24.06.12
14:26
Здравейте!
Искам да кача килограми, пих протейн МАТРИКС 2.0 и качих 6 кг от него, мислех да си взема гейнър на Сириус масс 5.600 кг но един фен ми писа да не съм си вземал от него, че съм щялл много да се омазня и ми каза най-добре да си взема някакъв Високовъглехидратен протеин и като кача килограмите да съм си вземел фет бърнер да изчистя и щяло да има голям ефект ... по принцип не искам да вземам по-сериозни химии защото не искам да си съсипвам здравето, а и имам проблем с нервите :) а повече химия удря и в нервната система до колкото знам :) дайте предложения как най-добре на направя :)
Има един пич от форума, head_hunter, той много ги разбира тея неща и съм сигурен, че ще ти даде добър съвет.
24.06.12
14:33
Ще помоля администраторите ако може да преместят темата, че докато съм разглеждал форума и без да искам съм я пуснал в грешния раздел
24.06.12
14:36
Може да се каже, че гейнър и високовъглехидратен протеин е едно и също, тъй че приятелят ти не ти е дал много смислен съвет (или ти не си го разбрал).
Препоръчвам ти да прочетеш статиите:
Хранителни добавки - мини гид за абсолютни новаци
Протеин (част първа)
Протеин (част втора)
Протеин след тренировка
Речник на типовете добавки (А-З)
Речник на типовете добавки (И-О)
Речник на типовете добавки (П-Я)
Липотропни фет бърнъри
Tермогеници
Би ли пояснил това - “по принцип не искам да вземам по-сериозни химии защото не искам да си съсипвам здравето, а и имам проблем с нервите а повече химия удря и в нервната система до колкото знам “. Имаш ли на представа какво говориш ? Колко кг си в момента ? За годините е ясно.
24.06.12
15:37
казано от Voyager на 24.06.12, 14:29:
Има един пич от форума, head_hunter, той много ги разбира тея неща и съм сигурен, че ще ти даде добър съвет.
Е ти по-добре да го беше хвърлил със свалени гащи и тубичка вазелин в гей бар (giggle)
Иначе автора развива интересни теории, а може да ги предостави на Спилбърг да снима поредната фантастика ;)
24.06.12
18:27
ИИИИ*аси змията .... 6 килограма си качил от една торба протеин ... Добре, че не си взел по-голяма разфасовка :D :D :D
24.06.12
19:14
:D:D не не не немога повече немогааа, аз съм ебати кофти матаболизма значи с 30 кила протеин. качих 2 кила никъв х...й не стаа о мен”я
24.06.12
21:04
Сигурно защото си пил от нисковъглехидратния протеин, пробай от високовъглехидратния, може да имаш повече успехи :D :D :D
25.06.12
00:51
и да ми острумничите и да не остроумничите тва е положението качил 6 килограма от този протеин MATRIX 2.0 SYNTRAX за около 2 месеца.... слабо ме инт вие кво пиете ... попитах какво да комбинирам за да кача още маса ...единственото което искам да ползвам като помощ под формата на някаква химия е или ПРОТЕИН или ГЕЙНЪР някакъв!!! Не искам омнадрени, метани, деки, стромби анаболи и сякви такива ла*на, който ти съсипват организма..... по въпроса с нервите имах 1/2 пъти нервни кризи и за това не искам да вземам такива неща, които влият на нервната система, а за килограмите 70 кг съм
Мнението беше редактирано от Plamen hristov на 25.06.12 00:54.
25.06.12
03:17
Хранителните добавки не са химия (стероиди).Като искаш да качваш си вземи протеин и го комбинирай с креатин.Гейнъри не ти трябват щом качваш толкова лесно.А и щом си качил от 1кг протеин 6 кила какво повече искаш ? Те хората дето зимат стероиди качват по толкова, ти търсиш още по-голям ефект и то от хранителни добавки.
П.С. Този протеин го пиеш адски неправилно или просто хранителния ти режим е повече от перфектен щом с такова количество караш толкова време което не ми се вярва.Това са ти 30 дози предполагам които си ги разделил за 60 дни.Пий поне по 2 пъти на ден и не само в тренировъчен ден.
Мнението беше редактирано от Toshko Todorov на 25.06.12 03:20.
25.06.12
03:24
казано от MARTO_CSKA на 25.06.12, 03:17:
Хранителните добавки не са химия (стероиди).Като искаш да качваш си вземи протеин и го комбинирай с креатин.Гейнъри не ти трябват щом качваш толкова лесно.А и щом си качил от 1кг протеин 6 кила какво повече искаш ? Те хората дето зимат стероиди качват по толкова, ти търсиш още по-голям ефект и то от хранителни добавки.
П.С. Този протеин го пиеш адски неправилно или просто хранителния ти режим е повече от перфектен щом с такова количество караш толкова време което не ми се вярва.Това са ти 30 дози предполагам които си ги разделил за 60 дни.Пий поне по 2 пъти на ден и не само в тренировъчен ден.
Човек, ти заслужаваш Darwin Award…ако поколението ти е наполовина толкова глупаво колкото си ти, пак шансовете им за оцеляване са нищожни.......(nbat)
25.06.12
06:49
Може бе, може да е качил от 40 на 46 с напикания матрак :D
Като гледам, какви тъпотии ръси, то това ще са последните качени килограми през живота му, като изключим шкембе в по-напреднала възраст. Иначе е забавно да ги плещи такива. Пий, каквото искаш - ти си феномен :D :D :D
Човека има психични проблеми, а отделно и интелектуалното му ниво клони към 0. Към протеина добави БЦАА продукт - такъв какъвто си харесаш(сериозно).
25.06.12
10:23
казано от Plamen hristov на 24.06.12, 14:26:
Здравейте!
Искам да кача килограми, пих протейн МАТРИКС 2.0 и качих 6 кг от него, мислех да си взема гейнър на Сириус масс 5.600 кг но един фен ми писа да не съм си вземал от него, че съм щялл много да се омазня и ми каза най-добре да си взема някакъв Високовъглехидратен протеин и като кача килограмите да съм си вземел фет бърнер да изчистя и щяло да има голям ефект ... по принцип не искам да вземам по-сериозни химии защото не искам да си съсипвам здравето, а и имам проблем с нервите :) а повече химия удря и в нервната система до колкото знам :) дайте предложения как най-добре на направя :)
:D :D :D и вие му предлагате добавки ?!?Така като го гледам пича 100% яде каквото му падне и за него белтъчините идват главно от чипсове,кола или баничките в даскалото :D.Та какъвто и протеин,креатин,амино или каквото и да вземе се тая...
Пич вземи направи една сериозно хапване и ще качваш много повече и после като като качиш малко без тази лоша ХИМИЯ :D си вземи протеини и тн.
ПС. като прочетах коментара на “ловеца” направо щях да падна от стола :D :D :D
Мнението беше редактирано от Georgi Ivanov на 25.06.12 10:25.
25.06.12
11:28
head_hunter , ще направя плочки от смях , докато те чета :D
Феномен е точната дума :D Всеки ден се изумявам на форумните бисери . Единия искал да качи маса, режимът му бил добър- закусвал пици, кифли и т.н, другият качил 6 кила от протеин , трети свалял килограми с торбички около кръста.. Ей Богууу... Явно това е някаква пернишка вълна в бодибилдинга .