Коя е най-подходящата програма за мен

19.06.12
12:01

Здравейте ,нов съм във форума ,и от около месец съм във фитнес залите. Досега правих общи упражнения с цел свикване в залата.
Искам да тренирам по програма , но не знам коя е най-подходяща за мен . Искам да постигна ‘’по-големи’’ бицепс и трицепс, както оформяне на гръб и гърди, и  добра мускулатура на краката. В момента съм 1.80 висок и 90 кг.. имам възможност да посещавам залата от 3 до 4 пъти седмично, какви съвети и фитнес програма бихте ми препоръчали?

Темата беше редактирана от Nqma Zna4enie на 19.06.12 13:34.

Иван

19.06.12
12:50

Няма значение какво ще ти препоръчат - нещата на 99% отиват на “гърди-бицепс”, “гръб-трицепс”, “рамо-ако-не-ме-мързи-крака”, в 3-4х8, за да има помпаж.

19.06.12
13:58

Бих ти препоръчал да излезеш от мисленето искам по-голямо това и онава ,в бодибилдинга работа на парче не може да ти донесе голями успехи.
Първото ,което мога да ти препоръчам е да си измериш антропометричните данни!
Второто, почни да забелязваш какво ядеш, протеин -въглехидрат и мазнини трябва да са в определени пропорции !
Третото, намери фитнес инструктор дай му 25 кинта ,вземи си програмата и тренирай.
тренировъчният сплит, гърди-бицепс,гръб-трицепс, крака-рамо не е лош, но далеч не е единственият сплит за начинаещи.Плюс това отворен остава въпроса ,към кой сомато тип гравитираш/ендо,екзо или мезоморф/.Сам разбираш ,че без тези и още подробности няма как да ти се състави добра тренировъчна програма.
четвъртото,което бих ти препоръчал дай определено време на своята тренировъчна програма, 2-3 месеца, не се хвърляй от програма в програма ей така !
Надявам се да съм ти бил полезен.

19.06.12
16:39

Благодаря , за мненията до тук. Стремя се да избера възможното най-доброто за мен , а с вашите идеи и съвети ми помагате страшно много. Не искам да вдигам безцелно в залата, затова и се допитвам до вас, все още не съм стигнал до инструктор , просто защото не познавам такъв във Варна.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1