Тренировки за маса(суперсерии),колко дена

RE

21.07.05
22:15

Здравейте след 1 месец и нещо почвам пак ВВД и режим за покачване на ММ,малко е далечко,но аз от сега му мисля,че сичко да е точно :)
хранителния режим почти си го напраих но не е готов...та тук искам да ви питам няколко неща за самата тренировка:
1:Каква тренировачна програма ще ми се отрази по добре 3 или 4 дневна?
2:Как е по добре:да тренирам секи мускул в отделен за него ден или е по добре да ги събера както си трябва няколко в един ден.
3:Какво ще кажете за суперсериите по добър ефект ли дават от другите?
Т.е ако е така ще трябва да събера в 1 ден бицепс с трицепс и в друг ден гърди с гръб и т.н което до някъде отговаря на предния въпрос.
и 4-то:Ще имам ли застои,ако 4 месеца прая маса,но през 2 сменям тренировачните програми(само хранителния режим остава ВВД)(щото знам ,че на 2 месеца и нагоре по принцип се получава застоя)
ИЛИ пък е по добре маса после сила и после пак маса(аз съм привърженик на силата и мисля точно така да напрая,но все пак да попитам).
Мерси предварително.

22.07.05
10:42

За маса бих ти препоръчал 3 дневна програма със супер серии гърди/гръб, бицепс/трицепс и крака/рамо ...аз лично така правя...и ми се отразява добре...Разнообразявай тренировката като единия път правиш едни упражнениея, на следващата други...така няма да привикнеш...по същия начин можеш да редуваш упражнения за маса и сила...

02.08.05
19:02

какво ще рече това суперсерий??

02.08.05
19:29

http://www.bb-team.org/training/000135.php

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1