10.07.12
22:13
Здравейте. Първо се извинявам,че пускам подобна тема, защото съм сигурен, че в този форум може би има хиляди такива, но предполагам, че е по-добре да се допитам до вас конкретно за себе си. По темата.
В последно време съм решил да стегна корема си, защото сам забелязвам, че вече нещата не са такива каквито бяха преди. Никога не съм пазил диета и не съм тренирал конкретно за коремните си мускули. Единственото, което мога да кажа, че съм правил, е да тичам или да играя футбол с познати, което едва ли влияе достатъчно на коремните мускули. Не целя да правя бицепс, трицепс и т.н, просто искам да стегна корема си, за да изглежда нормално.
Точно за това реших да се допитам до вас, след като видях във форума различни програми и диети, но би било добре, ако някой ме ориентира как точно да започна и какво да правя, за да поддържам коремните си мускули във форма. На друго място ме посъветваха, да правя коремни преси, но след първия ден имам ужасна мускулна треска, която буквално не ми позволява да мръдна. Нямам идея как да се справя с нея и бих бил благодарен, ако някой ме открехне и на това.
На кратко, трябва ми помощ относно програма за стягане на корема, диета и всичко останало, което би ми било нужно, за да стегна корема си, подчертавам В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ(тоест нямам възможност да посещавам фитнес зала). Ще съм много благодарен, ако някой например ми даде програма подобна на тази http://www.bb-team.org/workout/1422_programa-za-styagane-na-korema + някаква диета, която да спазвам и по този начин след време да има ефект.
Извинявам се, ако не съм постнал темата в подходящия за нея раздел и моля в такъв случай, админ да я премести където трябва.
Темата беше редактирана от Георги Иванов на 10.07.12 22:15.
10.07.12
22:16
Пусни си мр.Бийн
10.07.12
22:16
http://vbox7.com/play:c82cbb1d64 - упражнения
Диета: Избягвай хляб, пържено, тежки храни вечер, яж често,но по малко. В общи линии е това
10.07.12
22:19
@Светлин , благодаря ти. @Делев, темата ми е напълно сериозна.
Иначе, както казах, бих бил много благодарен, ако някой ми даде конкретни програми, които да следвам и ако са свързани с коремни преси, да ме посъветва как да се справям с мускулната треска.
10.07.12
22:21
Не бе пич сериозно аз коремни преси не правя и ми е стегнат корема...можеби че гледам доста комедиии,а може и от храната да е знам ли
Най-различни упражнения за корем можеш да намериш тук.
Те точно определена диета за поддържане на коремни мускули няма ... Най-просто всичко е описано в подписа на “Делев”.
Колкото до мускулната треска след коремни преси - ами като не си си тренирал мускулите на корема, това се получава. Не е от упражнението, а от факта, че за първи път от години си решил да се натоварваш в тази област. Все пак за повече инфо за мускулните трески можеш да намериш тук.
Изобщо всякаква информация може да намериш в сайта, има достатъчно написани статии, свързани с твоите въпроси.
Успех!
11.07.12
10:01
Ясно, благодаря.