Въпроси за отслабване

27.06.12
19:33

Здравейте! Да започна така на 15 год съм 180 см висок и около 100 килограма немога да кажа точно колко съм в момента.
Искам да премахна мазнините от тялото си та въпроса ми какъв е начина без да използвам каквато и да е била химия и съответно без да давам много пари. Немога да кажа колко % подкожни мазнини имам.
Искам подходяща фитнес програма, която да превърне мазнините в мускулна маса ако е възможно и някоя диета, но те до колкото знам изискват много средства... Какво може да ми предложите?
Благодаря предварително :)

П.С. Пропуснах да кажа, че и в момента ходя на фитнес нямам точно определена програма в смисъл:
Понеделник - бицепс, гърди, корем
Вторник - трицепс, корем
Сряда - почивка
Четвъртък -  рамо (предно, задно), трапец, гръб и корем
Петък - крака и корем
Събота и Неделя почивка

та под нямам определена програма имам предвид че правя каквото се сетя за дадената група (което е много лошо мисля) тази програма ми е от миналата седмица (немога да си намеря подходяща)

27.06.12
19:51

казано от deffense на 27.06.12, 19:33:

Искам подходяща фитнес програма, която да превърне мазнините в мускулна маса ако е възможно и някоя диета, но те до колкото знам изискват много средства... Какво може да ми предложите?

А да дойдем да тренираме и да спазваме режим вместо тебе не искаш ли? Чети—-> Хранителни режими Тренировъчни програми.

казано от deffense на 27.06.12, 19:33:

Понеделник - бицепс, гърди, корем
Вторник - трицепс, корем
Сряда - почивка
Четвъртък -  рамо (предно, задно), трапец, гръб и корем
Петък - крака и корем
Събота и Неделя почивка

Това не е програма!
Като правиш корем всеки ден няма да изгориш мазнините в областа на корема по-бързо. Трябва КАРДИО и ДИЕТА!

27.06.12
19:56

знам че не е програма ...:D искам да ми препоръчате определена програма и диета има много не съм разбирач в тази област

27.06.12
20:18

НВД + Програмата. Недей сваля повече от 8% от теглото си за 1 месец и няма да имаш проблеми!

27.06.12
20:23

Някъква примерна НВД може ли ? да има по какво да се водя докато се опитвам да я направя или поне да видя как трябва да изглежда благодаря предварително :)

27.06.12
20:46

ЧЕТИ!!!
Пффф нали не очакваш някой да седне и да ти съставя хранителен режим беазплатно? Седни и почети малко! И си поблъскай малко главата над съставянето на твой хранителен режим, който след време ще откриеш колко зле е бил съставен и ще го подобриш и ще продължаваш да го подобряваш докато не ти хареса максимално! Това е като карането на колело, тука получаваш помощните колела, с които започваш да се учиш да въртиш педалите, а след време вече нямаш нужда от тях и започваш да се справяш сам, в началото падаш често, и постепенно се научаваш да падаш все по-малко и по-малко докато се научиш да не падаш! Ако дойда да въртя педалите и пазя баланс вместо тебе ще се научиш ли някога да караш?

27.06.12
20:50

благодаря за помоща ще ги прочета и ще си съставя нещо такова поне ще опитам ще го постна тук или ако искаш на лично да си кажеш мнението :)

03.07.12
22:39

В дните, в които тренираш не гладувай, по - добре е за отслабването да се захраниш добре след като си тренирал, хем почивка от диетата за рестартиране на хормоните, хем използване на анаболния прозорец. На мен ми действа добре такава схема, но аз тренирам цяло тяло с тежки упражнения. Ако тренираш много често, може да се получи средно седмично да си на плюс с калорийния баланс, така може би трябва да си съвсем малко на минус в тренировъчните дни

Мнението беше редактирано от Lachezar Tomov на 03.07.12 22:39.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1