06.07.12
16:35
казано от Миш Мишана на 06.07.12, 16:33:
...чела съм повече мъжки дневници от колкото си мислиш и голям напредък не съм видяла, виждам нахакани тинейджъри с големи амбиции и нулев резултат...
Кой т’ва? Петко ли? Или Славко? Ааааа, Вито, нали?
Девойко, не усещаш кога ставаш за смях...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.07.12 16:35.
казано от Миш Мишана на 06.07.12, 16:23:
Часовника си ми е много верен. А колкото до шефа и изпълняването на чужди нареждания, нямам намерения да ставам докер или хамалин, аз уча, за да съм си сама шеф. И спомена за някакви хора с постигнати резултати..къде? :) Вероник, много ми е интересно как се горят 10 кила мускули ..?! ХАХАХХА
И какво показва часовникът ти?
Мислиш,че като учиш,ще хванеш господ за та...аците,и няма да ти се наложи да изпълняваш нареждания...много наивно и глупаво мислене!
Т’ва,да учиш,за да си си шеф от баба ти ли го чу?Моля се,работата ти да е толкова отговорна,като на докерите и хамалите... :)
Относно хората с резултатите...отдели време и прочети на най-посещаваните момичета дневниците.На първо време!
06.07.12
16:38
Смешни сте !
Мнението беше редактирано от Миш Мишана на 06.07.12 16:38.
Защо някой не взема най-сетне да почисти коментарите (щом нищо не беше попито от съвети и насоки) и да я оставите да си блъска главата? (nrespect)
казано от Миш Мишана на 06.07.12, 16:38:
Смешни сте ! И приятелят ми още иска да ви види
Сега разбирам ,че не си добре и с нервите :) Не е много редно да заплашваш...
06.07.12
16:44
Момичето просто се забавлява в горещия петък следобед, що и се връзвате!
http://i1071.photobucket.com/albums/u518/TrapeziusBrah/tumblr_ltg3amuRls1qct3ne.gif
тук било забавно
Часовника си ми е много верен. А колкото до шефа и изпълняването на чужди нареждания, нямам намерения да ставам докер или хамалин, аз уча, за да съм си сама шеф. И спомена за някакви хора с постигнати резултати..къде? :) ...
Девойко,
От морски град си, а демонстрираш пълно неуважение към труда на докерите. Най-вероятно нямаш и никаква представа с какво точно се занимават, нали?.
Учиш, за да си шеф? Нека ти цитирам следното - “Want to lead? Learn to follow.”
Колкото де резултатите, тук е пълно с хора с такива.
смешни сте, а приятеля ми още иска да ви види
Това заплаха ли беше? Тъжно...
Един непоискан съвет - дай си няколко дни почивка от писането тук и почни наново - тренировки, хранене и т.н. и този път по-спокойно. Никой няма да те напада, ако твоят тон не е остър. Бъди сигурна, че ще получиш подкрепа, ако НАИСТИНА поискаш такава.
Поздрави!
казано от Jikata на 06.07.12, 16:42:
Чудя се дали ако се съберем и отидем всички, още ще иска да ни види :D
казано от Von Suthaus на 06.07.12, 16:44:
Момичето просто се забавлява в горещия петък следобед, що и се връзвате!
Че и ние имаме нужда от забавления ;)
Мнението беше редактирано от Петко К на 06.07.12 16:51.
06.07.12
16:52
Няма напредък?? ХА ХА. Като четеш от 2 дни, много ясно, че за толкова кратко време голям напредък не може да има никой. За теб какво значи голям напредък?
направих си труда да прочета целия дневник ( доста се смях :D)
пълна загуба на време нерви ако питате мен
тази “личност” дори не заслужава внимание , много знаеща и начета ( не различава въглехидратите от протеина хи хи:D)да не забравим че е “чела” доста информация и дневници от сайта
оставете я да си чупи главатаD
до Мишана искам да ти кажа няколко неща
1. скини фет си и още как
2. *******
3.нямаш абсолютно никакво право да обиждаш щангистките,никой не ти е искал коментара,тва си е тяхно решение ,те избират какво ще тренират,коя си ти да казваш кое било хубаво и какво грозно ,и коя си ти да коментираш на другите телата ,дай една снимка да видим твоето,да се посмеем малко,ама не даваш щото си скини фат ама не искаш да си признаеш
4.затова че ходи се скрий някъде че си смешна
това е от мен
:D
Модерация: Моля, придържайте се към Добрия тон!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.07.12 16:59.
Ами да! то и без това наближава “спирит оф бургас” - чудесно място за клубна сбирка.
казано от Jikata на 06.07.12, 16:42:
И аз все още искам да го видя твоя приятел, сигурно дигам повече от него, ще го бия и по ЛТ, ако знаеш и какво означва това в спорта, ама да ти кажа, че е най-гадно да те бият по ЛТ ;)
Мнението беше редактирано от Блажка на 06.07.12 16:58.
06.07.12
17:06
Принципно аз съм от тия без много резултати, които Мишана визира и нямам нищо против да видя приятеля й, ама въпреки че съм сред слабаците(като сравня с поне 10-15-20 от по-редовните тук), се чудя дали той иска да ме види :D :D :D Явно е някаква страшна бургаска батка :D :D :D А колкото до Мишана - да, смешни сме, а ти не си вече ;) Предлагам ти да си биеш камшика сама, докато още сме сравнително културни ;)
П.П. Вярвам, че това с приятеля й е покана, а няма грам заплаха в него :D
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 06.07.12 17:07.
По-гадно е да те бият в зъбите и да плюеш мръвки, повярвай ми:)
Питай Животното:)
казано от Миш Мишана на 06.07.12, 16:33:
.. чела съм повече мъжки дневници от колкото си мислиш и голям напредък не съм видяла, виждам нахакани тинейджъри с големи амбиции и нулев резултат...
Като мислиш така какво правиш тук? С каква цел направи дневника ?
казано от slavko на 06.07.12, 17:06:
По-гадно е да те бият в зъбите и да плюеш мръвки, повярвай ми:)
Питай Животното:)
Факт!
Мнението беше редактирано от Блажка на 06.07.12 17:09.
06.07.12
17:11
Хънтърe къде си? :D
Много забавно станало в тоя бб-теам :D
06.07.12
17:16
Ще помоля авторката на дневника да си помисли каква точно иска да бъде тази тема - дневник или спам. Ако иска първото, нека избере кои мнения ще са й полезни и иска да останат и кои не. Може да използва бутон “нарушение” за тези, които иска да бъдат премахнати или да пише лично съобщение до мен или някой друг член на модераторския екип.
В противен случай темата ще бъде затворена и архивирана.
А колкото до шефа и изпълняването на чужди нареждания, нямам намерения да ставам докер или хамалин, аз уча, за да съм си сама шеф.
Каквото и да учиш, не си мисли, че след като завършиш веднага ще работиш на управленска позиция ;) /единствения ти вариант за управленска позиция е мама и тате да имат бизнес и ти да го съсипеш ;)/ С това си отношение към хората нищо няма да постигнеш. Ако и в живота си толкова самонадеяна, както тук ( а аз съм сигурна в това) не те чака нищо хубаво... Не си мисли, че ти си най-знаещата и най-можещата.. Цял живот ще се учиш, когато толкова хора ти повтарят едно и също помисли малко и може да се окаже, че те са правите ...Или какво си мислиш ? Че всички са се наговорили срещу теб ?!
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 06.07.12 21:33.