Hugger-mugger

Прескочи до:

23.06.12
09:27

....

(нямам практика да си трия коментарите, но ме заболя главата, ако го оставя, трябва да отговоря на следващия, а ми омръзна)

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 23.06.12 11:49.

23.06.12
09:51

Не знам дали е уместно да напишеш, че думите не ти идват на български.
Явно не е.

23.06.12
13:14

На мен думите ми (или не ми) идват на 4 езика (засега). Български включително. Понякога думата, която търся, се появява на испански първо. Или на немски. Chillax, дет се вика, важното е да се разбираме :)

Мнението беше редактирано от Phoebe на 23.06.12 13:20.

23.06.12
16:59

23/06/2012

Опити за киппинг-хспу (видях, че нещо такова съществува в дневника на Мила - клипчето)
Нещо не се получават :D

И няколко часа разходка из планината.

Вчера - над 2500 ккал....към 3000, без чийт. Беконът, беконът... :D
Днес логично не ми се яде много, въпреки че бая походихме :)

Мила

23.06.12
21:06

Относно кипа на HSPU може да видиш и това клипче с Chris Spealler.

24.06.12
14:28

24/06/2012

Мерси, Мила :) Добре че са кросфитърите, да популяризират разни такива .. как да го нарека... методи :D

И днес киппинг ХСПУ-та, взеха да се получават май.
На лост - набирания и мелница (по-скоро опити, със свити крака).
Мелницата ще се получи по-добре с успореден хват, но за момента има къде да се опитвам да я упражнявам само с подхват.

Тича ми се, но е горещо (whew)

49 кг. съм (nmuchfun)

24.06.12
19:34

:)

Мнението беше редактирано от Atom на 24.06.12 19:36.

Дебелак! Не те искам за жена вече!!!!!!! ^^

25.06.12
19:01

казано от Тедо на 24.06.12, 20:07:

Дебелак! Не те искам за жена вече!!!!!!! ^^

Изглеждам повече, защото не съм с някакъв нисък процент мазнини... С което май съвсем си загубих шансовете :D :P

25.06.12
21:03

25/06/2012

Загрявка: лицеви опори, раменни преси 2 вида с гиричките, напади без тежест

4 кръга:

10 напада с пудовката над главата, десен крак
10 напада с пудовката над главата, ляв крак
Стойка на ръце с лице към стената - по 1:15 - 1:30 (последния кръг на 1 ръка, по 10-15 сек. на ръка)

3 кръга:

15 клека с пудовката
15 пълни коремни преси с 8 кг на тила

И неструктурирано още някакви гимнастики.

Тая стойка с лице към стената е мнооооого приятна, нажулих се при приземяването и станах вир-вода (rain)

Едит:
Пф, забравих манджата :)

2 сандвича със свинско и кашкавал
150+ гр. бекон, 30 гр ориз с подправки; салата със зехтин

Мнението беше редактирано от Atom на 25.06.12 21:17.

26.06.12
00:05

Наминавайки през форума... не мога да не ти оспамя дневника! А и видях една снимка с кокосов орех и тооолкова много ми прилипсвахте всички ;)

Силвеее, чудна сиииииии, разгледах снимките из дневника ти! :*

26.06.12
10:37

Теди, и ти ми липсваш :) Може по съседски да идем до ХИТ, да наберем малко кокосови орехи :)

А-а-а, идвам и аз! :D
Теди ми е обещала да ме води за кашкавал в ХИТ! :P

Колеее, пробвах ти днес алл да гей кольо крийм, беше много яка :D

26.06.12
11:13

казано от Кольо Пияндето на 26.06.12, 10:39:

А-а-а, идвам и аз! :D
Теди ми е обещала да ме води за кашкавал в ХИТ! :P

Предлагам да измислим нещо за събота ако жегата не ни е уморила до тогава.... :P

27.06.12
13:42

Довечера отивам на щанги (и ще бъде тежко), защото ме мъчат пристъпи на нетипична агресия ...
Снощи успях да ги преодолея, хубави странични обстоятелства :)

Но днес е брутално и лошото е, че ми харесва :Д

27.06.12
13:48

казано от Atom на 27.06.12, 13:42:

Довечера отивам на щанги (и ще бъде тежко), защото ме мъчат пристъпи на нетипична агресия ...
Снощи успях да ги преодолея, хубави странични обстоятелства :)

Но днес е брутално и лошото е, че ми харесва :Д

Беше време :D
Аз пък се опитвам да правя йога вкъщи...

27.06.12
20:09

казано от Puppy на 27.06.12, 13:48:

Беше време :D
Аз пък се опитвам да правя йога вкъщи...

Напоследък хич не ми се ходи на зала, факт (wasntme)

Ама искам да мога някой скалиран вариант на плънч ...и други такива гимнастически неща - и си се занимавам вкъщи :)

26/06/2012

Без тренировка.

Храна:
- Баничка със спанак, пакет бисквити Туткувци :Д
- Татарско кюфте, пилешка пържола, 20 гр. ориз

27/06/2012

1. Напади/Военна (на моменти пуш) преса
2. Тяга/Пръсти към лост
Пътечка срещу наклон

Нападите и пресата ги правих с едни кг - до 27,5кг.
На тягата пак ме заболя корема още на 40 кг...
Пръсти към лост - все по-лесни :)

Не съм правила почивки особено, но доста посредствена тренировка като цяло. И все пак добре че отидох.

Храна:
- Наденичка, сурови бадеми и сушени боровинки
- Яйца с бекон и пресен лук, домати, маслини

27.06.12
20:26

казано от Atom на 27.06.12, 20:09:

На тягата пак ме заболя корема още на 40 кг...

Сигурно си обяснила, но съм пропуснала (blush) ...би ли споделила?

Мнението беше редактирано от Margi на 27.06.12 20:26.

27.06.12
20:30

Ами напоследък като правя тяга и усещам някакво “прерязване” и парене в долната част на корема - в областта на яйчниците точно.
А по принцип тежката тяга ми се отразяваше толкова добре на формата и настроението ;)
Сега не смея да сложа повече кг. обаче, доста си е гадно усещането.

Марги, имаш ли някаква идея на какво може да се дължи?

27.06.12
20:40

Странно...а някакви здравословни проблеми имаш ли в тази област?

27.06.12
20:50

Ами уж не, напоследък си ми е редовен цикълът, нямам ПМС (като изключим този месец - както писах по-горе, леко ми избива на масови убийства :D - не знам дали може да има връзка ) и уж всичко вече е наред - та затова и не съм ходила на лекар скоро...

27.06.12
22:59

Извинявам се за спама..

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 28.06.12 08:15.

30.06.12
13:06

Вчера малко храна - 1 татарско кюфте, 1 малка пъстърва, 2 пилешки филенца, 1 питка, салати, мастика.

30/06/2012

1. 7 серии
Лежанка (до няколко 5-ци на 30 кг)/Изхвърлянето от клек на МакСим (до 5-ци на 10 кг)
2. 6 серии
Тръстъри с дъмбели(до няколко 7-ци @2х9кг)/Пръсти към лост х5

След това малко ОХС с едно леко лостче, коленете ми отиват напред и засега ще е все с това леко лостче...
И преди да си тръгна ми дойде музата да правя напади с 30 кг - 3х3 на крак.

Вкъщи:
- стойка на ръце с лице към стената, на две и на 1 ръка
- различни коремни преси и планкове

Храната:
Нула апетит. Вероятно някакво месо, зеленчуци и някоя биричка по-късно.

30.06.12
13:20

Колената ти отиват напред, защото главата ти е най-вероятно в пода ;)
Гледай нагоре, разтвори крачката (пръсти навън, пети навътре), клякай така и ще стане.

30.06.12
13:23

казано от Puppy на 30.06.12, 13:20:

Колената ти отиват напред, защото главата ти е най-вероятно в пода ;)

Амиии... да, гледах си коленете :D (wasntme) Мерси за съвета, другият път по-сериозно внимание ще обърна :)

02.07.12
21:11

Съботата следобед - “тиимбилдинг”,  който за мен беше плацикане в басейна и (d) Ядох миди за пръв път, не са лоши :)
Неделя - дойде ми МЦ, изтрезнявах и си почивах :D
Днес - 11 часа на работа, после имах вдъхновение и обикалях за пластелин и боички. Още не съм яла, ей сега нападам салатката... Изтощена съм до крайност, и безкрайно усмихната и щастлива - нещо парасимпатикусът... или каквото там се активираше при глад - се е включило :)

И така или иначе днешното попълване на дневника е чист спам - поне да пусна една обява - ако някой знае кадърен майстор, който да лепи качествено плочки - да ми пише ако може :D За Пловдив :)

Мнението беше редактирано от Atom на 02.07.12 21:14.

02.07.12
21:33

Ехоо, Пловдив, живи ли сте :D

Тоя град ми е останал в спомените с чудовищните горещини през Юли, когато 2007ма ходих да кандидатствам.

п.с.

Как ще ядеш миди за пръв път на 25 години :X Аз съм нещо, като промоутър на идеята да се хапват редовно frutti di mare, особено лятото!

02.07.12
21:40

Не съм много фен на морските неща, а за миди специално съм чувала такива драматични истории, че не се престрашавах :D :D :D Е, сега ги опитах и всичко си беше ОК, ама надали ще ми се доядат пак в следващите 25 години :)

Пловдивската жега си е класика, аз много обичам (sun) Meltdown :D

02.07.12
22:40

Мен ако питаш, винаги е рано да се опитат миди :D :D :D
Имам спомен за една единствена мида в детските ми години, която дори не успях да преглътна (puke) , от тогава съм обявила бойкот на frutti di mare, освен от време на време по някое водорасло :D

03.07.12
00:37

Ой, ой, аз получавам мини оргазъм само при мисълта за миди :D Обожавам ги - на салата, на супа, с топчено сирене от черупките, панирани, печени, на шишчета....аааааааааааааааааааааааааааааа (sun). Марги, имаше едно време един “Европейски ресторант”, точно преди входа на Морската градина, като вървиш по главната от големия хотел (пфу, ега ти ориентирите) на главната посока морето, ей там с една приятеелка се изхранвахме...с миди :D :D :D Охххх, Атомче, с тия миди ми потекоха лигите сега :D

03.07.12
07:17

казано от karfi4ka на 03.07.12, 00:37:

Ой, ой, аз получавам мини оргазъм само при мисълта за миди :D Обожавам ги - на салата, на супа, с топчено сирене от черупките, панирани, печени, на шишчета....аааааааааааааааааааааааааааааа (sun). Марги, имаше едно време един “Европейски ресторант”, точно преди входа на Морската градина, като вървиш по главната от големия хотел (пфу, ега ти ориентирите) на главната посока морето, ей там с една приятеелка се изхранвахме...с миди :D :D :D Охххх, Атомче, с тия миди ми потекоха лигите сега :D

всъщност беше ресторант “Европа” :D, под хотел Черно море

Мила

03.07.12
09:23

казано от Atom на 02.07.12, 21:40:

Обичаш я ти, щото не си стоиш в Пловдив да видиш на какво сме подложени там :D
П.П И аз никога не съм яла миди, не обичам морски неща...дори риба не мога да си сготвя, веднъж си сготвих сама, сложих я на масата, гледах я и я изхвърлих  :D все ми се струваше, че не съм я почистила добре и ще ми стане нещо :D

03.07.12
11:02

казано от Мила на 03.07.12, 09:23:

казано от Atom на 02.07.12, 21:40:

Обичаш я ти, щото не си стоиш в Пловдив да видиш на какво сме подложени там :D
П.П И аз никога не съм яла миди, не обичам морски неща...дори риба не мога да си сготвя, веднъж си сготвих сама, сложих я на масата, гледах я и я изхвърлих  :D все ми се струваше, че не съм я почистила добре и ще ми стане нещо :D

Е, неее! Как ще я изхвърлиш?!? (giggle)

Мидите са страхотно ястие, както и да ги приготвиш. Стридите също, макар, че като си изхвърлила сготвената риба, не те виждам как ще погълнеш живата стрида (wasntme) .

А относно мидите, ял съм и сурови такива. Гмуркаш се, вадиш си мидата, отваряш и ядеш. И за неопиталите, въобще не са лигави, както вероятно ще си помислите.

03.07.12
11:20

казано от Vic на 03.07.12, 11:02:

не те виждам как ще погълнеш живата стрида (wasntme) .

това, че са афродизиак вярно ли е?
и в черно море има ли таквизи работи?

03.07.12
11:24

казано от Redalex на 03.07.12, 11:20:

казано от Vic на 03.07.12, 11:02:

не те виждам как ще погълнеш живата стрида (wasntme) .

това, че са афродизиак вярно ли е?
и в черно море има ли таквизи работи?

Според зависи ;)
Като и във вица за Иванчо, мен и тухла да ми покажеш, все за секс си мисля :D

Има една ферма за стриди в Румъния, за другаде в Черно Море не зная.

03.07.12
22:27

казано от diva 97 на 03.07.12, 07:17:

всъщност беше ресторант “Европа” :D, под хотел Черно море

Тъй, тъй :D Помня, че нещо европеско имаше, ама ние си му викахме “европейския” :D :D :D Така или иначе..МИДИТЕЕЕ :D

DO

03.07.12
22:39

Има ферми нагоре от Варна... някъде към Балчик..
Добре е да се знае с какъв произход са мидите (от ферми ли са,от коя ферма и т.н.) Защото мидите филтрират водата и това което разправя Вик звучи екзотично,но не е за препоръчване.Фермите са навътре в морето където водата е по-чиста и представляват едни понтони и мрежи и такива истории.Иначе има и разни тарикати,които обират крайбрежните и обикновено ги продават по ресторанти и капанчета.

Мнението беше редактирано от donsir на 03.07.12 22:40.

04.07.12
08:28

Точно от тази Варненската ферма за миди ядох - по препоръка :) Имат ресторантче до София (Иги, ей сега ти пиша координатите на ЛС, ако случайно не го знаеш :) ) и карат пресни миди всеки ден в специални камери или нещо от сорта :)

И да ви кажа нещо, обикновено като се говори за храна веднага ми се дояжда - ако е за тортичка, сладоледче, пържолка... Ама с тия морски неща хич не се получава така, не са за всеки явно, но аз ще пропусна закуската хихихи (puke) И водорасли не ме влекат... :D

И да добавя, че съм в много заспал период - спя, спя, спя и не ми стига :( Тази сутрин се понамачках с топки за тенис и правих разни хендстендове и лицеви опори - всичко много бавно и разтегателно. Довечера ще мина през залата, ама ще е насила... защото хич не ми се ходи. Но трябва да се събудя :)

04.07.12
09:21

В мидената ферма не могат да приготвят миди! Продават гледка с тенджера миди: ей от там ги берем :)
Хубаво проготвени миди във Варна на крайбрежната алея ресторант Сардиния май се казваше.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1