Дневник - Ева Славова

Темата е заключена.
Прескочи до:

07.07.12
20:24

Ева Искренова Славова: 169см височина, тегло 46кг
Цел: изчистване на мазнини
Хранителен режим:
Закуска: кафе с малко мляко без захар; 200гр кисело мляко с овесени ядки 1 супена лъжица
Обяд: яйца 2бр., салата и малко сирене/извара
Слетобедна закуска: ядки/ или плод, най често ябълка.Ако съм гладна може и двете
Вечеря: пилешко месо 200гр, салата,и малко сирене/извара.
Тренировки:
Понеделник и сряда: 30мин упражнения за корем, различни по вид
Петък:15мин клекове 2 вида и 30мин кардио - интензивно тичане
Слагам снимка с положението до сега.Ще пиша за резултати.Приемам всякакви напътствия, критики и мнения.Успех на всички!

Темата беше редактирана от Ева Славова на 07.07.12 23:40.

07.07.12
20:34

Добре дошла, Ева :) видях снимките ти, и ми се струва, че си доста изчистена, чак се чудя, какво искаш да чистиш повече? Ще следя дневника ти и успех!

07.07.12
20:36

казано от Ралица Цолова на 07.07.12, 20:34:

Добре дошла, Ева :) видях снимките ти, и ми се струва, че си доста изчистена, чак се чудя, какво искаш да чистиш повече? Ще следя дневника ти и успех!

Да си изчисти цикъла, ако още не е...

07.07.12
20:39

Благодаря! Изчистена съм в страничните мускули до момента, моята цел е да изчистя самата преса която вмомента се вижда само като си опъна малко с рака кожата около пъпа...и малко след тренировка, но иначе - не.

07.07.12
20:42

Мъжко мнение - имаш хубаво тяло, но оттук нататък изчистването ще е unsexy. На колко си години?

07.07.12
20:43

Здравей, първо добре дошла и честит дневник! Сега по темата - поздравления за резултатите ти до сега, наистина са впечатляващи. Първоначално и аз не разбрах точно какво още искаш да изчистиш, но сега вече ми се разясни след публикацията ти. Откровено казано според мен прекалено много си се вживяла, изглеждаш си перфектно и в момента, но явно си перфекционистка, в което няма нищо лошо де. :)
В крайна сметка, важното е, че имаш цел, която гониш. Успех!

07.07.12
20:45

Здравей :) Честит дневник :) Бтв коя зодия си ? :D

Мнението беше редактирано от Вики на 07.07.12 20:46.

Бравос човек направо ще ти кажа,че се гордея с теб.ние знаем защо ти го казвам.Успех аз вярвам в теб.

07.07.12
23:38

На 23 години съм, имам си и бебе на 1год. и 3 месеца. Цикъла ми е редовен за тези които се интересуват и се чуствам прекрасно.Зодиа Риби съм.Някои мъже харесват преса на женски корем, други не.Аз да ви кажа че е важно на мен какво ми харесва :) Това е новата ми голяма и доста трудна цел:) :))

Мнението беше редактирано от Ева Славова на 07.07.12 23:39.

07.07.12
23:41

Аз мога да кажа само едно голямо EВАЛА!

Страхотни крака,страхотен корем дори след раждане,мога само да кажа БРАВО!!! И да взимам пример от теб :))))

08.07.12
14:34

Имаш ебаси якото тяло ! За раждала жена изглеждаш умопомрачително поздравления :)

АВ

08.07.12
15:15

Здравей! Едно голямо браво и от мен! :)

08.07.12
23:07

Изключително добре изглеждащо дамско фитнес тяло (bow), изобщо не си личи, че си раждала! Браво! Относно “трудно” виждащите се плочкибих те посъветвал да ограничиш допълнително мазнинините в храната особено животинските! Сега лятото е лесно и ще се убедиш бързо в резултата. :)

08.07.12
23:43

Благодаря на всички за поздравленията , но мисля че успеха ми след раждане се далжи най-вече на все още бърз метаболизъм защото съм още млада... ще поогранича малко мазнините та да видим..Нали винаги може и повече :))))

09.07.12
23:06

09.07.2012г./понеделник
Сутрешно измерване: 46.100 кг
Хранителен режим:
-закуска: кафе с мляко, кисело мляко 200гр. с овесени ядки 2с.л.
-обяд: пилешко месо 200гр. със зелена салата
-следобедна закуска:кафе, ядки 100гр
-вечеря: зелена салата със сирене, чай с мед
-късна вечеря: шейк - извара 100гр, кисело мляко 100гр. и вода
-вода за деня - 1л.
Тренировка:
Почивен ден

Мнението беше редактирано от Ева Славова на 10.07.12 22:14.

Здравословните мазнини включват зехтина, рибните масла и маслата, които се извличат от ядки и семена. Това означава, че е добре да се приемат и малко количество ядки на ден.Богатите на протеин храни + Здравословни мазнини+Качествена тренировка-игнориране на въглените=успех!

казано от Ева Славова на 08.07.12, 23:43:

...ще поогранича малко мазнините та да видим...

Това не е най-добрата идея по принцип.
Много по-разумно е да огледаш въглехидратите - колко са, какви са, кога ги хапваш...

09.07.12
23:37

Добре, въглехидратите ми идват от овесените ядки и зеленчуците...нямам накъде да ги ограничавам пич. :) дай идея,
виждаш ми сам режима.

Пич, сигурно ли е, че енергията в това количество храна е повече от необходимото за теб, та обмисляш варианти за намаляване на храната?

10.07.12
18:22

С идеята по бързо да постигна видим резутат. Тепърва още се уча на упорство, тарпение и постоянство. Тук май е мястото яко да си ги наложа.Мерси и успех :) !

Далеч се стига не като се бърза, а като не се спира.
Бързия резултат трудно ще го задържиш в случая.

Иван

10.07.12
18:34

казано от Ева Славова на 07.07.12, 20:24:

Ева Искренова Славова: 169см височина, тегло 46кг
Цел: изчистване на мазнини

‘НачЕ, бейбе, пиша ти го като мощно хетеросексуален екземпляр - пфф, недей го пипа т’ва греховно телце. И други неща ми се въртят из главата, ама госпожицата ми ще ме бие.

10.07.12
20:14

Ева, съдейки съотношението ръст-тегло при теб, мисля, че ще ти е трудно да изчистиш, по простата причина, че (по мое мнение) тялото ти не би искало това да се случва. Не че е невъзможно, поставила си си цел - чудесно - не ми е работа да ти се бъркам и разубеждавам. Но мен малко ме плаши това, не знам :D. Иначе, евалата!

10.07.12
20:21

казано от Кольо Пияндето на 10.07.12, 18:33:

Далеч се стига не като се бърза, а като не се спира.
Бързия резултат трудно ще го задържиш в случая.

Така е ще гледам да сам постоянна :)

10.07.12
20:26

казано от HarleyQuinn на 10.07.12, 20:14:

Ева, съдейки съотношението ръст-тегло при теб, мисля, че ще ти е трудно да изчистиш, по простата причина, че (по мое мнение) тялото ти не би искало това да се случва. Не че е невъзможно, поставила си си цел - чудесно - не ми е работа да ти се бъркам и разубеждавам. Но мен малко ме плаши това, не знам :D. Иначе, евалата!

Вярно е че се чисти като се натрупа маса и след това чак.., но аз никога не съм я имала тази маса... а ми се струва страшно (от гледна точка на жена) да качвам и след това да чистя.. :) Мисля с подходящия протеин и тренировки с тежест да натрупам мускулна маса, превърната от мазнинките който все още намирам по коремчето си :)щом пресата още не е така видима.Какво мислиш?
Поздрави, Ева

10.07.12
21:59

10.07.2012г./вторник Сутрешно измерване: 45.600кг
Хранителен режим:
-закуска: кафе с мляко, прясно мляко 200гр. с овесени ядки 2с.л.
-обяд: яйца 3бр. с извара 100гр. и зелена салата
-следобедна закуска:кафе, ябълка, извара 100гр.
-вечеря:Пилешко филе на скара с зелена салата ,
-късна вечеря: извара 100гр, чай с мед
-вода за деня - 1.5л.
Тренировка:
25мин. упражнения за корем

Мнението беше редактирано от Ева Славова на 10.07.12 22:17.

10.07.12
23:19

казано от Ева Славова на 10.07.12, 20:26:

Мисля с подходящия протеин и тренировки с тежест да натрупам мускулна маса, превърната от мазнинките който все още намирам по коремчето си :)

Мазнините не се превръщат в мускули.
П.П. А преса имаш, не знам колко още искаш да се покаже.

Мнението беше редактирано от Петко К на 10.07.12 23:21.

10.07.12
23:28

Нито мускули се трупат с подходящия протеин ;)
Преса е ясно, че може да се показва още, но:
Не съм сигурен дали премахването на мазнината ще оправдае средствата/ цената, която ще заплати...

fire.is.my.nature

10.07.12
23:48

Ай ай жестоко тяло! Ще те следя с огромен интерес :) От колко време поддържаш тази форма? И само това ли ти е спорта?

П.с. ама внимавай с кантара, че ако мръднеш малко на ляво, ще стане грозно.
Изчистеността може да я постигнеш с качване на мускул и по-здрави тренировки.

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 10.07.12 23:49.

11.07.12
07:45

казано от Ева Славова на 10.07.12, 20:26:

казано от HarleyQuinn на 10.07.12, 20:14:

Вярно е че се чисти като се натрупа маса и след това чак.., но аз никога не съм я имала тази маса... а ми се струва страшно (от гледна точка на жена) да качвам и след това да чистя.. :) Мисля с подходящия протеин и тренировки с тежест да натрупам мускулна маса, превърната от мазнинките който все още намирам по коремчето си :)щом пресата още не е така видима.Какво мислиш?
Поздрави, Ева

Това си мислех и аз, ако си стриктна в храненето, което очевидно владееш, с правилните тренировки би могла да натрупаш умерена маса, която би ти стояла много добре, особено по краката. Аз ако имах твоето тяло, щях да блъскам като идиот тежести и да ям като прасе. Дори едно 10 кила отгоре няма въобще да те загрозят, но да кажем, че и 4-5 са добре.

11.07.12
11:32

казано от Петко К на 10.07.12, 23:19:

Мазнините не се превръщат в мускули.
П.П. А преса имаш, не знам колко още искаш да се покаже.

Незнам толкова ли не се вижда на снимките, че шестте плочки не се виждат, а само страничните мускули...???
Някво предложение за изкарване на преса в моя случеи ?

11.07.12
11:36

казано от HarleyQuinn на 11.07.12, 07:45:

Това си мислех и аз, ако си стриктна в храненето, което очевидно владееш, с правилните тренировки би могла да натрупаш умерена маса, която би ти стояла много добре, особено по краката. Аз ако имах твоето тяло, щях да блъскам като идиот тежести и да ям като прасе. Дори едно 10 кила отгоре няма въобще да те загрозят, но да кажем, че и 4-5 са добре.

Дано ми се получи схемата за пресата ... На правилно хранене тепърва се уча :) Краката ги правя лесно, сега просто съм ги позанемарила, но ще ги заякна малкло и тях, това обаче ще е есента, сега гледам да напрвя корема че нали зимата само се поддържа, трудно се вади релеф..Може да кача кило, 2, 3 но със сигурност ще бъде мускулна маса :)

11.07.12
11:46

Именно за ММ говоря и аз. Съвет за режим на качване не мога аз да ти дам. Имам опит само с успоредно заместване на мазнини с мускули, което, както по-рано казах, не мисля, че ще проработи при теб. Ама хора много могат да ти помогнат тук. Успех!

11.07.12
12:16

казано от fire.is.my.nature на 10.07.12, 23:48:

Ай ай жестоко тяло! Ще те следя с огромен интерес :) От колко време поддържаш тази форма? И само това ли ти е спорта?

П.с. ама внимавай с кантара, че ако мръднеш малко на ляво, ще стане грозно.
Изчистеността може да я постигнеш с качване на мускул и по-здрави тренировки.

Мерси! Тази форма поддържам от началото на годината, зимата малко си поугаждах... :) Това е само спорта .. :) за толкова ми оставя време бебка :)

fire.is.my.nature

11.07.12
13:14

Супер, голям пример си :)
Аз бих си купила някакви тежести за вкъщи и за същото време да правя просто по-различни неща, разбирай по-натоварващи. Ще се изненадаш колко бързо ще видиш резултат. Също провери и интервалните тренировки на bodyrock.tv

11.07.12
14:21

казано от fire.is.my.nature на 11.07.12, 13:14:

Аз бих си купила някакви тежести за вкъщи и за същото време да правя просто по-различни неща, разбирай по-натоварващи. Ще се изненадаш колко бързо ще видиш резултат. Също провери и интервалните тренировки на bodyrock.tv

Муцунке аз сега тренирам вкъщи , разбира се предпочитам в залата, но няма кога да ходя, тъй като не ми помгат баби и дядовци и се гледаме сами :))

fire.is.my.nature

11.07.12
14:44

казано от Ева Славова на 11.07.12, 14:21:

казано от fire.is.my.nature на 11.07.12, 13:14:

Муцунке аз сега тренирам вкъщи , разбира се предпочитам в залата, но няма кога да ходя, тъй като не ми помгат баби и дядовци и се гледаме сами :))

Не аз имах предвид да си купиш 2 дъмбела по 5-6 кг или нещо от сорта.

11.07.12
16:03

Да това си е добра идея! :)

GG

11.07.12
18:55

Здравей, поздравления за дневника:) Относно твоята цел за 6-те плочки,съветвам те да си си замериш процента мазнини,за да ти се виждат изцяло плочките трябва да си с 12 % мазнини,може да включиш в упражнения за корем тежести както и да правиш спринтове,със спринтовете ще оформиш краката ще стегнеш още повече корема и мисля че ще ти се покажат желаните 6 плочки :)

11.07.12
19:01

казано от Gordon Gekko на 11.07.12, 18:55:

...за да ти се виждат изцяло плочките трябва да си с 12 % мазнини

Не е точно така, аз имам плочки (или нещо подобно) И бая повече от 12 % мазнини. Въпрос на структура, мисля - особено при жените.

До авторката на дневника - много красиво и нежно тяло! Според мен няма от къде повече да сваляш - вместо плочки ще изскочат цяла поредица от ребра и гръбначни прешлени :)
Акцент на тренировките, за да се натрупа и види мускулна маса :) Което значи, че не ти трябват ограничения в храната, според мен :)

Мнението беше редактирано от Atom на 11.07.12 19:17.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1