Хаха ми в 33-та ег уча. фейсбуук ми е маги шаги, ако него имаш, може оттам да съм ти позната, ма не знам :Д аз нямам зверски много хора
Вчера се поизложих с яденето, ама приемам, че заради изпращането ми беше позволено:)
Сутринта на гладно пих топла вода с канела, не съм сигурна защо, но е анй-отвратителното нещо, което може да бъде създадено :Д
После 30 гр овес с мляко.
Към 13 часа лазаня с пиле и сметана.
И послее в 8 половин мерителна лъжица портеинов шейк и по-късно алкохол, ама не в главоломни количества.
Сега се опитвам да закуся овесени ядки, ама тоолкова ми се е вдлъбнал колема и не ми се яде :<
П.С. ето една снимка от вчера иначе :} червените обувки са на моите крака
Мнението беше редактирано от maggie на 12.05.12 07:41.
Много си хубава (и червените обувки също)! От снимката не си личи да имаш нищо мазничко за сваляне :)
12.05.12
09:27
И ръчкичка вадиш,браво ;д
Хаха мерси(:
Днес храната пак много зле, още не мога да почна да ям след тоя глад.
07:00 - 30 гр овес с мляко
13:00 - половин мерителна лъжица протеин
19:00 - 2 желтъка с малко белтък и 50 гр месо, ако и толкова имаше
22:00 - протеинов шейк с мляко
За тренировка пак няма време, надявам се утре.
П.С. мааай имам лека промяна в тялото, не като отслабване, а оформяне по-скоро, виждам си плочките без да си стягам корема например и някви такива, ма не съм сигурна :Д
Мнението беше редактирано от maggie на 12.05.12 23:04.
12.05.12
23:41
Ама ти протеина за храна ли го броиш?! :О Неслучайно му казват Добавка, т.е. добавя се към храната, а при теб такава няма. Виж, ако се храниш както на 10ти - това е друга работа. И какво, за бога, имаш да сваляш още? Кожата ли ще смъкваш?
Разбирам, но просто последните 2-3 дни са адската лудница и буквално няма време за ядене. А и ми се сви стомаха много, пък протеина е някво малко количество, засища и затова прибегнах до него.
Много ме е яд, защото тъкмо си бях изградила някакви навици и тн относно храненето и тия дни ги развалих.
А за свалянето... около ханша и отвътре на бедрата, ама то е малко.
07:00 - 40 гр овес с 200 мл мляко
14:00 - 70 гр (надявам се) пълнозърнест хляб, 30 гр песто
14:30 - 100 гр банан, 50 гр ягоди, 200 мл мляко
17:30 - 30 гр хляб, 2 яйца с мнго малко масло, протеинов шейк с мляко
и може да вечерям , ама не ми се яде изобщо
общо: 1183kcal / 65Б / 134В / 55М
За вчера:
протеин / 20 мин тичане / протеин
150 гр картофи
1 банан, 50 гр бадеми из деня
вечера някво парченце месо от типа на 30 грама :о и сирене котидж и таратор
Днес ще е мазало, защото ставам на 18, но ще се опитам да се придържам към някакви норми :д
15.05.12
10:39
Честит Рожден Ден! (party)
Еее много ви благодаря, много сте мили(:
Не се изложих много вчера.
закуска - 40 гр овес с мляко
после 1/2 пица с някви сирена
3в1
после много време глад и някви алкохолни коктейли и тн
и в 3 часа през нощта адския глад, изядох 1 чиния ориз с месо и заспах като бебе :Д
Нямаше торти и вафли, така че съм доволна :Д
За днес:
обяд-закуска: ориз с месо и кисело мляко
обяд: 1 и 1/2 пържени яйца с масло, 50 гр сирене, 1 голям портокал, супер беше вкусен :О
30-40 гр фъстъци и 1 протеинов шейк с мляко
Мнението беше редактирано от maggie на 16.05.12 23:01.
За днес:
11:00 - 30 гр овес, 100 мл мляко
12:00 - 1 портокал
12:30 - чай с мляко и 3 гр мед
14:00 - 1 филия типов хляб, който като цяло си беше бял май, песто калабрезе, кашкавал, 1 портокал
16:00 - 15 гр овес, 1 яйце, 12 гр протеин, 50 гр банан и тва на палачинка :}
21:00 - 2 яйца, масло, 40 гр сирене
Общо към 1112kcal / 64Б / 115В / 52М
Вчера бях навън и малко тъпо се получи.
закуска: печен картоф със сирене и филе
обяд: банан
много късен обяд: протеинов шейк с вода
вечеря: 1 много малка скумрия, печен картоф и после някво покъртително количество череши, окито знаех, че не трябва да ям, ама след целия ден глад просто имах нужда да се натъпча
друга вечеря: 1 пъстърва, малко котидж с песто, няколко фъстъка и протеинов шейк с мляко
Мнението беше редактирано от maggie на 19.05.12 08:53.
Днес точно на границата с преяждането :о
10 - 1 палачинка от яйце, овес и протеин, 20 гр сирене
11 - 30 гр овес, 150 мл мляко, 10 гр фъстъци, череши мъничко
14 - 200 гр ориз със спанак
15 - 100 гр череши
16 - домати с моцарела и песто и още половин палачинка с овес и мед
20 - 1 скумрия мъничка, домат, авокадо, крема сирене, ягода 1
и после към 20 гр фъстъци и тик-так -.- той ми е голям порок и трябва да се откажа.
общо 1393 kcal / 93Б / 111В / 62М
малко повече са, пропуснах да преброя някои неща. така че съм и прекалила май днес. Ама много ми се ядеше, не знам :Х
Много набързо, че е късно (yawn)
закуска 30 гр овес с мляко
матура, която изяде живота в мен
1 банан
обяд 100 гр пълнозърнест хляб със сирене и с мед иииии няква част торта от маскарпоне и ягоди -.-
следобяд 120 гр руло стефани и 80 гр картофи печени, 200 гр череши
вечеря картофена крем-супа със сирене, бях навън и това можеше само
коктейл
200 гр пилешко филе и сос от синьо сирене и сметана
Последните дни е голяма лудница и ям много малко и хаотично. Закусвам ръжен хляб и сирене, обядвам плодове, протеинова вафла или/и ядки и вечерям сирене/ риба или не вечерям. Ям много череши и така.
Не пиша, защото е някакво неправилно ядене и тн и няма смисъл. Утре е бала и пак ще е не много хелти, но след това се оправям:)
Ето ме пак:)
Вчера:
закуска ръжен хляб (от слънце и луна) със сирене и песто
обяд картофи със свинско, като от месото малко ядох, понеже имаше кокали и сланини
череши по някое време
ръжен хляб с хайвер
протеинова палачинка с мед
и доста късно вечерта печено пиле с копър и някви неща
Малко не спазвам правилото за въглехидратите до обяд и ги ям до 6 часа, което не знам колко е приемливо. И пак изяждам по-малко от 145 гр, а ако ги ям само до обяд съвсем няма да ги изяждам.
И тренировката вчера:)
10 burpees със завъртане и вдигане на 1 ръка (нямам представа как да го обясня)
напади с 2х4.8 кг
touch toes 20
sumo deadlift highpull с 2х4.8 кг 10
V-ups 10
3 рунда за 20 мин
може и 4 да са били, но не си спомням, затова по-скоро 3.
Днес закуска - 1 пълнозърнеста филийка със сирене/хайвер, половин палачинка от яйце и протеин, малко мед
20 мин тичане 2 и 2 почивка
обяд - сок от 2 портокала и 3 моркова, малко сурови бадеми
1 кюфте от сирене и магданоз и някви зеленилки, малко салата с кисело мляко
малко пуканки -.-
вечеря - печено пиле към 60 гр, салата с много сирене и 1 кисела ябълка, която също не беше най-добрия избор, нооо ПМС. яде ми се зверски :д
30.05.12
02:25
бахти, 60 грама пиле? какво е това, половин крилце?
Като ти се яде яж...
Масовия проблем на женските дневници, всички си мислят че с гладуване се отслабва...уж живеем в информационната ера
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 30.05.12 02:26.
Не гладувам нарочно, ами проблемът е, че не мога да изям достатъчно храна през деня, а вечер ми се яде много повече. А нали не е хубаво да се яде късно и като си лягам в 1, седя гладна по супер много време. Не знам как процедирате вие с късното ядене, но при мен нещо не се получава.
Иначе днес:
закуска в 10:00 - 2 пълнозърнести филийки с хайвер ии 2 лъжици домашна торта с маскарпоне и плодове
обяд в 15:00 - направих си сок от 2 портокала и моркови, стана 500 мл
90 гр сурови пълнозърнести спагети (250 гр сварени) с песто и риба тон
вечеря в 22:00 - голяма салата с много сирене, кълнове и карамелизиран лук, 2 лъжици маскарпоне.
Боли ме корема цял ден и не мога да ям, пък ми се яде много. Сега сигурно пак ще ям нещо, а е доста късно.
Мнението беше редактирано от maggie на 01.06.12 00:26.
Днес закуска в 13:00 :Д - 2 пълнозърнести филийки с песто и риба тон
14:00 - плодова салата (ягоди, ябълка, банан, мляко и мед малко)
16:00 - 1 филийка с мед
18:00 - 20 черен шоколад*
20:00 - печена свинска пържола (само червеното месо) и печени картофи с масло
към 20 гр бадеми пръснати из деня
За вчера:
закуска в 9 - 40 гр овес с мляко и 5 гр мед
обяд в 14 - чийтнах със 150 гр сладолед
15 - събуей черен с ядки и пресни зеленчу;и и пуешко, горчица. стори ми се най-удачният избор сред всичкия джънк
21:30 - 30 гр протеин с вода
след 15 мин тренировка
и после вечеря - 1 домат със сирене, 100 гр печено пилешко
тренировката беше 3 рунда:
10 burpees
напади с 2х4.8 кг
touch toes 20
sumo deadlift highpull с 2х4.8 кг 10
V-ups 10
Мнението беше редактирано от maggie на 04.06.12 18:41.
Закуска:
12:00 - 2 ръжени сухара със сирене и песто калабрезе (супер странни са, ама в съдържанието им има само ръжено брашно и трици и някакви полезни неща без Е-та), 1 палачинка, но направена с пълнозърнесто брашно* и кафява захар
обяд силно казано, но в 15:00 - кокосова курабия с банан и кафява захар и малко черен шоколад*
19:00 - 30 гр ръжен хляб с орехи, свинско филе и кашкавал, 1 голям домат, 1 кисела ябълка
в 20:30 - 2 мин тичане в парка, 2х2 и накрая 100 скока на въже наведнъж
после малко почивка и тренировка 15 мин:
side jump lunge 2x20
forward backward burpee 2x10
one leg dip jump 2x10 всеки крак
alternate double bridge 2x10
Сега ще пия протеинов шейк и вечерята ще я допълна след малко, макар че е досат късно, но тренирах и не ми се седи гладна :)
закуска в 12:30 - 50 гр ръжен хляб с орехи, мед и хайвер; 1 портокал и половин зелена ябълка с кокосово мляко
15:00 - грахова крем супа с 2 лъжици заквасена сметана
15:30 - 30 гр палачинка от пълноз. брашно* с мед
19:30 - 1 парче киш със сирене и салам
21:30 - 200 гр кайма с гъби, филе и кашкавал, 1 домат
вода по-малко от литър.
вчера закуска в 12:30 - 1 и 1/2 протеинова палачинка с моркови; крема сирене с мед и канела; доста вкусно стана. щеше да е още повече, ако протеина ми беше ванилия, а не с бисквити.
тренировка:
side jump lunge 3x20
forward backward burpee 3x10
one leg dip jump 3x10 всеки крак
alternate double bridge 3x10
14 - грахова супа със сметана
малко бадеми
20:00 - половин банан
20 минути тичане (3 тичане/2 почивка) и накрая 100 скока на въже
21:00 - печена чушка със сирене, извара и яйце; домат
21:30 - протеинов шейк с котидж, 100 гр портокал, стевия и лед; доста вкусно се получи :}
23:30 - не издържах и изядох още 1 чушка с домат.
За днес:
закуска в 12:30 - 1 и 1/2 палачинка с моркови, крема сирене и мед. 30 гр ръжен хляб с орехи и с филе и кашкавал.
14:30 - изядох 50 гр сладолед от тези дето са като замразен сок. 13 гр въглехидрати имаше само
в15:30 - 500 мл фреш от 2 портокала и моркови, аз си го правих
16:30 - чушка със сирене и яйце, домат
към 18:30 изядох още 1 чушка и 30 гр черен шоколад* (6 гр въглехидрати)
вечеря в 23:30 - половин печена пъстърва
движение: много ходене и тенис на маса 2-3 часа. нямам сили за тренировка.
08.06.12
21:06
движение: много ходене и тенис на маса 2-3 часа. нямам сили за тренировка.
доста игра е паднало 8-)
Да бе, много е приятно :)
Днес закуска в 12:00 - 30 гр ръжен хляб с орехи, филе, кашкавал и 150 гр мляко с ориз, 1 праскова
13:30 - 4 кайсии
18:00 - 1 ябълка и 3 бисквити белвита. бях навън, на много забутано място и имах 10 минути да ям, единственото което ми хрумна беше това. в тия бисквити имаше фибри поне, освен всичката захар.
20:00 - 120 гр печени картофи, 1 кюфте печено, 2 синемореца (диетични са по 25 гр)
22:30 - половин печена пъстърва, шейк от 150 гр котидж, 20 гр нещо ванилово-бадемово на прах на др йоткер, лед, стевия и ванилия чиста
2:00 - печена чушка със сирене, извара и яйце, салата със зехтин
движението ми е доста ходене. сънувах ужасни неща и сутринта като се събудих буквално нямах сили да се повдигна от леглото, не знам има ли връзка. Но утре ще си тренирам, може и на планина да ида :}
Вчера бях цял ден по магазините и ядох дооста малко. Направо ме е срам да напиша.
закуска - 40 гр овес с мляко, мед и какао
обяд - 1 протеинова вафла на 2 пъти я ядох
1 синеморец
1 праскова вечерта
8 часа ходене без да спирам, краката ми са подути направо, но пък днес заминавам на мооре :}}
На почивка съм и не знам колко често ще имам достъп до интернет и засега може да не пиша много. Но ето за днес:
Закускивсва в 10:30 - овес с мляко и какао гориво, 1 печена пълнозърнеста филийка с краставица
на плажа по различно време - 1 пилешка супа, 1 бананов шейк (казах им без захар да е...дано)
малко сурови лешници и оризови ядки
и към 6 - 2 бисквити с мед от ония големите (диетична, нямаше захар)
вечеря - печено пиле с малко картофи и тиквички ии към 50 гр сладолед примерно
вода - към литър
движение - много ходене и тренировка :
side jump lunde 3x20
touch toes 3x20
jump squat 3x10
jumping jacks нещо подобно-не мога да проверя името - 3х20
За малко пак вкъщи :) прекъснаха ми морето с оправяне на дипломи и тн...
днес закуска в 13 - 30 гр овес с мляко, мед, 1/3 банан, малини и ягоди
обяд - 2 пълнозърнести филийки с печено пиле, крема сиреен и кашкавал*
обяд в 17 - 30 гр (сурови) пълнозърнести спагети* с домати, спанак, чушка и сирене; 10 гр шоколад* 85% какао
в 20:00 - 20 мин тичане 3х2, накрая ми стана лошо малко и последните 3 не ги изтичах
20:30 - 1 синеморец (25 гр)
и после йога виняса 30 мин
вечеря в 22 - 1 бъркано яйце със сирене и чушка, 1 голям розов домат
Мнението беше редактирано от maggie на 21.06.12 22:24.
закуска към 10 - 60 гр пълнозърнест хляб със сирене; 1 фрапе с мед и мляко
в 16 - 1 бейби съб с риба тон и горчица; 2 медени бисквити с пълнозърнести брашна и ленено олио
20 - бъркано яйце със сирене и чушка; домат; 1 малка праскова
тренировката след малко :)
20 мин тичах 2х2, накрая даже по стръмно.
исках да тренирам след това, но се изморих повече от предвиденото.
изядох 1 малка праксова след тичането и 2 часа по-късно бъркано яйце със сирене и чушка.
Не знам има ли смисъл да пиша боклуците, които ядох днес. Обикалях София надлъж и нашир цял ден и като цяло карах на сандвич с риба тон и салата, но пък с бял хляб, 100 гр сладолед ии кюфте... вечерях 40 гр пълнозърнест хляб с филе и кашкавал. малко храна, нямаше време.
И 12 часа не съм спряла да ходя, надявам се да има нещо положително в това, въпраки че си усещам краката като плавници.
Утре заминавам рано и не знам колко често ще мога да си попълвам дневника, което си е някак тъжно, но ще се опитам да намирам начин :)
26.06.12
02:13
. вечерях 40 гр пълнозърнест хляб с филе и кашкавал. малко храна, нямаше време.
ядеш колкото котката ми, само че тя е 3 кила :D:D