23.06.12
15:57
Здрасти!Начинаещ съм на 17 години,мисля да се занимавам сериозно със фитнес.Искам да повиша мускулната си сила възможно най-бързо,поразрових се в сайта и намерих няколко доста добри програми,но нямам идея как и с коя да започна.Вече направих няколко кръгови тренировки,които ми бяха подсказани от един доста опитен приятел и преди съм ходил,но несериозно(абе беше си детска работа :) ).Бих се радвал на няколко съвета по отнешение на това с каква програма да започна ,кога да премина към друга и каква и как да се храня за да постигна целта си а именно да повиша мускулната си сила възмойно най-бързо и ефективно?Мисля че съм мезоморф(ще кача и снимки ако искате)в момента се храня предимно с месо,млечни продукти,плдове и зеленчуци,тестяно не поглеждам и сладко 1-2 в месеца макс и то в минимално количество,газиранко си пия не мога да се спра :Д не пуша и не пия алкохол.Ако съм пропуснал нещо питаите и мерси предварително :))) !
24.06.12
23:17
Най - добре поискай програма от професионалист, за сила - клек, тяга, лег, преса, набиране, кофички с 3-5 повторения 6-3 серии, действа добре според мен.