06.07.12
02:01
Здравейте ! Искам няколко разяснения понеже съм си купил това AMIX CarboJet Mass Professional (който ми привършва) и л-глутамин на прах и останах доволен от него , но ми казаха че няма смисъл да взимам протеин , а по-добре някакви аминокиселини. Аз тренирам футбол усилено , от 1 месец и редовно ходя на фитнес и искам да попитам кое ще ми е най-ефикасно да употребявам за да покача мускулна маса , релеф и най-вече след усилените тренировки да набавям всичко изгубено , защото навлизам в период на подготовка . А също така и за глутамина разбрах че е най-важната аминокиселина , но достатъчен ли е да замести нормалните аминокиселини които се продават и в каква форма е най-ефективен ( прах , таблетки ) .. :)
Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 06.07.12 07:30.
06.07.12
08:41
ОМФГ :X кто за теб най-ефикасно ще е да не пиеш нищо.
1во покачване на маса + футбол + релеф = оксиморон :D :D :D
2ро карбо про супер мега тубрбо джет не е протеин!!!!Това са пари на вятъра.По-добре си купи глюкоза за 2 лева :D :D :D
3то 1месец ти сериозно ли?!?!?
4то Прочети малко из сайта да видиш разликата м/у гейнър,протеин,амино и тн. и сам си направи изводите
казано от Georgi Ivanov на 06.07.12, 08:41:
ОМФГ :X кто за теб най-ефикасно ще е да не пиеш нищо.
1во покачване на маса + футбол + релеф = оксиморон :D :D :D
2ро карбо про супер мега тубрбо джет не е протеин!!!!Това са пари на вятъра.По-добре си купи глюкоза за 2 лева :D :D :D
3то 1месец ти сериозно ли?!?!?
4то Прочети малко из сайта да видиш разликата м/у гейнър,протеин,амино и тн. и сам си направи изводите
Първо се извинявам за заглавието на темата ... Тренирам 13 год футбол , съответно съм обкръжен от футболисти и знам че такива неща се приемат най-редовно и няма нищо вредно в тях .. те дори са станали задължителни за да не се изостава от другите.
За турбо джет знам , че е гейнър и знам каква е разликата между 3-те просто най-нормално питам някой ако може да ми препоръча нещо , което ще има ефект. Протеина ми е нужен , защото нямам възможността да ям силна храна редовно и да си набавям необходимите неща. За фитнеса от месец съм почнал редовно - това значи 5 пъти в седмицата тренировки за различни мускулни групи , допреди това ходех , но по рядко и тренирах разпиляно ..
Моля те не се опитвай да се подиграваш , по-добре не пиши нищо , ако има с какво да ми помогнеш кажи .
06.07.12
16:38
Чети какво ти казах:
Целта,която искаш е непостижима.Избери си само едно от двете или релеф или маса !!!!Ти ако знаеше каква е разликата м/у гейнър и протеин нямаше да си го купиш
Мнението беше редактирано от Georgi Ivanov на 06.07.12 16:40.
Добре . Става въпрос за маса , какви продукти да си взема ( имам средства и мога да си позволя качествени продукти ) ? . Благодаря :)
07.07.12
04:54
Креатин, Глутамин, Протеин, Витамини и Верижно разклонени аминокиселини.
07.07.12
11:03
Не ти трябват.Щом имаш средства си купи мЯсо.