Въпрос за лятна програма

Момче, 20г, 194см, 85-6 кг. Тренирам в зала.
Въпросът ми е как да си преустроя тренировките предвид летните месеци? До сега бях на тренировка за покачване на маса, но, тъй като през лятото условията са други, искам да се фокусирам върху стягане на тялото и изчистване на излишни мазнинки. Предимно обаче искам да остана във форма за следващия зимен сезон, когато смятам да кача сериозно 7-8 килца. :)

22.06.12
06:09

Диетата му е майката, разгледай НВД.

И НВД е? Плюс това бях посъветван и програмата да променя, нещо по този въпрос?

22.06.12
16:55

Питаш как да си преустроиш тренировките, а дори не си казал как тренираш. “за маса” не ми говори много. Аз например качвам и свалям с една и съща програма, като разликата е единствено в храненето. разгледай http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi

GI

22.06.12
21:59

Абе пич на 194 -85 кг няма какво да чистиш :D :D :D,не можеш да правиш релеф на кожата !!!

Хах, има нещо такова. :) Само в долната част на корема може малко да се пипне, но и така се харесвам. ;)
Тренировката ми е:
1 ден-> гръб, бицепс, предмишница, корем
2 ден-> гърди, трицепс, рамо, корем
Тея двете тренировки си ги въртя през седмицата като включвам и лицеви/лостове от време на време.

24.06.12
00:23

Пропуснал си да напишеш краката :D

24.06.12
20:20

казано от Станимир на 24.06.12, 00:23:

Пропуснал си да напишеш краката :D

Той не е пропуснал да ги напише..Ами не ги прави..Та като му и гледам снимката на профила по-добре да се насочи към друг спорт (giggle)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1