16.06.12
12:17
Здравейте.на 16 години съм.Искам да ви покажа една програма в домашни условия,която си изработих.Приемам всякакви критики и ако можете ми дайте някой друг съвет.Значи:
ГЪРДИ - 6 серии лицеви опори (до отказ,като 2 са с нормален хват,2 са с тесен хват и 2 са с лактите до тялото).КОРЕМ - http://www.youtube.com/watch?v=44mgUselcDU , БИЦЕПС - Дъмбел с 13 килограма. Ето тук имам въпрос.Ръката ми е 36 изчистена е релефна може би е най-развита от всичките ми мускули и искам да ви попитам например 6х10 Спуниране добре ли е ? ТРИЦЕПС - полукофи на легло 3х12 и повдигане на дъмбел зад глава 3х10.Разтваряне с малки гири от 5 килограма встрани за рамото.Избягвам да тренирам предно рамо защото имам малка контузия и засега го оставям да се развива с лицевите.Та как ви се струва изпълнявам програмата през ден.Страшно ще съм ви благодарен ако можете това което не ви харесва да го поправите или да дадете просто мнение.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !
16.06.12
13:14
Ами мога да включа гребане с дъмбел 6х10 с 13кг.Как ти се струва.Трапец не искам още да правя.Също така ще включа и малко гръбни на пейка.Краката ги тренирам всеки ден защото тренирам футбол.
Ето ти няколко идеи за упражнения без да ти е нужна зала.
Bodyweight squats,Lunges,Burpees,Pull ups,Dips,Inverted Rows,Handstand pushups,Planch,Ab Roller.
Потърси в Google и ще видиш всяко какво е,разбира се можеш да включиш и дъмбелите към повечето от тях.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 16.06.12 13:46.
16.06.12
13:55
Мерси,а за това инвертед рол бях чел,че дори у дома някак си можеш да си направиш сам подобно :д