Относно подкожни мазнини и гърди

03.07.12
19:39

Здравейте съфорумци, имам 2 въпроса:
1. Понеже зимата тренирах повече горна гърда, в момента долна изобщо нямам и ако можете да ми кажете 3-4 най-добри упражнения за долната част ще ви бъда благодарен :)
едит: от моя ген е да имам слаби гърди и трудно развиващи се.
2. Като правя кардио (бягане - 8-10 часа сутринта някъде) да го правя с блуза с дълги ръкави (уж да се създава сауна ефект) и да горя повече мазнина или някакви колани, найлон ?, и дали е добре да си взема Л-карнитин, ако ИМАМ ДОБЪР ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ ? помага ли ?

04.07.12
00:16

Така- За долна гърда - като цяло човек има повече долна гърда, така да го кажа. Иначе - Обратен лег, обратен лег с дъмбели, пък дори и само лег - пак си удря доста долната гърда.
От потенето няма абсолютно никакъв ефект. АБСОЛЮТНО нулев ефект от сауна-мауна глупостите ;) Карнитина, що да не помогне, ще помогне, я!

Мнението беше редактирано от johnny trevata на 04.07.12 00:17.

04.07.12
00:29

За долната част на гърдите-кофички на успоредка.

04.07.12
01:39

казано от johnny trevata на 04.07.12, 00:16:

АБСОЛЮТНО нулев ефект от сауна-мауна глупостите ;)

На друго мнение съм. Мазнинната област особено в долната част на корема има слаба кръвна циркулация, което допринася за по-трудното отделяне на мазнините от подобни места за енергия. Сауна ефекта и затоплянето действат разширяващо на кръвоносните съдове под повърхността на кожата и подобряват циркулацията на кръвта, с което в известна степен се улеснява изгарянето на мазнините. Как да се постигне обаче, така че да няма странични ефекти, не се нагърбвам да ти дам съвет :) . Разбира се увиването с найлон не се препоръчва, а и може да бъде доста опасно.

Мнението беше редактирано от dani на 04.07.12 01:52.

04.07.12
14:58

1. Значи за долна гърда - обратен лег с дъмбели и кофички с акцент на гърдите или нормални ?
2. Значи да си бягам нормално по тениска ? или с дълга блуза, за да има по голямо потене ?
3. Какви странични ефекти може да има ?

Мнението беше редактирано от todor ivanov на 04.07.12 14:59.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1