Спонсориран лог : Pure Slavko vs. Pure nutrition

Темата е заключена.
Прескочи до:

06.07.12
11:44

Точно това пишех. Ще споделя аз как го взимам и засега наистина се усеща и се чувствам доста добре.

Сутрин към 10-11ч., си забърквам 1/2 доза БЦАА и слагам в нея 1 капсула Кре-алкалин.

Преди тренировка изпивам още две капсули Кре-алкалин.

След тренировка с БЦАА-то, АКО съм много разбит пия още една капсула.

Това работи за мен.

Всичко е на гладно, тъй като малкото ми хранене е на обяд, а вечерям поне час след тренировка.

Изобщо и като цяло всички добавки(без някои витамини) ги пия на гладно.

С други думи разхвърляш количеството креатин на 2-3 части. Ясно. ;)

Останах с нелоши впечатления от кре-алкалин, но на друга марка. Имам идея в началото на подготовката ми за следващата състезателна година да се “подпра” с този... затова и подпитвам така деликатно. :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.07.12 11:55.

06.07.12
16:46

Хубав ден вчера, малко го замазах вечерта с 4-5 кебапчета, ама бях на гости и това беше менюто:)
Тренировката :
Тласкане зад врат с ножица...130кг.(Л.Р.). Няма загряване, малко борческо въртене и направо 70, 90, 110кг. единици. Голяма тръпка, голямо клатене горе. Нали съм ербап и тръгнах да ги клякам над глава, ама две педи успях да сляза и ги изпуснах...Тежат ми на рамене, на коремния пояс...Ако ги балансирам горе, краката ще ги станат...НО, наистина тегнат над глава.
После, приятна работа:), на 70кг. го пробвах. 3:03мин. Леко е така, малко време да мине и ще повторя на 90кг.
За последно, малко ходене на ръце, студен душ и рожден ден.

Добавките по изпитаната схема.

Утре съм във Враца, на сватба и няма да пия добавки. Ако се върна жив и здрав, неделя продължавам:)

Eййй, тамън отивам в София за 1-2 дни. Ако си бях във Враца можеше да се видим някъде, града е доста малък.

07.07.12
08:57

Тренировката вчера(една иот най-гадните тренировки с клякане от доста време насам!!!) :
5 рунда.
7 повторения клек на гърди - 4 скока от дълбок клек с 20кг. лост на гърба - 7 клека на гръб;
Условието е към тежестта за 7-те повторения на гърди, след скоковете, да прибавиш 10кг. АД!!!
Моите тежести :
90-100;
95-105;
100-110;
105-115;
110-120(е тука гръмнах!!!);
Почивката е минута, минута и половина.

След това:
2 кръга
10 лицеви - 10 коремни с диск пред гърди - 10 клека с диск пред гърди - 10 напада с диск над глава...на максимална скорост-диск 25кг. Това го мислех за 5 кръга, но блокирах тотално и отвсякъде...

Накрая : бягане 3600м. за 18,50мин. Кросче някакво, спирах 5-6 пъти, че ме сцепи далака.

Много яка тренировка...отне ми малко повече време, но съм доволен!!!

4 капсули Кре-алкалин преди нея, доза БЦАА разтворена в много вода по време...

07.07.12
11:08

Туй ще се пробва, предполагам си качвал тежестите, за да видиш до къде ще стигнеш, дали ще е окей да се избере една за всичките рундове?

09.07.12
10:13

казано от slavko на 06.07.12, 16:46:

Тежат ми на рамене, на коремния пояс...Ако ги балансирам горе, краката ще ги станат...НО, наистина тегнат над глава.

като дойдеш някой ден в Пловдив ша целуваш ръка много...ше ти обадя една тайна ;)

09.07.12
10:20

То идването е неизбежно:)

Два дена го давам айляк..оживях във Враца де...там хапване, пийване, танци и див, дълбок северозапад. Не е имало ексцесии, легнах си към 3.

Неделя, се качих до стадиона малко да се попека...комбинирах го с малко ходене на ръце и 7-8 задържания в предна везна. На свежо, се получава...ама после много ми натежават бедрата.

09.07.12
21:14

Голяма сауна в залата, днес...ад....
Почнах с комбинация от : снач преса - снач дроп - клек над глава...50-55-60-65кг.
Продължих само с клек над глава. Личен резултат на 115кг. Сложих 120, не успях и да ги тласна. После, разбира се, 125кг. - тласнах ги, но ми смазаха раменете...другата седмица пак ще ги пробвам! По-късно ще кача клипчетата.

Кондицията :
Power clean from ground - power clean from hang - push press. От всяко по едно повторение на 75кг. След тях 5 силови възлизания на лост.
5 пъти това...за 4:40мин. Нещо възлизанията..криви, бавни...

Накрая : 5 рунда от 10 коремни с диск пред гърди - 10 клека с диск на гърди - 10 напада с диска над глава. На 25кг., не съм засичал време, но не съм спирал изобщо.

Почти не съм ял днес, само на добавки я карам.

Сутринта изпих 2гр. трибулус заедно с доза БЦАА.
Следобед още един грам трибулус.
4 капсули Кре-алкалин преди тренировка и доза БЦАА Бласт.

Тази сватба малко ме върна назад...загубил съм трениниг за такива мероприятия...и по-добре де...ама 2-3 уискита  и 3-4 чаши вино ме събарят BIG TIME:)

10.07.12
11:45

10.07.12
12:04

леле залата на какво прилича... :x ;(

10.07.12
12:10

Тия двамата, дето са зад мен...единия отива на световно по борба, другия ще се бори за оли квота...
Тоя, дето снима, е републикански шампион по фор-крос...

Такива са тук условията баце:) Натрошено, изкорубено...

Позамитаме го, наредим малко дъските...и пак вдигаме:) Оставил съм си едно равно място, дето тласкам с ножица на него, да не се спъна...

Аз съм си свикнал да вдигам в мизерия:)

10.07.12
12:11

казано от Redalex на 10.07.12, 12:04:

Умрем за такива зали :)

10.07.12
12:17

Какво и е на залата,аз лично предпочитам такава пред лъскавите зали!

10.07.12
12:25

Ами, като идвате в Плевен, ако съм тук още, ще заведа който иска. Тренера на клуба ме познава и ми има доверие и тренирам без пари...Помагал съм да поичзистим, носили сме материали за “ремонт”...
Залата е перфектна като размери, има две въжета от тавана....които са в ужасно състояние, ако се сменят с хубави, ще се науча и да се катеря:) Всъщност ако се загледате в клиповете, които поствам, може да се ориентира пространствено човек.
Има лостове за набиране, 5-6 комплекта пудовки...дискове до 230кг. Стадиона, на който бягаме е точно на 50м. от нея...
С много малко пари(4-5К, които за местните дерибеи са нищо), с много желание и с акъл, става УНИКАЛНАТА зала...

Мила

10.07.12
12:35

На залата нищо и няма, но не става въпрос да тренираш в лъскава зала, а да имаш поне нормални условия за трениране. Как един спринтьор да се готви във зала на която и пада тавана, или пода е надупчен и изровен...или както Славко вика има си местенце, където да може да си тласка с ножица, че да не се спъне...Просто никой не хае за спорта вече или тези които хаем сме по форумите и нищо не можем да направим, защото трябват средства....
Ивет Лалова сега стана европейска шампионка на 100 метра, ама тя не се подготвя в България, а в Италия при приятеля си точно за тва, щото няма условия тук, на родна земя.
Просто пари за синьо Джони бол... за спорта, тц.

Мнението беше редактирано от Мила на 10.07.12 12:36.

10.07.12
12:51

казано от slavko на 10.07.12, 12:10:

Тия двамата, дето са зад мен...единия отива на световно по борба, другия ще се бори за оли квота...
Тоя, дето снима, е републикански шампион по фор-крос...

.....
Аз съм си свикнал да вдигам в мизерия:)

Славко (а и другите), нямам предвид, че не може да се тренира в тази зала или че трябва залата да е псевдо лукс....аз също не харесвам зали с палми, плазмени телевизори и аквариуми с тропически рибки и обезателно ескалатор.

Просто ме е яд и ме боли от разрухата в родния спорт....

А ако някой се опитва да ме убеди, че по-добре тренира в зала, в която има опасност мазилката да му се срине на главата всеки момент или да се пребие докато прави елементарно упражнение предвидено да укрепва здравето му, вместо да го разрушава, явно и съзнанието на хората е в процес на разруха ...

10.07.12
13:31

И според мен проблема е някъде по-нагоре от мускулите...
Нали видя с волейбола какво се случи...кой по-мъжкар, кой по-прав....Бербатов номер 2, че там даже станаха и бербатови...:)))
Ивет Лалова къде да се подгатвя зимата, когато е същинската обемна работа при лекоатлетите...да ходи в Сливен, така ли и да се моли, че кмета е осигурил пари за отопление...
Единици са на нейното ниво!!! Няма как да се подгатвя в Б-я, но това е нейния случай...не съм я чул да мрънка, вади си златния медал и казва, че той е на цяла България. Кубрат също каза “За България” като нокаутира украинеца...
Хората са си заслужили нещата..как са стигнали до тях...ами не са писали по форуми...може и в подобни зали да са тренирали...факт е, че мачкат...
Аз нали за това тренирам...като искам нещо от някой, да имам нещо насреща...а не само да си показвам тена, черните очи и нацепените плочки...

10.07.12
13:35

А защо не вдигаш с новите щангети ?

10.07.12
13:40

Пазя си ги за Варна:)
Навсякъде стърчат дъски, пирони, дупки...ще ги съсипя за отрицателно време, а скоро лев за други не се очертава да има:)

10.07.12
15:49

Залата е супер!
Мирише си на спорт даже ;)

10.07.12
15:55

казано от slavko на 10.07.12, 13:31:

Ивет Лалова къде да се подгатвя зимата, когато е същинската обемна работа при лекоатлетите...

Не я мисли нея - бяга за ЕНКА, и ако си спомняш някъде съм писал за един турски милиардер запален яко по леката атлетика - те тва е неговия клуб ;)

10.07.12
15:58

Единственото хубаво на залата е, че се тренира без пари, ако трябва да сме честни.

10.07.12
21:10

Тяга, клек и лег мога да правя и в Долни Дъбник, за нещата които АЗ правя, в Плевен няма друга такава зала.
В колко зали в Плевен има пудовки, а борчески торби, в колко може да се бяга, а да се скача, а да се хвърлят тежести...а лостове за набиране в колко има(изкл. педалски портални скрипци)...въжета за катерене виждал ли си някога и някъде, а маймунска пътека...
Ти като си голям баровец с много пари, тренирай в Дейвис...ние, плебеите сме си горе.

Можеш да не отговаряш, защото знаеш отговорите...

И приключвам темата:)

Мнението беше редактирано от slavko на 10.07.12 22:36.

10.07.12
21:13

казано от Дилян на 10.07.12, 15:49:

Залата е супер!
Мирише си на спорт даже ;)

На спорт ли било?? Мен на друго ми се струваше, че мирише, но ще се съглася :P

10.07.12
21:14

Брутална тренировка :
6-9-15-21повт. тръстъри и тяга.
80-160кг. за 6-те;
70-140 за 9;
60-120 за 15;
50-100 за 21;
Най-яката работа беше на първите две серии, които направих без почивка...от там започна драмата...

Много тежък протокол...мое си творение. Ще го правя още доста пъти със сигурност!

След него сколасах за две серии по 5 много бавни драгон флага с перфектно положение на тялото...и там свърши всичко.

11.07.12
10:21

Храната вчера не беше нищо необичайно. Пия доста повече вода. Свалих още 2кг., но то няма и как, просто докато загрявам и виждам как водата изтича от порите. Силата ми е на добро ниво, тия кила ще гледам да ги задържа. Снимки ще постна уикенда, както и актуалните ми мерки.

Трибулуса си казва думата обаче...в комбинация с достатъчно Кре-алкалин се чувствам много свеж. Лягам си навреме, сутрин се събуждам най-късно 7.30 - мачкам се здраво, разтягам се(повече усуквания, че бая дърпания ми се посъбраха), скачам на въже...

Идните дни ще си откарам на колело, че колата ни във Варна малко е аварирала...:)))

ЕЙ, да не забравяте да гледате Игрите...утре почват адските машини...!!!
Голямо меле ще е, всичките изглеждат в топ топ топ форма...

p.s. оня ден, гледам Ая Барто клекна 162кг. над глава...бах му ма...та...!!!

13.07.12
09:27

Сряда-почивка малко.
Вчера :
Каране на колело из Варна с Марги...тя си въртииии, аз се мъча като грешен дявол...бахти и трудната работа е това колоезденето:)
После в залата : 3-3-2-2-2-1-1-1бр. от комбинация клек на гърди-тяга.
тройки : 120-150, 125-160;
двойки : 130-170(два пъти), 135-175;
единици : 135-180, 140-185, 140-190;

Едвам издрапах, бедрата ми бяха на кал, заради въртенето, но мисля, че на 145-150 можех да стана спокойно...и да дръпна над 200 в супер серия...

Накрая малко прасци, разтваряне встрани....ходене на ръце, опити за левъри. Толкова.

Пих малко повечко кре-алкалин, че ми беше задрямало....БЦАА-то си го забравих в Плевен...ПФУ...

13.07.12
10:06

Можех и малко по-тясно:) Трябваше да не свалям щангетите, че малко ми играят долу глезените.

13.07.12
11:54

Мокър сън е залата.

Славко, при кои движения виждаш най-голяма полза от щангетките? Винаги ли ги носиш - примерно при работа с пудовки, или само при определени тренировки?

Мерси

13.07.12
12:05

Тена е просто трепач :).

13.07.12
19:48

Карнал...
С щангетите клякам на гърди, над глава и всички олимпийски по принцип....Махам ги, когато ми е ден за клек ала Марк Риптоу...демек с гъзо назад, или...трибойски клек, дето някои го назовават:)))
С пудовките...ми не знам, аз съм кекав с тях по принцип:) Иначе по състезанията гледам са с щангети, ама те обръщат и тласкат 24-ките по над 150 пъти...не знам как е:))))
Някои теглят и тягите с тях...на мен не ми е удобно, някак си много  ме навеждат напред.

13.07.12
19:54

казано от Ufighter на 13.07.12, 12:05:

Тена е просто трепач :).

Уфффф...аз сега избелях:))))
Изчакай да се преместя във Варна, тогава да видиш:)))

16.07.12
10:16

Малко е сложното писането от Варна, че много натоварен графика, но да обобщя :
Петък : сутринта-ходене на ръце, набиране на дебел лост(Марги като тежест, 3 серии по 5бр.), колело до плажа. В късния следобед отидохме с Марги до стадиона на Локомотив(страхотна писта!!!), да пробвам шпайковете. ЕБАСИ как ми липсваше всичкото това, писта, 100 метра отсечка, тартан...бях малко скапан и само 3х100 направих(малко съм отвикнал да се напъвам на макс, леко съм вдървен, ръцете ми вървят зле, леко съм приседнал), но втората отсечка май стана малко под 11(ръчно измерване от Марги). Първата бягах 110м.(защото съм разсеян), а за третата се поодървих и не стана. Спринта е яката работа, TRUE STORY!!!
Събота : Абе...смазана задна верига(уф, а не смазана, ама много изморена). Колоездене из града, вечерта малко йога, задържания, първата ми вертикална раменна преса от стойка на ръце(голям кеф!!!) и пак набирания с Марги.
Неделя : Най-дългото колоездене...за тренировката на Вик, не че не бях кибик, ама повъртяхме 20-ина минути. Видяхме се Киро и Норчето, помагахме по организацията:) Аз се понабирах(малко Barbarian requirements), минах няколко пъти по станциите, които беше замислил бате Вики...после набирания и кофички с 48кг. в супер серии, 4-5 пъти...е такива работи. После последва най-дългото въртене(към 35мин.), до плажа...там малко плуване и сахарската жега!!!

Добавките си ги пия редовно. Кре-алкалина, разхвърлян на 2 или 3 приема през деня. Трибулус - сутрин на гладно и следобед час след хранене.
Вчера се претеглих, точно 89кг. Не ми трябват повече, ако мога на тях да си достигна силовите и бегови показатели, към които се стремя ще е много добре!

Храната беше поверена на Марги : разни вкусотии от какао, чия, мака. Сладолед от яйчни белтъци с екстри, кремчета разни. Основното : взех си 3-4 пържоли, другото беше омлети с масло и сирене, салатки и ледена мастика.

Общото физическо състояние е задоволително:)
Силата ми е приемлива - ставам 145-150, когато си искам, дърпам 200 в супер серии, преса на 85-90 лесно...
Бягането...за спринта още е рано, факт е, че след 3 отсечки имах треска в прасците...малко ме дръпна задната верига, но добре е като за след 5 години без шпайкове. Издръжливостта...е там има работа...Енимъла още си е нещо, дето не ми излиза от главата!!!
На големи гири в протоколите на Животното съм добре, ама тръгне ли някаква бройка да върви(30+) и става драма...
Радвам се, че йога-спеца е доволен...там май имам най-голям напредък!
Другото...личното ми тегло си стои 88-89, чувствам се добрем май и изглеждам добре....

p.s. малко бицагите изостават баси, ама ще действам:)

Мнението беше редактирано от slavko на 16.07.12 10:35.

17.07.12
09:59

Болят си ме краката и това е...ще си купувам И колело явно:)))
С куците баджаци станах(на гърди), два пъти на 140 и един на 145кг. Яки са ми краката де, ама Upper back-a ми е трагедия...докато я извадя и почва да ме сгъва. Кръста ми държи прилично, но горе просто съм събран.
След това : 
Тяга-бърпи
Задната верига не беше в кондиция, но го изкарах прилично...два пъти задържах на тягата и един път на бърпитата...към 3:30 или малко надолу мисля, че си е възможно.
После малко комбинации  на лоста : силово възлизане-гърди до лост-пръсти до лост. Това, два пъти по 5бр. комбинации. Ходене на ръце малко, преси с диск пред гърди и леден душ:)

Храната :
13ч.-армаганите от Марги : хумус, елда + малко зеленчуци;
20ч.-малка ракийка, салата от домашни зеленчуци, сирене, омлет;
21ч.-бяло вино, кашу, тиквени семки, халва;

Добавките :
БЦАА Бласт сутринта на гладно с 1 капсула кре-алкалин;
Трибулс 1гр. преди обяд и 1гр. към 15ч.;
2 капсули кре-алкалин час преди тренировка;
БЦАА Бласт 30-ина минути преди трен.;

След нея, понеже ми свършиха мострите на Pure, допивам някакви амино-киселини.

Добра тренировка, приличен тонус...за такова недоспиване и с относително малко храна съм силен на максимални лифтове и доста добре държа на кратките кондиции.

Днес ще си купувам кокосови орехи и ще се прави енергийната бомба на Марги : мед, кокос и какао:)

Мнението беше редактирано от slavko на 17.07.12 09:59.

Това и аз сега го забелязвам при якото недояждане - големите мускулни групи не работят като хората.

17.07.12
10:16

Ами...не знам дали има връзка. Краката ми са си здрави, разбираемо е...но гърба ми ме изоставя много безславно...
Не ми се яде в тия жеги просто...ще позасиля малко храната тия дни и да видим как ще е.

17.07.12
10:29

Славко, колкото и да ти е гадно с набирания и тяга, които са ти супер няма да ти заякне гърба достатъчно за клека, гребането няма ли да помогне?

п.с. И евала за колелцето, голям кеф нали? Пък там както си на морето намирай време да плуваш повече действа добре на мускалите :)

Мнението беше редактирано от gotcha на 17.07.12 10:33.

17.07.12
11:00

Плуването е активна рехабилитация за раменния пояс, чел съм бая, ама в Плевен, освен да плувам в една бара пред нас, няма къде...
Поплувах във Варна, 2 пъти по 150-ина метра с умерено темпо.
Колелцето е яка работа бре...не знам кои какви преси прави, какви стабилизации....като вземеш адксото пособие и тръгнеш да пускаш надолу, разбираш колко си кекав:))) Като с гребния тренажор и предполагаемата издръжливост на доста “атлети”...:)))
А иначе Ванка, ДА - много си прав...почнах да греба, с колан на 70-80кг. Отдавна не съм го правил, малко го е позабравило тялото и още си оправям ъглите да не ми удря кръста. В билдърския ми безмислен период, гребях с 100-110кг.
Ще видим де, клийн пулове трябват, шръгове от широка тяга...ама кога, аз трябва да живея в залата и да тренирам по 3 пъти на ден...

17.07.12
11:15

333 лева и получаваш най-бързия черен кон в Плейн ДГЕ! ;)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1