08.07.12
16:05
Стаж 2 години и половина с паузи.на 21 години съм.Дсоега съм изпил 1 кутия креатин етил естер на биотех уса и 1 на ОН монохидрат.
Етил естера ми даваше сила и издръжливост, а тоя монохидрат на ОН не съм го усетил изобщо като в тренировъчен ден пия преди и след трен по 5гр а в нетренировъчен веднъж 5 грама.Гледам креатина е навсякъде в топ 5 на хранителните добавки за покачване на ММ.Също срещам и бета аланин та ако може кажете мнение за него ще ми помогне ли за маса ? В момента съм само на протеин и буустер взимам от време на време.Какво да добавя към тях ? Креатин, бета аланин, аминокиселини или нешщо друго ?
Моля коментари само за хранителни добавки.Тренировъчния и хранителния режим са ми на ниво и неискам да се коментират в тази тема.
Еми бцаа и глутамин, количествата ги знаеш стига пари да имаш. Можеш и някъв тест продукт да добавиш ;)
08.07.12
16:32
Здравей Марто, забелязвам те,че често следиш форума и съм сигурен,че знаеш какво е мнението е ми(а и не само моето) относно фирмата биошит :D :D :D .Ако правилно те разбирам имаш суроватка и бустер за момента?Аз не отдавна тази зима може би ноември-декември си направих добър стак и останах доста доволен стака беше следният: кре-алкалин(може и моно),протеин,глутамин и си взех през вторият месец един бустер и с въглехидратна ротация ми се получи доста добре.На он лично мнение е,че креатина и аминотата не струват,а биотеча :X те не струват :D .Ако искаш да ти кажа марките само кажи!
Успех!!!
08.07.12
16:45
@Aдвоката за глутамина и аз си мислех забравих да спомена.От него пия по 20 грама дневно (74кг съм).БЦАА по добре ли ще е от аминотата на ISS примерно.Знам че те са смесени бързи и бавни.А относно тест продукта - ще има ли ефект на тия години ?
@ Георги Иванов - Ясно ми е че биотех уса не са от най-добрите и знам мнението за продуктите им в този форум :D Просто преди 2 години бях взимал от техния етил естер (тогава още бяха със сините кутии) и останах страшно доволен.Сега не беше както преди 2 години като го пих но пак го усетих повече от монохидрата на он.За кре-алкалин предполагам че ще кажеш American EFC.Суроватка имам малко останал на ABB Pure pro и след като го свърша имам още 1 кутия неотваряна 2кг Syngex.
Явно бета-аланина отпада.Глутамин ще взема Super Glu на Syntrax и още 1 продукукт до към 40-50 лева,но незнам какво.Кре-алкалин,Бцаа или тест продукт ако има ефект за мойте години (21)
08.07.12
16:54
Кре-алкалин ефц :)
08.07.12
17:02
А ако трябва да избирам между бцаа и глутамин ?
Искам да похарча възможно най-малко пари като не пестя от качеството а количеството.
ще е нещо от сорта на бцаа или глутамин + креатин
Ако тест продуктите са добри за моите години и се има впредвин нещо по етвино като трибестан може и него да добавя.
Мнението беше редактирано от Toshko Todorov на 08.07.12 17:05.
08.07.12
17:04
Ами аз ако имам суроватка и се чудя м/у амино и глутамин - глутамин :)
08.07.12
17:19
Искам да похарча възможно най-малко пари като не пестя от качеството а количеството.
Резултатът от малко количество добавки от висок клас , ще бъде същият , какъвто ще бъде и след по-продължителна употреба на боклуци , тоест НИКАКЪВ !
08.07.12
19:36
Искаш да кажеш че ако не се ползват системно добавки от най-висок клас няма смисъл така ли ?
Аз имам впредвид че ще пестя не когато ги пия, а просто ако се колебая между 3 продукта няма да взема и трите :)
Протеин пия винаги и го комбинирам минимум с още 1 продукт.Просто не всеки месец мога да си позволя да взимам 3+добавки.Сега комбинацията ще ми е протеин,глутамин и още 1 продукт.Не мисля че е малко ;)
Мнението беше редактирано от Toshko Todorov на 08.07.12 19:40.
08.07.12
19:41
Най-често продуктите дават ефект при съвместна употреба с други добавки . Ако нямаш възможност да използваш дадени продукти по-продължително време , няма смисъл да си ги купуваш и после да четем мнения във форума, че са боклуци :)
Искаш да кажеш, че този креатин не си го усетил ли ?
BIOTECH USA 100% Creatine Monohydrate
Кажи, защото мисля да взимам 500гр сега този месец ? :)
08.07.12
20:37
Пич ти май грам не четеш?!?!? Марката е пълен шит :X ,но като искаш си хвърляй парите на вятъра ходи си троши главата :X
08.07.12
20:59
Има един лаф- “Който не знае как да плаща, плаща два пъти” Същата работа и при добавките ;)
казано от Georgi Ivanov на 08.07.12, 16:54:
Само искам да кажа, че имам няколко познати, които въобще не са го усетили тоя кре-алаклин и точно на тази марка. Ако си решил да си го купуваш давай! :)
08.07.12
21:09
казано от tomboxer на 08.07.12, 21:01:
Само искам да кажа, че имам няколко познати, които въобще не са го усетили тоя кре-алаклин и точно на тази марка. Ако си решил да си го купуваш давай! :)
Ти пил ли си го?Защото аз говоря от личен опит!!!
Само искам да кажа, че от Биотеч съм много, много доволен.. Всеки си има мнение, това че нямало ефект при теб, не говори лошо и не злепоставяй пред другите. Другото което е имам приятел който пи този Креа - алкалин, само че про и никакъв ефект нямаше.
08.07.12
21:27
казано от fladen на 08.07.12, 21:21:
Само искам да кажа, че от Биотеч съм много, много доволен.. Всеки си има мнение, това че нямало ефект при теб, не говори лошо и не злепоставяй пред другите. Другото което е имам приятел който пи този Креа - алкалин, само че про и никакъв ефект нямаше.
.
Като си доволен какво питаш тогава пий си го :D
08.07.12
21:29
БиотеК, а не БиотеЧ ! Пийте си монохидрата, надувайте се като балони, щом ви е толкова акъла ;)
казано от Georgi Ivanov на 08.07.12, 21:09:
казано от tomboxer на 08.07.12, 21:01:
Ти пил ли си го?Защото аз говоря от личен опит!!!
Именно, защото не съм го пил и няма как да съм на 100% зад тази теория. Обаче аверите г/д ме разобедиха да не си взимам много, много кре-алкалин, защото не действал. Разбира се всеки човек е различен, при мен може да подейства като при теб, ама може да ударя греда. :) Сори за оффа, фладене. :)
Мнението беше редактирано от tomboxer на 08.07.12 21:35.
08.07.12
23:17
Лично аз етил естера на биотек го усетих, а монохидрата на ОН - не.
09.07.12
00:32
Бе ти си машина ... Сигурно с етил естер си направо 35-6 санта ръка / или там колкото беше написал / :D
09.07.12
00:41
добре само ти разбираш.Велик си.
09.07.12
21:30
Велик не съм, но си купувам пържоли, а не боклуците на BIOTECH ;)
Всеки сериозно трениращ и поне малко грамотен знае кои марки да избягва, коментирано е хиляди пъти. Тези които тренират само лятото за по 2-3 месеца и пият добавките “икономично” (нали да им стигнат за повече време) нека си пият каквото поискат и да не дават много акъл.
От написаното до момента не разбрах в момента какво пиеш и от кога ?
09.07.12
23:11
Вече съм на суроватка само.Буустера сега правя почивка от него а монохидрата на ОН го приключх преди 10-ина дни и не го усетих грам.Знам каква марка са биотех и аз им нямам доверие просто преди бях пил етил естера им и затова реших пак да го пробвам.Еми колкото и да ги плюете си го усетих добре за разлика от монохидрата на ОН.Преди 2-3 години (първия път когато го пих) беше много добър.Сила ми даваше адски много и издръжливост също.Друг не съм пил тогава и нямам сравнение с др креатин, но този определено си се усещаше.Сега също го усетих, не чак толкова като преди, но пак сила и издръжливост качих.Аз друго и не очаквам от етил естер.
10.07.12
00:36
Може ли да дефинираш понятието ” не усетих монохидрата на ОН ” ?
10.07.12
00:46
Нито сила ми даде нито издръжливост.Вода не съм задържал,не че искам даже това е причината поради която не съм пил монохидрат досега.Просто всички го възхваляват тоя монохидрат че бил най-действащ и доказан и затова реших да го пробвам.
Пийте си монохидрата, надувайте се като балони, щом ви е толкова акъла
Хем си против монохидрата,хем само разпитваш за него и се опитваш да ме убедиш че съм го усетил, а етил естера - не.
Мнението беше редактирано от Toshko Todorov на 10.07.12 00:51.