за корем, за да се стимулира покачването на мускулна маса.

14.06.12
16:29

Намерете ми поне някоя друга правописна грешка, само така да не сте капо !

GI

14.06.12
16:32

deleted

Мнението беше редактирано от Georgi Ivanov на 19.06.12 10:27.

14.06.12
16:32

казано от Иван Йорданов на 14.06.12, 15:58:

казано от Bocko на 13.06.12, 23:29:

С това изречение ти много добре му каза какво да прави глупав хейтър.

Нали твърдяхте, че не тренира крака, а същевременно е споменал, че краката са му заякнали.

Като спазваш само хранителен режим, като изчистиш мазнини до минимум ще се покаже ли пресата без да има мускулна маса там ? И ако се покаже няма ли да е много жалка ? Нали затова се правят упражнения за корем, за да се стимулира покачването на мускулна маса.

Къде е писал, че е тренирал крака, а само че са му заякнали е споменал, после споменах само за клека и поне чети какво е написал, че на допир усеща плочките това означава, че има какво да се покаже и дръж малко приличен тон сополанко и с упражненията за корем ще стимулираш толкова мускулна маса колкото и като си бииш по 2-3 пъти чикии на ден ;)

HE

14.06.12
16:37

казано от Иван Йорданов на 14.06.12, 15:53:

Ти ли не можеш да повярваш, АЗ не мога да повярвам ти колко глупости снесе. Имам ясно полезрение, ти си махни очилата и гледай внимателно. От 76 до 85 са 9 кг. за 6 месеца. Коя мускулна група не си личи ? Ти изобщо осъзнаваш ли какво пишеш ? Или го караш само на чукане на някакви копчета на клавиатурата :D ?

Аз ако напиша, че х*я ми е 50 см. означава ли, че е така? :D Като говорим за глупости виж си мненията /не само по темата/ ;)

Тренирай изоставащите групи в отделени дни самостоятелно с 3 - упражнения. За изчистване на корема най - важен е режима на хранене, но и нищо не пречи да го тренираш през ден.

Успех -:)

Мнението беше редактирано от Петър Димитров на 14.06.12 17:58.

fc

Мнението беше редактирано от радослав ямалиев на 19.08.13 23:10.

15.06.12
00:15

казано от радослав ямалиев на 14.06.12, 23:34:

аз съм на 16г. 172см. 62кг. ръката ми 32см. а искам за 2-3 месеца да порасне поне с 3-4 см. но без фитнес може ли да ми дадете някакви съвети

Редувай ръцете при мастурбация и почни с лицеви опори упражнения вкъщи и ходи на лостове като трябва или най-лесно ходи на зала.

15.06.12
00:18

Набиране на лост + кофички. И ядене разбира се, щото мускули не се правят от въздуха.

15.06.12
01:25

Второ няма упражнения да ти пораснат коремните мускули :D :D :D

Ти сериозен ли си с това твърдение? Няма упражнения, които да предизвикат растеж в коремните мускули?

Летен или не, момчето идва за съвет на правилното място. Не идва за да го нахейтват и наспамят някакви комплексари, които си мислят че са ‘дъ шит’

15.06.12
01:44

казано от dani на 15.06.12, 01:25:

Ти сериозен ли си с това твърдение? Няма упражнения, които да предизвикат растеж в коремните мускули?

Летен или не, момчето идва за съвет на правилното място. Не идва за да го нахейтват и наспамят някакви комплексари, които си мислят че са ‘дъ шит’

И какъв беше твоя съвет ? Най-простото е да погледне тук http://www.bb-team.org/fitness/exercises/abdominals ето ти упражнения за корем да види от там каквито си иска упражнения и пак няма да има необходимия ефект без хранителен режим, а и преса става най-добре с клек и тяга, но това е друга тема..

HE

15.06.12
07:10

“Дъ шит” ооо мада фака :D :D :D Имаме си гангстер :D Що не хванеш да се поразходиш към тийн проблем? Тук се напълни с разни посерковци на по 15-16 години, които още не могат да се усетят, кое им е врата и, кое им е задника.
Знаеш ли, че ако такива, като писалите тук /с изключения, като теб примерно/ спрат да дават съвети /както и много направиха поради горната причина/, какво ще се получи - ще си останете 50 кг. посерковци с предавани по между си легенди. Тези, към които се обръщаш с “комплексари” всъщност помагат за допълването на информация в изданието, а ти правиш “дъ шит” недораслячето ми!
Ей в такива моменти много се дразня, че всеки анонимен детски гъз може да влезе и да се изсере, където го радва, сигурен съм, че нямаше да е така, ако не беше анонимно!

15.06.12
12:40

казано от head_hunter на 15.06.12, 07:10:

по между

ооо мада фака имаме си неграмотник?

Като чета горните постове виждам колко конструктивна информация сте добавили към изданието :)

Цитирам те: “Аз ако напиша, че х*я ми е 50 см. означава ли, че е така? Като говорим за глупости виж си мненията /не само по темата/ “

HE

15.06.12
13:07

казано от dani на 15.06.12, 12:40:

казано от head_hunter на 15.06.12, 07:10:

по между

ооо мада фака имаме си неграмотник?

Като чета горните постове виждам колко конструктивна информация сте добавили към изданието :)

Цитирам те: “Аз ако напиша, че х*я ми е 50 см. означава ли, че е така? Като говорим за глупости виж си мненията /не само по темата/ “

Знаеш ли, че правописната ми грешка в сравнение с “нига” простотиите, които си изръсил по-горе е направо незабележима ;) Да не говорим, че и аз ти прегледах постовете, та определено за грамотност точно ти не бива да се изказваш. Хайде бягай да спиш по гръб, че да не спираш растежа на гърдите, но май гледам, че на корем те избива :D

Като сме тръгнали да се цитираме:

казано от dani на 30.05.12, 01:02:

Започнах тренировки при тегло от 62кг и достигнах до 71-72кг за под три месеца, след което попаднах в плато и се насочих към изгарянето на мазнините, които по това време вече бяха сериозен проблем (бях с огромен корем, като бременен :D )

Та значи седнал някакъв Сульо със физика на бременна хлебарка да ми прави забележки?

п.п. Бива те да вадиш интересни неща от контекста на изказванията ми, но ми е интересно защо точно в писанията за анатомията ми се огледа или, като го прочете получи анални спазми?

Мнението беше редактирано от head_hunter на 15.06.12 13:10.

Последните няколко поста могат да се изнесат в отделна тема с заглавие “Кой е по-по-най”. -:)

15.06.12
13:24

Не знам как имаш нерви брат да отговаряш на такива дечица, дето и думичка няма да им влезе в кратуните...
Нагли, заблудени, хаотични...

15.06.12
13:28

Смятай ‘къв бътхърт си получил щом си ми прегледал всички коментари :D :D :D

15.06.12
13:36

Ако беше на 15-16 г щях да приема напъните ти за нещо,което и ти точно не знаеш какво е...жалкото е,че си на цели 26 г... ;)

Мнението беше редактирано от Jikata на 15.06.12 13:38.

HE

15.06.12
13:36

казано от slavko на 15.06.12, 13:24:

Не знам как имаш нерви брат да отговаряш на такива дечица, дето и думичка няма да им влезе в кратуните...

Абе не знам дали ще им влезе нещо в кратуните, но един такъв наглец ще набарам, та ще му влиза, каквото се сетиш, където се сетиш. :D

казано от dani на 15.06.12, 13:28:

Това докато се гушкаш с някой негър ли го научи? ;)

казано от Jikata на 15.06.12, 13:36:

Ако беше на 15-16 г щях да приема напъните ти за нещо,което и ти точно не знаеш какво е...жалкото е че си на цели 26 г...

Е какво му се чудиш на тоя Сульо - изглежда така, както говори, като лигльо ;) На 26 бил - съмнявам се или просто е умствено изостанал ;)

п.п. Да фантазирам си за детския ти гъз и големия ти корем ;)

Мнението беше редактирано от head_hunter на 15.06.12 14:00.

15.06.12
13:41

казано от head_hunter на 15.06.12, 13:36:

казано от slavko на 15.06.12, 13:24:

Абе не знам дали ще им влезе нещо в кратуните, но един такъв наглец ще набарам, та ще му влиза, каквото се сетиш, където се сетиш. :D

казано от dani на 15.06.12, 13:28:

Това докато се гушкаш с някой негър ли го научи? ;)

Някаква болна тема от детството ти ли е влизането в определени отверстия и гушкането с негри, или просто си фантазираш за такива неща?

15.06.12
13:48

Абе Дани, анонимнико жалък...върви свърши нещо друго, стига писа бе човек...не се ли усещаш колко си зле?!?!?!?
Тия теми, трябва по-чевръсто да изчезват...тук сме за да си помагаме, а не да се надприказваме с комплексари...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1