Препоръчайте нещо за покачване на мускулна маса.

08.07.12
16:05

Стаж 2 години и половина с паузи.на 21 години съм.Дсоега съм изпил 1 кутия креатин етил естер на биотех уса и 1 на ОН монохидрат.
Етил естера ми даваше сила и издръжливост, а тоя монохидрат на ОН не съм го усетил изобщо като в тренировъчен ден пия преди и след трен по 5гр а в нетренировъчен веднъж 5 грама.Гледам креатина е навсякъде в топ 5 на хранителните добавки за покачване на ММ.Също срещам и бета аланин та ако може кажете мнение за него ще ми помогне ли за маса ? В момента съм само на протеин и буустер взимам от време на време.Какво да добавя към тях ? Креатин, бета аланин, аминокиселини или нешщо друго ?
Моля коментари само за хранителни добавки.Тренировъчния и хранителния режим са ми на ниво и неискам да се коментират в тази тема.

08.07.12
16:32

Еми бцаа и глутамин, количествата ги знаеш стига пари да имаш. Можеш и някъв тест продукт да добавиш ;)

GI

08.07.12
16:32

Здравей Марто, забелязвам те,че често следиш форума и съм сигурен,че знаеш какво е мнението е ми(а и не само моето) относно фирмата биошит :D :D :D .Ако правилно те разбирам имаш суроватка и  бустер за момента?Аз не отдавна тази зима може би ноември-декември си направих добър стак и останах доста доволен стака беше следният: кре-алкалин(може и моно),протеин,глутамин и си взех през вторият месец един бустер и с въглехидратна ротация ми се получи доста добре.На он лично мнение е,че креатина и аминотата не струват,а биотеча :X те не струват :D .Ако искаш да ти кажа марките само кажи!
Успех!!!

08.07.12
16:45

@Aдвоката за глутамина и аз си мислех забравих да спомена.От него пия по 20 грама дневно (74кг съм).БЦАА по добре ли ще е от аминотата на ISS примерно.Знам че те са смесени бързи и бавни.А относно тест продукта - ще има ли ефект на тия години ?

@ Георги Иванов - Ясно ми е че биотех уса не са от най-добрите и знам мнението за продуктите им в този форум :D Просто преди 2 години бях взимал от техния етил естер (тогава още бяха със сините кутии) и останах страшно доволен.Сега не беше както преди 2 години като го пих но пак го усетих повече от монохидрата на он.За кре-алкалин предполагам че ще кажеш American EFC.Суроватка имам малко останал на ABB Pure pro и след като го свърша имам още 1 кутия неотваряна 2кг Syngex.

Явно бета-аланина отпада.Глутамин ще взема Super Glu на Syntrax и още 1 продукукт до към 40-50 лева,но незнам какво.Кре-алкалин,Бцаа или тест продукт ако има ефект за мойте години (21)

GI

08.07.12
16:54

Кре-алкалин ефц :)

08.07.12
17:02

А ако трябва да избирам между бцаа и глутамин ?
Искам да похарча възможно най-малко пари като не пестя от качеството а количеството.
ще е нещо от сорта на бцаа или глутамин + креатин
Ако тест продуктите са добри за моите години и се има впредвин нещо по етвино като трибестан може и него да добавя.

Мнението беше редактирано от Toshko Todorov на 08.07.12 17:05.

GI

08.07.12
17:04

Ами аз ако имам суроватка и се чудя м/у амино и глутамин - глутамин :)

08.07.12
17:19

Искам да похарча възможно най-малко пари като не пестя от качеството а количеството.

Резултатът от малко количество добавки от висок клас , ще бъде същият , какъвто ще бъде и след  по-продължителна употреба на боклуци , тоест НИКАКЪВ !

08.07.12
19:36

Искаш да кажеш че ако не се ползват системно добавки от най-висок клас няма смисъл така ли ?
Аз имам впредвид че ще пестя не когато ги пия, а просто ако се колебая между 3 продукта няма да взема и трите :)
Протеин пия винаги и го комбинирам минимум с още 1 продукт.Просто не всеки месец мога да си позволя да взимам 3+добавки.Сега комбинацията ще ми е протеин,глутамин и още 1 продукт.Не мисля че е малко ;)

Мнението беше редактирано от Toshko Todorov на 08.07.12 19:40.

08.07.12
19:41

Най-често продуктите дават ефект при съвместна употреба с други добавки . Ако нямаш възможност да използваш дадени продукти по-продължително време , няма смисъл да си ги купуваш и после да четем мнения във форума, че са боклуци :)

08.07.12
20:03

Искаш да кажеш, че този креатин не си го усетил ли ?
BIOTECH USA 100% Creatine Monohydrate

Кажи, защото мисля да взимам 500гр сега този месец ? :)

GI

08.07.12
20:37

Пич ти май грам не четеш?!?!? Марката е пълен шит :X ,но като искаш си хвърляй парите на вятъра ходи си троши главата :X

08.07.12
20:59

Има един лаф- “Който не знае как да плаща, плаща два пъти” Същата работа и при добавките ;)

08.07.12
21:01

казано от Georgi Ivanov на 08.07.12, 16:54:

Само искам да кажа, че имам няколко познати, които въобще не са го усетили тоя кре-алаклин и точно на тази марка. Ако си решил да си го купуваш давай! :)

GI

08.07.12
21:09

казано от tomboxer на 08.07.12, 21:01:

Само искам да кажа, че имам няколко познати, които въобще не са го усетили тоя кре-алаклин и точно на тази марка. Ако си решил да си го купуваш давай! :)

Ти пил ли си го?Защото аз говоря от личен опит!!!

08.07.12
21:21

Само искам да кажа, че от Биотеч съм много, много доволен.. Всеки си има мнение, това че нямало ефект при теб, не говори лошо и не злепоставяй пред другите. Другото което е имам приятел който пи този Креа - алкалин, само че про и никакъв ефект нямаше.

GI

08.07.12
21:27

казано от fladen на 08.07.12, 21:21:

Само искам да кажа, че от Биотеч съм много, много доволен.. Всеки си има мнение, това че нямало ефект при теб, не говори лошо и не злепоставяй пред другите. Другото което е имам приятел който пи този Креа - алкалин, само че про и никакъв ефект нямаше.

.

Като си доволен какво питаш тогава пий си го :D

08.07.12
21:29

БиотеК, а не БиотеЧ ! Пийте си монохидрата, надувайте се като балони, щом ви е толкова акъла ;)

08.07.12
21:34

казано от Georgi Ivanov на 08.07.12, 21:09:

казано от tomboxer на 08.07.12, 21:01:

Ти пил ли си го?Защото аз говоря от личен опит!!!

Именно, защото не съм го пил и няма как да съм на 100% зад тази теория. Обаче аверите г/д ме разобедиха да не си взимам много, много кре-алкалин, защото не действал. Разбира се всеки човек е различен, при мен може да подейства като при теб, ама може да ударя греда. :) Сори за оффа, фладене. :)

Мнението беше редактирано от tomboxer на 08.07.12 21:35.

08.07.12
23:17

Лично аз етил естера на биотек го усетих, а монохидрата на ОН - не.

09.07.12
00:32

Бе ти си машина ... Сигурно с етил естер си направо 35-6 санта ръка / или там колкото беше написал / :D

09.07.12
00:41

добре само ти разбираш.Велик си.

09.07.12
21:30

Велик не съм, но си купувам пържоли, а не боклуците на BIOTECH ;)

09.07.12
22:11

Всеки сериозно трениращ и поне малко грамотен знае кои марки да избягва, коментирано е хиляди пъти. Тези които тренират само лятото за по 2-3 месеца и пият добавките “икономично” (нали да им стигнат за повече време) нека си пият каквото поискат и да не дават много акъл.

От написаното до момента не разбрах в момента какво пиеш и от кога ?

09.07.12
23:11

Вече съм на суроватка само.Буустера сега правя почивка от него а монохидрата на ОН го приключх преди 10-ина дни и не го усетих грам.Знам каква марка са биотех и аз им нямам доверие просто преди бях пил етил естера им и затова реших пак да го пробвам.Еми колкото и да ги плюете си го усетих добре за разлика от монохидрата на ОН.Преди 2-3 години (първия път когато го пих) беше много добър.Сила ми даваше адски много и издръжливост също.Друг не съм пил тогава и нямам сравнение с др креатин, но този определено си се усещаше.Сега също го усетих, не чак толкова като преди, но пак сила и издръжливост качих.Аз друго и не очаквам от етил естер.

10.07.12
00:36

Може ли да дефинираш понятието ” не усетих монохидрата на ОН ” ?

10.07.12
00:46

Нито сила ми даде нито издръжливост.Вода не съм задържал,не че искам даже това е причината поради която не съм пил монохидрат досега.Просто всички го възхваляват тоя монохидрат че бил най-действащ и доказан и затова реших да го пробвам.

Пийте си монохидрата, надувайте се като балони, щом ви е толкова акъла

Хем си против монохидрата,хем само разпитваш за него и се опитваш да ме убедиш че съм го усетил, а етил естера - не.

Мнението беше редактирано от Toshko Todorov на 10.07.12 00:51.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1