Заслужава ли си тренировъчната програма Insanity?

Здравейте! Искам да се постегна малко, малко релеф и да сваля мазно. Купих си суроватъчен протеин  имам Л карнитин  и clenburexin. Значи тренировката искам да я направя по тази програма http://www.kendallblythe.com/wp-content/uploads/2011/07/Insanity.jpg искам мнение заслужава ли си. Благодаря предварително ! :)
18г. 87кг. 177 см. :)

Темата беше редактирана от Александър Стефанов на 11.06.12 18:26.

11.06.12
18:29

Нямам лични впечатления, но виждам някои хора в youtube имат добри резултати, ако не е само реклама... Но си мисля, че ако имаш волята и постоянството, ще има резултати. Храненето е по-важно от тренировките за сваляне на мазнини. Според мен от фат бърнъри няма полза. НВД + постоянство в тренировките... това е.

Ед.: Ти още растеш на 18 г. и не е препоръчително (доколкото знам) да си на калориен дефицит.

Мнението беше редактирано от Никола на 11.06.12 18:31.

Програмата е супер ! Завърших първия месец. Целта ми е сваляне на килограми и цялостно стягане. За сега върви чудесно! Да, трудна е но пък сега съм доста по добре от като я почнах... правя цялата загрявка и после кажи речи държа темпо :) Ефекта е супер. почнах я на 97кг, сега съм 94кг.. самнтиметрите по цялтото тяло паднаха къде с 3 къде с 5 от корем гърди и т.н., което е осезаемо и ми говори, че съм стопил мазнини и в същия момент съм качил някой мускул :)
С една дума съм супер голям фен на Inasnity. Миналата година правех P90X, но в момента Insanity доста повече ме кефи.

Само имам един въпрос.. ям по 4 -5 пъти на ден добра и подбрана храна, не я изчислявам с точност, но май поемам по малко калории от колкото трябва... трябва да поглъщам 2500, а аз ям сигурно между 1500 и 2000 на ден.. естествено може и да се бъркам защото ям ядки, олио с готвеното и може и да взимам повече калории.. не е като да чувствам глад или да нямам сили..
Възможно ли е да трябва да ям още повече.. направо не ми се вижда реално... мисля утре да си взема везна и да почна да смятам всичко май най-добре. По формулите изчислявам, че с нивото на натоварване калориите които ми трябват на ден са 3200… и знам че трябва да ги намаля с 500. та так стигнах до цифрата 2500.
29 години, 180см, 94 кг (вече :) )

24.06.12
19:18

Сериозно ли мислиш,че с уроци по телевизора ще станат нещата ???????
От това което видях в Тубата много ми напомня на загрявките на борци,БИ и подобни.
Но яко изкривени и комични.
Мисля,че няма да се достигне визията на инструкторите, 3-4 кг. са нищо.
В началото всяка физическа активност и диета дава едно чувство,че стават нещата което е по-скоро
като еуфория “Ей ,и аз почнах ще стане,може и да изкарам плочките за морето”
Не искам да ви разочаровам, но някак си изглежда много несериозно.
У дома в хола пред големият ТВ.Да не би случайно да ни стане нещо ако  го спрем
и излезем да потичаме навън.

Мисля,че това е продукт не по различен от всички хапове,билки,кремове и ПРОЧИЕ неща за
който рекламите ни убеждават,че работят и ни правят толкоз Красиви...и Божествени (puke)

Мнението беше редактирано от ISB на 24.06.12 19:20.

30.06.12
23:42

Мисля,че в случая е по-добре да се дават мнения от хора,които са го тренирали действително.Аз не виждам какъв е проблемът тренировка,която “гледаме от телевизора” да помогне.Трябвало да излезнем навън и т.н.Защо тренировка вкъщи да не действа ,а тренировка в залата или на улицата да има ефект?
Пристрастна съм,защото аз самата правя Insanity от 1 месец и мисля,че наистина има ефект.Мускулите ми се издължиха,стегнаха,като цяло тонизираха.ефект определено има.Трябва само много упоритост.И ако някой си мисли,че е мнго трениран може да я изпробва и сам да си прецени нивото! ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1