23.06.12
20:49
Здравейте, въпроса ми е следният:
Започвам да тичам активно тези дни, но тъй като е много горещо с къси дрехи или с дълги? Аз ще го правя за отслабване, нормално е с дълги дрехи да се изпоти човек повече - това от полза ли е въобще за целият процес, или напротив ще натоваря повече организма?
23.06.12
20:51
Няма значение, потенето няма нищо общо с изразходването на мазнини. Тичай си с къси дрехи :D. Едно и също е..
23.06.12
20:54
Тичай си по къси гащи,тениска/потник или нещо от сорта :Д потенето няма нищо общо с изгорените мазни, така че няма никакъв смисъл да се потиш, като прасе и да си товариш сърцето...
23.06.12
21:32
Така и предполагах! :) Благодаря за отговорите!
24.06.12
00:13
Съгласна съм с горните постове, само бих добавила - избирай си и по-хладно време от денонощието - рано сутрин или вечер, така тичането няма да е ада, в който се превръща в най-големите жеги.
24.06.12
09:57
Ако рабираш езика, изгледай този клип - Sweatshirts in the Gym
Ако не разбираш английски, статията за термоколаните обяснява същото, което се отнася и за носенето на дебели връхни дрехи.
Поздрави!
24.06.12
10:42
Има полза бе как да няма когато тичаш с партньор от нежния пол,и двамата сте без горнища;-P нивото ти на тестостерон се повишава по естествен път, което е от първостепенно значение за анаболните ефекти в тялото,;-Pкоито пък са отговорни за повишаването на ММ.:-P