27.06.12
15:00
Сега ми хрумна нещо докато четях няколко “оригинални” мнения. Има ли възможност освен бутона “Харесва ми”, да има и “Не одобрявам” или “Не ми харесва”? По този начин хората, които дават некомпетентни, обидни или някакъв друг тип “не-” мнения, ще получат обективна оценка за “знанията” и включванията си и току-виж се повъзпират.
Едно е някой да ти опонира, друго е мнението ти да бъде отхвърлено от 10-15 човека и да светне в червено примерно...
27.06.12
15:03
Може да наречем това “често пускано” предложение. :)
И преди неколкократно сме коментирани, но се въздържаме от такава функционалност. Това обаче не пречи, ако дадено мнение е “не-” по някое от условията във форума, да го докладвате. Ще е много по-ефективно за аудиторията, отколкото един “минус” на поста.
27.06.12
15:20
Това е доста добра идея +1 за минуса де :P
Сигурен бях че не откривам топлата вода и уж погледнах дали е пускано това, но толкова съм и видял :D.
Това, което аз имам предвид има малко по-различна идея от “докладването”. Принципът му е като този на публичното порицание. При докладването мнението трябва да отговаря на обективни условия, независимо дали е компетентно или открито подвеждащо. Изпълнява ли тези условия, то то бива оставено непокътнато (без значение истинността на фактите да речем).
Мисълта ми е да има откритост сред действията на форумците (докладването е имплицитно) - всеки може да види кой и колко хора харесват мнението му, защо да не може и обратното. По този начин ще си създаде нагласа, че по-добре е да мисли(чете) преди да пише - с една дума ще се създаде здравословна доза предпазливост преди да постне нещо. Ще се филтрират до известна степен и спам мненията.
Предполагам се въздържате от такава функционалност, защото се опасявате от отлив на потребители (обидени хлапетии с накърнена самооценка). И то съвсем основателно, но пък кому са нужни подвеждащи мнения от такъв тип потребители...
27.06.12
15:26
Говорили сме и друг път. Проблемът не е в това, дали една такава функционалност ще е практически полезна. Проблемът е, че има предпоставки твърде често да се злоупотребява и спекулира с нея.
27.06.12
15:29
Ако се абстрахираме от несъгласието с дадено мнение, защото то съдържа обида, нецензурен израз, тотална неграмотност, липса на връзка с темата и прочие, то нека обясня защо няма такъв бутон. Имаме два случая:
1. Ако си съгласен с дадено мнение, казваш: “съгласен съм с теб” - гласуваш за поста.
2. Ако не си съгласен, казваш: “не съм съгласен с теб, защото ..” - въпросното “защото” не може да се обясни с един минус. Нужно е да се напише.
Рискуваме да се трупат несъгласия на база лично отношение, а нямаме нужда от това. И без това не е много лесно да се общува онлайн, да не създаваме инструментариум за усложняване на положението.
Ако би искал да сложиш “минус”, защото мнението засяга по някакъв начин посочените от мен причини в първото ми изречение, тогава го докладвай. Докладването е в помощ на обществото тук, а не е форма на клюкарник.
27.06.12
15:30
Идеята е добра, но пак ще се изроди, както стана и с плюса. Просто лайкаджиите ще станат и дислайкаджии и войната на групировките ще продължи на още един фронт.
В момента във форума властват няколко идеи и всеки, който не влиза в рамката, ще получава веднага минуси. Например някой, който обича да помпа за бицепс ще бъде “нахранен” с много минуси. Или жена, която не иска да кляка с 60 кила 100 пъти, а просто да ползва малко бягащата пътечка във фитнеса и да си ходи на танци 3 пъти седмично. Или някой, който яде 5 пъти на ден с въглени във всяко хранене. Или лостаджия, който не иска да дърпа 200 кила тяга, а просто да си тренира в двора на училището.
Просто това ще е чудесен бутон за форумната Марла (от филма “Боен клуб”), която там ходеше и в групата за рак на тестисите, а тук може да я видиш как е обладала повсеместно всички теми...
Лайкаджиите ще получат още едно оръжие, което ще отблъсне от форума още една част от старите, както и много от новите потребители.
Та така - нож с две остриета, но, за съжаление, при сегашната ситуация би се използвало само едното - лошото.
27.06.12
15:42
Малко по-отгоре погледнато, казусите (според мен) са два:
1. Потребителят Х, ако има интерес към темите А и Б, следи само тях в рамките на сайта и ако има възможност да споделя опит в удобен момент, прави го. Не е необходимо да отива в темите В и Г, за да убеждава останалите по своя си начин, че А и Б са “истината”.
2. Потребителят У, който търси съдействие, оценка или мнение, не е готов да приеме, че може да има различна от неговата гледна точка. Реално погледнато, той търси “like” на своето мнение, а не второ (дори различно) такова.
Аз вярвам, че и двата казуса се решават с активно общество, каквото имаме ние тук. Нужно е просто да сме целенасочени в дадената посока. Няма да спрем да се появяват Х и У, но ще покажем, че няма да имат успех тук.
Ако функционалност ще помогне за това, ще я направим. Смятам обаче, че такъв бутон е по-скоро обратното.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 27.06.12 15:43.
Така е, има предпоставки, но пък предпоставки за всичко винаги има, стига човек да ги търси. Една тестова версия на бутона за период от 1 месец, да речем, би дала обективна оценка оправдани ли са предпоставките или не.
ЕДИТ: Мисля, че подценявате аудиторията си. Въпреки че съм тук отскоро, имах възможността да си създам впечатления за доста голяма част от активните потребители и вярвам във възможността им за обективна оценка, а оттам и за разумното използване на каквито и да било “оръжия” в ръцете им.
Мнението беше редактирано от Петър на 27.06.12 16:00.
Аз съм против бутон “Не харесвам”.
Като липсва, нехаресващия трябва да изрази несъгласието си писмено и да обясни Защо ( любимата ми дума). Другите, които също не харесват мнението “лайкват” това на отричащия и така един вид “дислайкват”. Целта на форума е да се обменят мнения, а не да си мерим остроумието и броя на приятелите. Който иска Like\Dislike да си пуска анкета.
Ако мнението е “некомпетентно” - оборваш го с компетентен отговор.
Ако е обидно - докладвай го.
Целта на Подкрепящият бутон, когато се реши да се пробва, беше да премахне мненията от типа “Х2”. “+1” и т.н и той успя. Това е.
27.06.12
19:44
Може да е активен само там, където си лайкнал вече за да го оттеглиш. Грешки стават все пак, макар и рядко -:).
28.06.12
01:09
казано от Петър Димитров на 27.06.12, 19:44:
Може да е активен само там, където си лайкнал вече за да го оттеглиш. Грешки стават все пак, макар и рядко -:).
Тук съм ЗА. Наскоро бях лайк-нал някаква глупост без да искам и нямаше връщане назад (blush)
28.06.12
08:59
Да, това е липсваща функционалност, която ще поправим.
28.06.12
09:22
Еми хубаво, но така всеки ще започна да си оттегля мнението като стане напечено...не би трябвало да има подобен бутон, за това преди да харесаш даден коментар се обмисля, а ако е по погрешка, по-лесно е да уточниш в самата тема, че по погрешка е станало.
Много против подобна функция.
28.06.12
10:05
казано от Мила на 28.06.12, 09:22:
Еми хубаво, но така всеки ще започна да си оттегля мнението като стане напечено...не би трябвало да има подобен бутон, за това преди да харесаш даден коментар се обмисля, а ако е по погрешка, по-лесно е да уточниш в самата тема, че по погрешка е станало.
Това е право на всеки човек, хубаво е да го има. Днес харесваш един кашкавал утре друг. Нужно ли е да ядеш един и същ, защото веднъж си го харесала. Така е и с мненията, днес харесваш едно утре информацията се допълва и ти вече не си съгласна. Струва ми се най- нормалното нещо. Още повече, тук са предимно хора любители на спорта и всеки ден научават по нещо ново. Нормално е и мнението да се сменя.
Успешен ден -:).
28.06.12
10:13
@Петър Димитров, ти чуваш ли се какво говориш. Тук говорим за мнения, за компетенция, а не какъв кашкавал да си избера...
Не не е нормално да си сменяш мнението през 2 минути...
Тук не е фейсбук, там си лайквайте и дислайквайте.
Изумена съм просто.
И съм до тук.
28.06.12
10:16
Доколокото познава себе си,не бих дислайквал нещо щото просто ще зъбравя кога съм го харесал.Когато прочета нещо го харсвам и го отбелязвам и забравям не мисля че ще се връщам да си махам харсванията ,просто няма да ми се занимава ,а и едвали ще се стигне до такава ситоация в някоя от темите за напред
Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 28.06.12 10:17.
И ако в темите тръгнем да се обясняваме за това и онова, ще стане безкрайна тирада от обяснения, спам и нищо конкретно по самата тема. Тя, една от целите на основната ми идея, по-горе беше да се ограничи спамът от тъпи мнения, а с подобни обяснения положението ще стане направо трагично! Почти на всеки му се е случвало вместо на въпросителния знак да цъкне на лайка - и кво това значи, че подкрепям 10 дневен фаст ли?
Дори само в този му ограничен вид бутонът би бил полезен.
Едит: А нека вметна и какво провокира идеята ми като цяло: Идеята за репорт ми е много далечна - аз харесвам да заставам открито зад своето мнение, затова да репорвам (админите и без това имат достатъчно зорко око ;) )потребител ми се струва детинско и незряло - в детската градина се изказвахме на другарките :D.
Ако става дума за некомпетентно мнение - няма по-лесно нещо от това да се обори, но ако става дума за някакъв противен спам - аз не съм привърженик на идеята спамът да се бори с още спам. Имам предвид изказванията например на Тедо в тази тема: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/62039. Ако имаше опцията за дислайк, щях да покажа какво мисля за мнението му, барем след няколко светвания в червено да речем, се озапти малко. В покрепа на тезата от по-горе - няколко потребителя са изказали неодобрението си и доста други споделят (лайквайки) тяхното мнение, но преди този момент колко спам се изсипа и реално жената получи ли отговор на въпроса си или просто като нов потребител се разочарова от колегите съфорумци (респ. форума)...Такива ми ти работи си мислех...
Мнението беше редактирано от Петър на 28.06.12 10:35.
28.06.12
10:24
С това съм категорично съгласен и ми се иска повече хора да помислят в тази посока. Възможността за оттегляне на положителния вот ще намали значително или сведе до нула мисловната дейност, която трябва да се осъществи преди да се одобри мнение. С други думи изцяло освобождава от отговорност и ангажираност, а това не е коректно, според мен.
Всеки трябва да застава зад думите си, а когато одобри мнение - да застава и зад това мнение.
Четеш, мислиш и преценяваш дали одобряваш, след което действаш - това трябва да е еднопосочен процес. Не е нормално след 3 часа или на следващия ден да си промениш мнението. Грешки се случват, вярно е, но достатъчно рядко и попадат в рамките на статистическата грешка.
казано от Петър Петров на 28.06.12, 10:16:
Почти на всеки му се е случвало вместо на въпросителния знак да цъкне на лайка - и кво това значи, че подкрепям 10 дневен фаст ли?
Това не налага добавянето на възможност за отрицателен вот или за оттегляне на положителния такъв. Нужно е да се помисли за чисто техническо оптимизиране на дизайна така, че да се сведат неволните грешки до минимум или нула.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.06.12 10:30.
казано от Кольо Пияндето на 28.06.12, 10:24:
Това не налага добавянето на възможност за отрицателен вот или за оттегляне на положителния такъв. Нужно е да се помисли за чисто техническо оптимизиране на дизайна така, че да се сведат неволните грешки до минимум или нула.
Така е, това го изказах в подкрепа на мнението на адаша, а моето е в едита от по-горе.
28.06.12
10:52
Нали разбирате, че този бутон не е задължителен -:). Какво значение има дали, някой си махнал лайка от някъде за вас. Има много хора в този форум, които харесват нещо само защото го е написал някой “авторитет”. В този смисъл, ще има възможност за корекция и може би, казвам само може би, ще помогне да се избегне стадния принцип.
Това е начин да си изразиш мнението и колкото и чудно да е - да, то може да се промени. Дали след 2 минути или след 2 години, но хората си променят представите за много неща. (Справки - храненето вечер, гладуването и т.н. “моди”)
А тая теория за казана дума- хвърлен камък и видиш ли трябва да бъдеш максимално възпрепятстван да си оттеглиш становището ми се струва изключително ограничена. Само защото някой е на този принцип и дори когато осъзнае, че греши не си оттегля мнението, то и другите трябва да са задължени (външно, а не по убеждение) от същите правила?
Човек е роден със свободен избор - да бъде гъвкав, негъвкав, фурнаджийска лопата, морален и неморален както го разбира. Та редното е според мен да се осигури право на личен избор и всеки да си носи отговорността.
От друга страна са всички аргументи от мнения 5 и 6, които важат в пълна сила. Май не сме узрели за тая свобода и злоупотребите са повече от вероятни.
Аз съм пас по въпроса, за сега предпочитам да не взимам страна.
казано от Петър Петров на 28.06.12, 10:16:
... но ако става дума за някакъв противен спам - аз не съм привърженик на идеята спамът да се бори с още спам. Имам предвид изказванията например на Тедо в тази тема: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/62039. Ако имаше опцията за дислайк, щях да покажа какво мисля за мнението му, барем след няколко светвания в червено да речем, се озапти малко. В покрепа на тезата от по-горе - няколко потребителя са изказали неодобрението си и доста други споделят (лайквайки) тяхното мнение, но преди този момент колко спам се изсипа и реално жената получи ли отговор на въпроса си или просто като нов потребител се разочарова от колегите съфорумци (респ. форума)...Такива ми ти работи си мислех...
Едва ли Тедо или който и да е ще напише подобен пост само за да го харесат. Та едва ли и ще се развълнува особено от твоя или нечий друг евентуален отрицателен вот. Даже си мисля,че би му се израдвал :). Спама е нарушение и може да се докладва. Тука яко се трие и по-принцип такива постове изчезват преди да може да им се порадва човек.
Това че нов потрбител се е разочаровал от форума, не бива да те изненадва. Аз пък съм разочарован от новите потребители. Това е нормално.
29.06.12
09:40
казано от Moonray на 28.06.12, 11:12:
Това е начин да си изразиш мнението и колкото и чудно да е - да, то може да се промени. Дали след 2 минути или след 2 години, но хората си променят представите за много неща. (Справки - храненето вечер, гладуването и т.н. “моди”)
А тая теория за казана дума- хвърлен камък и видиш ли трябва да бъдеш максимално възпрепятстван да си оттеглиш становището ми се струва изключително ограничена. Само защото някой е на този принцип и дори когато осъзнае, че греши не си оттегля мнението, то и другите трябва да са задължени (външно, а не по убеждение) от същите правила?Човек е роден със свободен избор - да бъде гъвкав, негъвкав, фурнаджийска лопата, морален и неморален както го разбира. Та редното е според мен да се осигури право на личен избор и всеки да си носи отговорността.
Така, много съжалявам, че не можете да схванете идеята на бутона ‘‘like’‘. Нормално е днес да си бил на НВД, след един месец да си на ЦХ и да отричаш НВД-то. Това не означава, че трябва да тръгнеш да си търсиш преди 1 месец къде, аджеба си подкрепил мненията за НВД та да вземеш да си ‘‘dislike’’ - неш. Нали ?
В момента не говорим за това, че представите, възгледите на хората се променят с течение на времето и за това трябва да тръгнеш да си връщаш мнението. Говорим за период от 30 минути, в който се развива дадена тема и ти си сменяш мнението 5 пъти - за 30 минути не могат да се променят възгледите на никой.
Тези които през 2 минути си менят мението са точно това в ‘’болд’‘.
Ако не си наясно със мнението си и не си убеден във възгледите си и в това, което другия е казал не натискайте бутона ‘‘like’‘, за да не се налага да търсите бутон ‘‘dislike’‘
Когато по погрешка ти се случи да натиснеш бутона ‘‘like’’ - да уточни, че е по погрешка. Не виждам с какво ще се разводни дадена тема, нали е ‘’по погрешка’’ и се предполага, че това ще се случва много рядко. Ако се случва във всяка тема, тогава проблема е в потребителя и си е точно промяна на мнение през 5 минути. И в този случай просто не ползвай този бутон, защото той изисква някаква отговорност.
Мнението беше редактирано от Мила на 29.06.12 09:48.
29.06.12
09:47
Тоя, втория проблем с дизлайка, се оправя лесно - всеки има право само веднъж да си дизлайкне мнението за срок до 2 минути след лайка.
Така всеки, по погрешка харесал мнение докато всъщност е искал да види кои го харесват, ще може да си поправи грешката. След 2 минути (или друг подобен интервал) вече да нямаш право да си променяш мнението.
Иначе най-активните лайкаджии ще загубят много време като им се появи нов идол и/или стария такъв ги е ядосал с нещо ще трябва да загубят часове да си дизлайкват всичките предишни лайквания на бившия идол.
29.06.12
09:50
Още едно предложение: ако е редактирано мнението след като си го харесал/нехаресал - отпадат (не)харесванията отпреди редакцията. Иначе се сещате какво може да се получи :)
29.06.12
09:50
Да, предложението на Юли е идеално. Ако така стане, аз съм ‘’за’’ такъв бутон.
П.П И двете предложения :)
Мнението беше редактирано от Мила на 29.06.12 09:50.
Аз лично не бих си търсила мненията назад, въпроса е принципен - дали имаш право или не. Предпочитам да имам право и сама да реша какво да правя с това право. Ако погледнем по-глобално на нещата хора, които не осъзнават отговорността на избора си могат да внесат много напрежение “гласувайки” на лична основа, а не на съдържателна.
А и тук не става въпрос за това да си оттеглиш лайка, а да изразиш най-общо неодобрение. Митака е прав - ако не е обосновано, то е неконструктивно. Малко са мненията, за които от далече е ясно какво не им е наред и те нямат нужда двайсет човека да ги дислайкнат за да се види...
п.п. И на мен ми допада предложението на Юли.
Мнението беше редактирано от Moonray на 29.06.12 09:56.
29.06.12
10:03
Аз лично не бих си търсила мненията назад, въпроса е принципен - дали имаш право или не.
Да права си, принципен е, но съм сигурна, че с този принцип ще бъде злоупотребено.
Ако погледнем по-глобално на нещата хора, които не осъзнават отговорността на избора си могат да внесат много напрежение “гласувайки” на лична основа, а не на съдържателна.
За това съм също съгласна, сега като се сещам, аз бях твърде против бутон ‘‘like’‘. Аз лично смятам, че до голяма степен се гласува и на лична основа.
А и тук не става въпрос за това да си оттеглиш лайка, а да изразиш най-общо неодобрение.
Не не, аз говоря точно за ‘‘dislike’’ като да си оттеглиш ‘‘like’’ а не като да си изразиш неодобрение, защото се стигна точно до това, което казаха Димитър и Юли и се разбра, че в тази насока ‘‘dislike’’ е ненужен, защото когато не одобряваш нещо, трябва да се аргументираш.
Мисля че тук нещо не се разбрахме, кой за какво говори, просто защото се смени насоката на този бутон ‘‘dislike’’ ;)
Ти Юли да не си участвал в програмирането на ядрения колайдер, бах аз тия схеми, 2 минути, 3 лайка и други...
Така са си добре нещата, голям напън за този дизлайк!!!!
В един друг форум, не спортен, просто махнаха едита, всички мрънкаха, после свикнаха да пишат правилно, не като в чат :)
Вижте, един от водещите мотиви на времето да предложа “лайк” бутона бе да може в една дълга тема да се откроят стойностните мнения или тези, които са подкрепени от най-много потребители. Това е голям плюс за човек, който лесно може да се ориентира в сред големия обем инфо. Бутон “дислайк” няма толкова практична насоченост. Когато аз харесам нечие мнение е защото то съвпада с моето и е добре аргументирано, а ако просто съвпада с моето, то мога в отделен пост да подкрепя с мотиви. Както по-горе бе пояснено минусът не дава аргументация, а ще е само повод за допълнително объркване на потребителя. Ако някой е на различно мнение, то е по-добре да го изложи, след което да се види кой е по-прав с оглед повечето лайкове. Ако не стана ясно, ще го кажа по друг начин - в една тема може да има 3 различни мнения, но 1 от тях винаги е по-подкрепено от другите. Аз бих използвал бутон “дислай” единствено, ако някой е пуснал коментар “тотал-щета”.
казано от Стоянчо на 29.06.12, 20:49:
Аз бих използвал бутон “дислай” единствено, ако някой е пуснал коментар “тотал-щета”.
Именно - както казах по-горе - вярвам, че потребителите ще ползват разумно каквито и да било “оръжия” в ръцете им.
29.06.12
21:14
Слагайте дислайка да ви почвам всичките ! :D
Лайк до дислайка,лайк до дислайка .... Лайк-дислайк,Лайк-дислайк,поред,през ред,през две по две
Мнението беше редактирано от donsir на 29.06.12 21:15.
01.07.12
10:26
казано от Петър Петров на 29.06.12, 21:01:
казано от Стоянчо на 29.06.12, 20:49:
Аз бих използвал бутон “дислай” единствено, ако някой е пуснал коментар “тотал-щета”.
Именно - както казах по-горе - вярвам, че потребителите ще ползват разумно каквито и да било “оръжия” в ръцете им.
Нямаше да вярваш в това, ако пишеше във форума от 4 години, нямаше дори да предложиш подобно нещо ;)
Мнението беше редактирано от Мила на 01.07.12 10:26.
казано от Мила на 01.07.12, 10:26:
Нямаше да вярваш в това, ако пишеше във форума от 4 години, нямаше дори да предложиш подобно нещо ;)
Ето, тези (предното и настоящото) са тия спам мнения, които имах предвид! Колко по-лесно би било с дислайк бутон - цъкваш и забравяш. Няма “имаше”...няма “нямаше”...,няма “ако баба беше мъжка”...няма разводняване!
01.07.12
12:46
казано от Петър Петров на 01.07.12, 11:49:
Ето, тези (предното и настоящото) са тия спам мнения, които имах предвид! Колко по-лесно би било с дислайк бутон - цъкваш и забравяш. Няма “имаше”...няма “нямаше”...,няма “ако баба беше мъжка”...няма разводняване!
Не виждам спама в мнението на Мила... Напротив, мисля, че е напълно права. Каза ти се, че темата за въпросния бутон е обсъждана вече, прецени се, че не би била конструктивна промяната, въпреки че и преди е имало такива оптимисти като теб, които вярваха в здравия разум на съфорумниците и съответно разумното използване на бутона. Дори и смисълът на лайк бутона се разми, какво остава за дискайк-а... Не разбирам какво си се запънал и си държиш на своето при положение, че няколко човека ти дадоха достатъчно разумни доводи.
01.07.12
13:17
казано от Петър Петров на 01.07.12, 11:49:
@Петър Петров, ето ти доказваш, че този бутон няма да се използва по предназначение, ти би дал ‘‘dislike’’ на всички мои постове, защото не споделям твоите възгледи и мнение, което не прави моите постове не вярни или с грешно съдържание. ;)
А и ти не правиш разлика между ‘’спам’’ мненията. Моето мнение Е ПО темата, а това че на теб не ти харесва, не го прави спам или разводняване, аз коментирам темата и ако искам 20 мнения ще изразя.
Ако в тази тема питах каква спирала да си избера, тогава щеше да е спам. Направи ли разликата :)
Мнението беше редактирано от Мила на 01.07.12 13:18.
казано от Мила на 01.07.12, 13:17:
Моето мнение Е ПО темата, а това че на теб не ти харесва, не го прави спам или разводняване, аз коментирам темата и ако искам 20 мнения ще изразя.
Не, Мила. Последното ти мнение не е по темата, а е чист спам - нито ме познаваш, нито ме знаеш какъв човек съм, нито абсолютно нищо не знаеш за мен, та да правиш предположения за поведението ми, ако бях 4 години тук. Ако бях 4 години тук, можеше и мензис да имам вече - сещаш ли се. Но това няма как да го знаеш нито ти, нито аз. По темата са останалите ти мнения, които аз не коментирам. Дислайк бутона изразява несъгласие. Това, че ти имаш необходимост да знаеш защо аджеба някой не е съгласен с теб и ти трябват обяснения си е проблем на твоето его (предполагам и на пола).
Аз не съм казал, че бих ти дислайкнал мненията. Чети внимателно! Казах, че би било по-лесно ТИ да дислайкнеш моето, вместо да спамиш с предположенията ти какво бих правил след 4 години (тя родната ми майка не си позволява това, та ти ли...)
Аз до тук казах, че бих дислайкнал единствено мненията на Тедо в онази тема.
казано от Мила на 28.06.12, 10:13:
И съм до тук.
казано от Мила на 01.07.12, 13:17:
аз коментирам темата и ако искам 20 мнения ще изразя.
;)(tmi)
Ето това мнение в момента е СПАМ и е излишно! Както казах боренето на спам със спам е безсмислено, но и неизбежно (в момента)...
@Martin Tomov, Обърни внимание откога не съм писал - аз темата я бях приключил като разбрах че е causa perduta… до момента в който не почнаха да ме цитират...
Мнението беше редактирано от Петър на 01.07.12 15:19.