Ултимативен наръчник как да имам 6 плочки и как да "изкарам" релеф 2012!

Темата е заключена.
GI

18.06.12
18:23

deleted

Темата беше редактирана от Georgi Ivanov на 19.06.12 10:16.

Това със задължителното кардио си е направо за бисерите.

18.06.12
18:56

Хубав замисъл за темата,ама има и доста заблуди
Това за кардиото,това за почивката на мускулите,за нвдто и зареждащия ден..
като цяло работите са много относителни,и по добре да я няма темата,за да може новаците като пускат за 1000ен път темата ‘’как да сваля корема’’ някой  ловец на глави (кой ли :Д ) да ги нахрани яко и да има фън.

18.06.12
18:58

Здравей,колега,добра идея,вместо да се правят всеки ден едни и същи теми.Похвално е ,че си се постарал.Но понеже си написал ,че си отворен към критики,искам да изкритикувам едно твърдение от темата  ,а именно:”За да намалите % подкожни мазнини трябва задължително да правите кардио!”

Факт е ,че това е един от начините,но съвсем не е задължително да се прави кардио.В някои случаи доста по-ефективна е високо-интензивна силова тренировка за сваляне на подкожни мазнини.Вярно е ,че за напълно начинаещи трениращи кардиото би бил по-лесният вариант(просто защото високоинтензивната силова тренировка си е предизвикателство),но това не означава ,че кардиото е задължително.

Освен това  при нетренирани хора,които тепърва започват ,всяка тренировка,независимо от вида и,ще доведе до намаляне на % подкожни мазнини през първите поне 1-2 месеца.

GI

18.06.12
19:24

“Това със задължителното кардио си е  направо за бисерите. ”    кое по-точно е грешно,обосновиси как кардиото в каквото и да е форма би навредило?!?Кардиото не е само бягане.

“Хубав замисъл за темата,ама има и доста заблуди
Това за кардиото,това за почивката на мускулите,за нвдто и зареждащия ден..
като цяло работите са много относителни,и по добре да я няма темата,за да може новаците като пускат за 1000ен път темата ‘’как да сваля корема’’ някой  ловец на глави (кой ли :Д ) да ги нахрани яко и да има фън. ” Напълно прав си всичко е относлително,аз така ги виждам нещата.НВД смятам,че трябва да има зареждащ ден.Против претренирането съм.А за хед не коментирам той е много луд цепи мрака :) :) :)

“Здравей,колега,добра идея,вместо да се правят всеки ден едни и същи теми.Похвално е ,че си се постарал.Но понеже си написал ,че си отворен към критики,искам да изкритикувам едно твърдение от темата  ,а именно:”За да намалите % подкожни мазнини трябва задължително да правите кардио!”

Факт е ,че това е един от начините,но съвсем не е задължително да се прави кардио.В някои случаи доста по-ефективна е високо-интензивна силова тренировка за сваляне на подкожни мазнини.Вярно е ,че за напълно начинаещи трениращи кардиото би бил по-лесният вариант(просто защото високоинтензивната силова тренировка си е предизвикателство),но това не означава ,че кардиото е задължително.

Освен това  при нетренирани хора,които тепърва започват ,всяка тренировка,независимо от вида и,ще доведе до намаляне на % подкожни мазнини през първите поне 1-2 месеца.” Смятам,че кардиото освен полезно за цялото тялото е и най-добро.Пак казвам кардио не е само бягането :P.

Това за 20,000 коремни преси,че ни делят от херния истина ли е ???

GI

18.06.12
19:33

Да,статията я бях чел в немските мускули и фитнес на професор от уни  Берлин

Но предполагам,че става въпрос за 20,000 коремни наведнъж ??

GI

18.06.12
19:39

Не беше за наведнъж,но ще те излъжа за какъв период време ставаше въпрос.Статията е доста стара бях я чел преди 4-5години,но запомних цифрата,защото ми стана интересно.Ще погледна повече дали не го пазя този брой в мазето да я прочета пак.

Това намерих в гоогле като написах 20000 преси херния http://www.bb-team.org/articles/3734_koremni-muskuli
в статията която четох беше от професор от берлин,но пак се говори за същото

Мнението беше редактирано от Georgi Ivanov на 18.06.12 19:41.

казано от Georgi Ivanov на 18.06.12, 19:24:

“Това със задължителното кардио си е  направо за бисерите. ”    кое по-точно е грешно,обосновиси как кардиото в каквото и да е форма би навредило?!?Кардиото не е само бягане.

Не казвам, че ще навреди, а че не е задължително.

18.06.12
21:55

Потрудил си се, ама не ми харесва. Това, че си висок 180 см. и си тежък под 75 кг. съвсем не означава да не правиш релеф :D. Всеки си тренира това което смята, че е най - добре за постигане на целите си ( ако има такива ). Е вярно, че ако ти пише някое 16 годишно момче, 175 см., 50 кг. и да прави релеф, ще му се изсмееш, но това е краен случай.

Това с ръста ме разби. И к’во, ако си 180см. и си под 80кг. не ставаш за нищо и изглеждаш зле ? :). Такива заключения са меко казано несериозни.

GI

19.06.12
00:00

Въпросът е не че не ставаш за нищо ами,че няма какво да чистиш :P

19.06.12
00:41

А аз като съм 175, 75-6-7 кг с към 18% подкожни мазнини?Да се чувствам ли слабичък? :D
Наистина фактора килограми е много необективен в случая, огледалото показва най-добре. :)

19.06.12
00:53

1. свалям мазнини доста добре и без грам кардио..
2. не съветвай хората да трупат 6 месечен стаж в залата преди да започнат да суплементират с витамини, за бога!
3. зареждащ ден може да се прави и на 12-14 дни
4. би ли обяснил защо ТРЯБВА да се включва чийт меню веднъж седмично?

19.06.12
08:26

Когато някоя статия/тема има претенциите да звучи авторитетно и полезно, то поне би трябвало да е написана грамотно. Похвални са усилията на Георги Иванов, ама когато човек започне да чете и всичко изглежда като писано от третокласник, някак си цялата идея увисва. Поне научи елементарни неща - употреба на препинателни знаци, интервали, словоред и прочие “свръхсложни” правила, които се изучават в началното училище. А за цитиране на предходно мнение - точно под бутона за гласуване пише “Цитат”, натискаш го и става чудо - не ни изтезаваш да четем повторно писаното от другите, преди да се натъкнем на твоя отговор. Казвам го с добро чувство, грамотността е полезна и в истинския живот, не само във виртуалния.

GI

19.06.12
08:50

казано от dani на 19.06.12, 00:53:

1. свалям мазнини доста добре и без грам кардио..
2. не съветвай хората да трупат 6 месечен стаж в залата преди да започнат да суплементират с витамини, за бога!
3. зареждащ ден може да се прави и на 12-14 дни
4. би ли обяснил защо ТРЯБВА да се включва чийт меню веднъж седмично?

1. браво на теб,но не всички хора са така
2.най-добре е тииновенете да не се хвърлят на добавките веднага,витамина е добавен като полезен трябва да си много тъп да не го видиш
3.най-добре е  да е на 7 дни
4.за да не превъртиш и да се нахвърлиш на нещо  в неподходящ момент,за хора със слаба воля

19.06.12
08:54

Темата че е повърхностно написана си е така, но специално това за ръста и килограмите (особено ако си знаеш приблизително процента подкожни мазнини) си е доста обективeн ориентир. Малко са хората, които натурално могат да прехвърлят ръста си - 100 и да са на 5-6% мазнини.

GI

19.06.12
08:56

Виж до кого е адресирана темата и се замисли,защо е написана така................ ако си 14 годишен ще я асимилираш по-бързо..........

Ако си 180 и си 65 кг ми кажи какво ще чистиш?!? :@ :@ :@

Мнението беше редактирано от Georgi Ivanov на 19.06.12 08:57.

19.06.12
09:02

Добре бе човече не се ядосвай. Прочети пак какво съм написал - че това с ръста и килограмите е добър ориентир за това какво горе долу ти е дереджето, ако си знаеш и съотношението активна маса мазнини. С една дума съгласен съм с теб, че ако си 180 и си 65кг не си за чистене, а за качване...

GI

19.06.12
09:11

казано от Anthony на 19.06.12, 08:26:

Когато някоя статия/тема има претенциите да звучи авторитетно и полезно, то поне би трябвало да е написана грамотно. Похвални са усилията на Георги Иванов, ама когато човек започне да чете и всичко изглежда като писано от третокласник, някак си цялата идея увисва. Поне научи елементарни неща - употреба на препинателни знаци, интервали, словоред и прочие “свръхсложни” правила, които се изучават в началното училище. А за цитиране на предходно мнение - точно под бутона за гласуване пише “Цитат”, натискаш го и става чудо - не ни изтезаваш да четем повторно писаното от другите, преди да се натъкнем на твоя отговор. Казвам го с добро чувство, грамотността е полезна и в истинския живот, не само във виртуалния.

Извинявам се за неграмотноста ми,но повече от 10 години не съм писал на български език,но какво да ти обяснявам.....

19.06.12
09:15

казано от Georgi Ivanov на 19.06.12, 09:11:

Извинявам се за неграмотноста ми,но повече от 10 години не съм писал на български език,но какво да ти обяснявам.....

Кажи  му пак, че си в Германия, скоро не си го споменавал пък ме кефи :D :D :D

GI

19.06.12
09:18

казано от Valdis на 19.06.12, 09:15:

казано от Georgi Ivanov на 19.06.12, 09:11:

Кажи  му пак, че си в Германия, скоро не си го споменавал пък ме кефи :D :D :D

Защо нещо лошо ли казвам,или не мога да разбера.Ако имаш коментар кажи нещо по темата интересно ми е да чуя всеки какво мисли!

19.06.12
09:19

казано от Georgi Ivanov на 19.06.12, 09:18:

Ако имаш коментар кажи нещо по темата интересно ми е да чуя всеки какво мисли!

Повярвай ми, не искаш :D :D :D (devil)

Мнението беше редактирано от Valdis на 19.06.12 09:19.

GI

19.06.12
09:22

Всяко мнение е градивно и помага на всички................всеки сам си преценя,кое да смята за правилно и грешно,но да има избор.....

19.06.12
09:28

Т’ва кардиото голям проблем :D
Голям страх от кардиото :) Не било задължително.
По добре да си признаеш че те мързи да го правиш.Ама и тва не е лесно :)

19.06.12
09:34

Ами в немския език също има препинателни знаци, а правилата за слагане на интервал са универсални. Оправданието е като задника - всеки го носи със себе си. Чичо ми живее в Лондон от 1946 година и пише чудесно на български, въпреки че трудно го говори. Въпрос на желание.

GI

19.06.12
09:57

Щом темата е безполезна може да бъде изтрита,а ако някой от по-разбиращите се наеме да напише по-добра  с радост ще я прочета!!!

ПС.Съжелявам,че ви натоварих да четете тази тема

Мнението беше редактирано от Georgi Ivanov на 19.06.12 10:00.

19.06.12
10:00

Ами то си има написани доста теми точно по този въпрос, даже цели статии има, само трябва и някой да ги чете.

казано от bar barian на 19.06.12, 09:28:

По добре да си признаеш че те мързи да го правиш.Ама и тва не е лесно :)

Напротив, признавам си, че ме мързи да правя безсмислени и скучни неща :D

19.06.12
10:03

Georgi Ivanov какво ти трябваше да се буташ сам в шамарите.Като си я написал тая тема сам се сещаш,че само критиките ще се пишат под нея.Това значи,че трябва да си подготвен,ако не с твоите знания поне с линкове доказващи твърднията ти.Като има критика не трябва да отговаряш нервно,а да обосновеш твърдението си.Също си мисля,че сайта си има достатъчно хора които преценяват една статия дали е нужна и доколко ще е полезна.Ако са преценили да са я написали досега.Явно си си направил труда да прочетеш доста неща,но не ми харесва това,че се опитваш да си форумна звезда.Остави подрастващите и те да прочетат,нека всеки сам си направи изводите кое как и защо.

GI

19.06.12
10:14

казано от Тайсън на 19.06.12, 10:03:

Georgi Ivanov какво ти трябваше да се буташ сам в шамарите.Като си я написал тая тема сам се сещаш,че само критиките ще се пишат под нея.Това значи,че трябва да си подготвен,ако не с твоите знания поне с линкове доказващи твърднията ти.Като има критика не трябва да отговаряш нервно,а да обосновеш твърдението си.Също си мисля,че сайта си има достатъчно хора които преценяват една статия дали е нужна и доколко ще е полезна.Ако са преценили да са я написали досега.Явно си си направил труда да прочетеш доста неща,но не ми харесва това,че се опитваш да си форумна звезда.Остави подрастващите и те да прочетат,нека всеки сам си направи изводите кое как и защо.

Първо да ти кажа не целя нищо.Беше ми приятно да поспоря,да коментирам,да напиша нещо на български и да си пиша със сънародниците.Много си прав и Жорката ми каза да не се бутам,но мислех,че ще е от полза,защото до сега не съм виждал подобна тема.Като автор на темата имам право да искам да бъде изтрита :П

ГЛ И ХФ

Мнението беше редактирано от Georgi Ivanov на 19.06.12 10:16.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1