Почивка между тренировки

02.07.12
14:56

Здравейте,

Тренировката ми е разделена в 3 дни, съотверно:
1 ден: гърди, бицепс
2 ден: гръб, трицепс
3 ден: крака, рамо
Поради липса на достатъчно време, ми се налага тренировките ми да са около 1 час и нямам достатъчно време, за да правя кардио и корем.
На скоро започнах да използвам почивните дни между тренировките, за да го правя (около 10 мин. тренировка).
Въпросът ми е, дали това, че тренирам корем през почивните дни пречи на възстановяването ми от тренировката предходния ден?
Предполагам, че бих могъл да вкарам 4-ти ден в тренировката, който да посветя на кардио и корем, но не знам до колко ще е ефективно да бъде само веднъж седмично.

Благодаря за мненията!

02.07.12
22:20

Ако приемем, че тренираш в понеделник, сряда и в петък не пречи да вкараш кардио и да тренираш корем във вторник, четвъртък и в събота или в неделя, стига да имаш свободно време. По принцип няма да пречи на възстановяването ти ако се храниш добре и спиш пълноценно.

03.07.12
11:07

Благодаря за мнението!

Три пъти в седмицата тренировка на корем ...няма ли да претренирам така? Аз гледам на тази мускулна група, като на всяка друга - например гръб, бицепс, които реално тренирам веднъж на седмица и мислих да не правя корем повече от два пъти седмично.

03.07.12
11:19

казано от Georgi Georgiev на 03.07.12, 11:07:

Три пъти в седмицата тренировка на корем ...няма ли да претренирам така ?

Не, няма да претренираш! ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1