Здравейте имам няколко въпроса .

Темата е заключена.

06.07.12
18:37

Здравейте

Преди 3 години бях на 108кг и ослабнах ,а преди една година почнах да тренирам и бях на 94-95 кг и тренирах вкъщи имах една лежанка и малко ми са оформиха гирдите (горната част) и нямаше много ефекти.Преди един месец почнах фитнес сега съм 90-91кг 178 ръст и си реших да  си взема л-карнитин или анимал пак 44 ако имате някаква идея не искам да ослабна или да кача кг искам да оформям !
Тренирам седмично -Понеделник,Сряда и Петик !
Можели да ми пишете някаква програма за трениране.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 06.07.12 23:49.

За да оформиш , трябва да се изчистиш . Тренирай , и най-важното храни се правилно , например може да използваш НВД  . И резултатите няма да закъснеят :)

06.07.12
20:26

Модерация: БЕЗ такива съвети в BB-Team!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.07.12 23:47.

06.07.12
23:39

дайте някакъв пример за хранене и за система за трениране на 3-пъти седмично ходя на фитнес

Мнението беше редактирано от mincho vilaev на 06.07.12 23:40.

Такава тема вече съществува.
Тази се затваря по същите причини.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1