Петдневен сплит

10.07.12
22:34

Здравейте! Миналата седмица започнах нова програма която смятам да следвам около година.Бих искал да споделите добра ли е или трябва да променя нещо в нея. Стаж около 7месеца,80 кг.180 см. 42 г.
Имам добро въстановяване и хранене. Ям по около 400-500г. пилешко филе,4-5 яйца и литър мляко на ден.Хапвам и мюсли 1-2 пъти на ден.
пон-гърди
вт.-гръб(без трапец)
ср.-корем
четв.-крака
пет.-рамо+трицепс
съб.-бицепс+корем+трапец

Упражненията са взаимствани от тук:http://www.bb-team.org/workout/1283_efikasna-programa-za-pokachvane-na-muskulna-masa

5 тренировки са множко според мен , направи ги 4, щом имаш добро възстановяване това е оптималния вариант

10.07.12
23:05

Благодаря,Владо!
А какъв 4-дневен сплит би ми препоръчал евентуално?

примерно:
1.Гръб
2.Гърди и рамо
3.-
4.Крака
5.Ръце
като корема можеш да си го правиш след която тренировка искаш

По-добре рамото го дай при краката,сам ще се досетиш защо !

и така става , няма кой знае какво значение :)

11.07.12
12:18

1. Гръб и Бицепс
2. Почивка
3. Рамо, Трапец
4. Почивка
5. Крака
6. Почивка
7. Гърди, Трицепс
4-дневен сплит с време за възстановяване между отделните тренировки. Единствено Неделя и Понеделник тренираш 2 последователни дни.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1