С миши стъпки към големи цели/Ина

Темата е заключена.
Прескочи до:

27.06.12
09:01

26.06
07.15яйце и белтък с оризовка с топено сиренце
11 оризовка, извара и соев пастет
14 домат и извара
17 извара и соев пастет, 2 оризовки
19 фъстъци
21 извара със салата

Гони ме страшен глад за сладко!

Днешната тренировка се мести за утре, защото ми идват гости от чужбина :) и нямам търпение вече

Мнението беше редактирано от Inchester на 27.06.12 09:12.

28.06.12
09:08

Да си призная, че менюто ми беше доста зле днес. Не можах да удържа на порива за сладко.
Сутринта си купих две пълнозърнести бисквити с мед и ги изядох с половин кисело мляко
домат, скумрия, орисовки със соев пастет, корни с шоколад
краставица с извара
зелен боб, салата, баница (домашна на баба ми) и 2 менти с тоник

28.06.2012
оризовка с фъстъчено масло и малко мед, нес с мляко, 1 ред шоколад с малтитол
овесени ядки с мляко и ябълка
домат, извара, кашкавал, сирене
домат извара, сирене
тренировка
тиквичка и 3 белтъка с 1 жълтък

Мнението беше редактирано от Inchester на 29.06.12 10:15.

АВ

28.06.12
13:35

казано от Ина Илиева на 28.06.12, 09:08:

Да си призная, че менюто ми беше доста зле днес. Не можах да удържа на порива за сладко.
Сутринта си купих две пълнозърнести бисквити с мед и ги изядох с половин кисело мляко
домат, скумрия, орисовки със соев пастет, корни с шоколад
краставица с извара
зелен боб, салата, баница (домашна на баба ми) и 2 менти с тоник

28.06.2012
оризовка с фъстъчено масло и малко мед, нес с мляко, 1 ред шоколад с малтитол
овесени ядки с мляко и ябълка

Здравей,адашке! С това сладко няма да се разберем :). Мога да ти дам 2 съвета от моя личен опит.Като ми се прияде сладко изчаквам,не посягам веднага към шоколада или скадките неща. Чакам,чакам и така след 15-30 мин съм забравила вече,че ми се е яло.Всичко е на психическа основа според мен. При мен има ефект. Втори съвет-като ти се яде сладко пий вода- изпий 500 мл на екс,така ще заблудиш стомаха,че е сит и няма да си помисляш за сладко.
Ама пък от друга страна един живот живеем и щом ни се яде сладко защо да не си го позволяваме от време на време,ама поне да е след тренировка и да е качествено :) Дано да ти бях полезна. :):):) Хубав и прекрасен ден :)

29.06.12
10:13

:) Благодаря за съветите, но това с изчакването не става много. Ще пробвам с водата, макар че си се наливам с нея когато съм и гладна по принцип :) Малко ми е кофти да ям след тренировка, защото тя свършва към 9 вечерта и тогава имам чувството, че няма да е добре. Днес е Свети Петър и има 7 именници във фирмата, а в кухнята до мен цялата маса е в бонбони, сладки и чипс. В къщи не държа такива неща и нямам проблем с изкушението, обаче на работа при този случай и като се има предвид, че през повечето време не съм много ангажирана не е лесно. Отчетох се с 2 бонбона Мерси :), а иначе да се похваля, че вече на вечерята, която имам всяка неделя вечер и която винаги завършва с домашен сладкиш различен всеки път и красиво декориран - не ям сладко Това си е победа за мен :)

29.06.12
10:22

28.06.2012

Както казах скоро ще сменям тренировката, защото ми омръзва вече. Гледах една във бодибилдинг.ком на една руса мадама, която предлага система от 3 месеца. Първият месец целта е да се изградят възможно най-много мускули.... Колко кг мускул може да направи жена за месец. Мисля си, че няма да е много :). Сериозно се замислих и по въпроса за протеина за преди и след тренировка

Лежанка за гърди - 3 серии по 15 повторения @4
  придърпване на вертикален скрипец - 2 серии по 15 повторения @ 20
  хоризонтален скр- 2 серии по 15 повторения @15
  раменни преси с дъмбели - 2 серия по 15 повторения 2
  разтваряне с дъмбели на страни и напред- 2 серия по 10 повторения @2@3
  сгъване с дъмбел от стоеж за бицепс -2 серия по 15 повторения @3
  концентрично сгъване заедно с чуково - 2 серия по 10 пвторения @3
  разгъване зад глава - 2 серия по 10 повторения @4
  разгъване на скрипец за трицепс - 2 серия по 15 повторения @15
Колело на кардио режим 30 минути :)

Доукрасих си програмата и вдигнах някои тежести. Искам да стана по-силна. Пустото рамо от 2-3 месеца все с 2 кг го тренирам и все ми е трудно защо така става не знам и вчера направих една серия с 3ка. Видях една мадама да прави странично с 8ца...

АВ

29.06.12
12:47

Браво за сладкиша! Малко по малко ще свикнеш и с другите неща. Не се притеснявай за бонбоните.Все пак сме хора и може от време на време да си позволим по някое изкушение.
Някъде бях чела,че тренировките трябва да са разнообразни,за да не се придобива мускулна памет,ама не знам колко е вярно. Но нова програма поне ще ти повлияе по-добре психически :)

01.07.12
13:37

:) Ще я сменя програмката тези дни. На теб колко време ти се връзват тези 500 подскока на въже ? Мисля си, ако скачам на място дали ще е същото, хахаха, докато нямам въже :) Този месец няма да мога да посещавам моя си фитнес, а в младост отвориха един нов, който бил супер хубав и пак е на 3 етажа, много хубав с над 40 кардио уреда примерно, звучи много добре, а иначе имам и гладиатор в мазето, но тежестите са малко зел защото са 1,25; 2 ; 2,5;5;10 и на горе, аз сега тренирам и с 3 и 4 кг. Във фитнеса има една готина стойка с тежести наредени от 1 до 9 много сладка.
От днес спирам сладкото поне за 2 седмици тотално и минавам на по строго НВД, като ще хапвам сутрин овесени ядки и през малките закуски плодчета :)

02.07.12
11:49

01.07.2012
оризовка с мед, праскова
яйца, домати
яйца, оризовки соев пастет
херинга, салата, тиквички

02.07.2012
праскова, овесени ядки, кисело мляко ябълка

Бележки: Сериозно от този месец изключвам захарта и шоколадите до когато успея. От 30 включително не съм яла. Вчера не ядох домашно приготвен чийзкейк, днес в кухнята до мен има 5 кутии бонбони... Взех си сусамено, ленен тахан за мазнини и главната част от въглени ще си ги приемам с плодове и многосърнестите блокчета, които ми заместват хляба, а имат около 10 грама въгл. за една бройка :)

АВ

02.07.12
15:19

казано от Ина Илиева на 02.07.12, 11:49:

01.07.2012
оризовка с мед, праскова
яйца, домати
яйца, оризовки соев пастет
херинга, салата, тиквички

02.07.2012
праскова, овесени ядки, кисело мляко ябълка

Бележки: Сериозно от този месец изключвам захарта и шоколадите до когато успея. От 30 включително не съм яла. Вчера не ядох домашно приготвен чийзкейк, днес в кухнята до мен има 5 кутии бонбони... Взех си сусамено, ленен тахан за мазнини и главната част от въглени ще си ги приемам с плодове и многосърнестите блокчета, които ми заместват хляба, а имат около 10 грама въгл. за една бройка :)

Браво,ти си моята гордост! :*

03.07.12
10:12

Браво,ти си моята гордост! :*

Колко мило ми стана :)

Обяд за 02.07.2012 - извра, сирене, кашкавал, краставица, 2 оризовки с тахан (ленено семе и сусам) с малко мед (става като течна халва) Вече ще си правя по стабилен обяд. Държа ме сита 4 часа и след това, краставица с извара
след тренировката- Зелева салата с яйца и по леглата

03.07.12
10:19

Тренировката вчера беше във фитнеса в мазето :) и си я съчиних на момента
3*15 клекове с лост
2*10 на крак : отпади
              напади
              напади на страни - не знам дали ги правих правилно
повдигане на пръсти
повдигане на дупе от лег
коремни преди 2 серии 3 упражнения по 20

10 мин колело, 10 мин - опити за скачане на въже хахаха

Първо приятелят ми се кара, че ще тропам на съседите. После излезнах на красивия си балкон и пометох няколко цветчета на петуниите и максимум стигнах до 5-7 подскока, а въжето само ми се закачаше за опашката на главата :)

Мнението беше редактирано от Inchester на 03.07.12 17:05.

03.07.12
17:07

Храна
половин кисело мляко, овесени ядки, ябълка
домат, извара, сирене, 2 пълноз блокчета с тахан и мед
домат,ивара,топено сирене

след малко отивам на РД на баба

Днес както винаги имаше повод да се черпи в работата, а и останали бомбони в хладилника от вчера, но удържам фронта с тази течна халва, която хапвам. Ще си взема една голяма кутия пресни фурми за след тренировка. Толкова са вкусни...

АВ

03.07.12
19:24

казано от Ина Илиева на 03.07.12, 17:07:

Храна
половин кисело мляко, овесени ядки, ябълка
домат, извара, сирене, 2 пълноз блокчета с тахан и мед
домат,ивара,топено сирене

след малко отивам на РД на баба

Днес както винаги имаше повод да се черпи в работата, а и останали бомбони в хладилника от вчера, но удържам фронта с тази течна халва, която хапвам. Ще си взема една голяма кутия пресни фурми за след тренировка. Толкова са вкусни...

Честит РД на баба ти! Умната с храненето там :)

04.07.12
09:44

Емииииии, РДто на баба като цяло мина добре. Тя много се притеснява, че не ям месо, а беше направила 100 салати, с които се нахраних екстра. Ядох половин парче торта и едно малко от баницата й, защото тя се обиди и каза нищо не ядеш, месо не ядеш, сладко не ядеш :(, само салата, какво е това?! Видимо беше разстроена :(

Замислям се за въглехидратна ротация, защото чета из чуждестранните сайтове, че помагали много да не се забави метаболизма, но продължавам с четенето.

Аз имам чувството, че тук почти всички са безпогрешни и 100% следват режимите си на хранене и евала, за което! В петък и събота съм на рожден ден пак, а в неделя на сватба. Кажете ми как няма да пиете за много близък приятел и за братовчед си. Може много да ме нахраните и да кажете, че си търся оправдание... Как го правите?

АВ

04.07.12
19:32

казано от Inchester на 04.07.12, 09:44:

Емииииии, РДто на баба като цяло мина добре. Тя много се притеснява, че не ям месо, а беше направила 100 салати, с които се нахраних екстра. Ядох половин парче торта и едно малко от баницата й, защото тя се обиди и каза нищо не ядеш, месо не ядеш, сладко не ядеш :(, само салата, какво е това?! Видимо беше разстроена :(

Замислям се за въглехидратна ротация, защото чета из чуждестранните сайтове, че помагали много да не се забави метаболизма, но продължавам с четенето.

Аз имам чувството, че тук почти всички са безпогрешни и 100% следват режимите си на хранене и евала, за което! В петък и събота съм на рожден ден пак, а в неделя на сватба. Кажете ми как няма да пиете за много близък приятел и за братовчед си. Може много да ме нахраните и да кажете, че си търся оправдание... Как го правите?

хахаха не са безпогрешни,всеки му отпуска края понякога,въпроса е след това да се компенсира с хубави тренировки и качествено хранене. Не мисли другите как са, мисли си за теб и това,което ти искаш да постигнеш. Някои тренират от доооста време,нормално е да следват режимите просто защото са свикнали :):) :)

05.07.12
10:02

хахаха не са безпогрешни,всеки му отпуска края понякога,въпроса е след това да се компенсира с хубави тренировки и качествено хранене. Не мисли другите как са, мисли си за теб и това,което ти искаш да постигнеш. Някои тренират от доооста време,нормално е да следват режимите просто защото са свикнали 

Да, Инка, може да е така :) Поне при мен много бавно стават промените във всяко отношение. В началото не си и представях, че мога да вечерям само салата и риба или яйце, млечни, а е факт (хаха, с изключения)

Вчера- 09,00кисело мляко с овесени ядки и нектарина
13,00 краставица, извара, топено сирене, бадеми
17,00 домат, извара, оризовка

от 19 до 21 близах бира с лимон

24.00 белтъци и сирене

05.07.2012
07.30 2 яйца и сирене
09.00 кисело мляко овесени ядки, ябълка
после пак ще е като вчера и като всеки ден...ако не разнообразя с риба примерно
извара, домат, нахут
малко пъпеш
извара, краставица, 10 малки маслини

После- тренировка

Мнението беше редактирано от Inchester на 05.07.12 17:31.

06.07.12
09:27

05.07.2012

Тренировката:

Реших да я разделя на три - крака; гърди, бицепс, трицепс; гръб и рамо, а коремът през 2-3 дни

Вчера беше тренировка за гърди, бицепс и трицепс
на лежанка повдигане на щанга със среден хват (хватът беше среден, защото съм гледала да се вдигат дъмбели от  лежанка, които се повдигат от широк към тесен, а знам, че може да се повдига лост на ширината на раменете)
1 серия 15 @8 (мисля, че лоста е някъде толкова) 2 15 @13
Флайс под наклон 1 серия 8 с по @5 и 2 серии 5 @5   Нямам дъмбели 3 и 4 кг... и затова хванах направо 5ците
Бицепс - Чуково сгъване 3 серии по 15 повторения с @2,5
Сгъване от седеш опрян на коляно 3 15 @2,5
Трицепс Разтваряне зад глава с @4 2 серии до 12 и 3тата беше до отказ до 6то повторение
разгъване за тр на скрипец 3 серии
Корем - повдигане на крака от лег 2 серии по 15 и обикновени коремни също толкова

Кардио :)
Чудих се какво кардио да правя като имам само едно пусто колело, което е зле и си чакам въжето за скачане и ми проблесна Инсенати :) Размазах се. Направих го цялото, като някои по-трудни по полека

06.07.12
13:58

Днес чаках колежката ми за закуска и от 7.00 хапнах само 5 бадема, та закусих чак в 10 с ръжени ядки, мляко и ябълка
в 12.00 извара, домати, 200 гр нахут от консерва, пълносърнесто блокче с тахан и мед - ммммм течната халва

Днес е 6ти и си е постижение, че за седмица съм яла само половин парче торта и една 2% бира :)
Започва от днес 3 дневно изпитание - с 3 празника под ред и не знам как ще стане с непиенето. Днес ще се опитам да пия само нещо за енергия :) и да танцувам много, но утре ще се отчета :)

Мнението беше редактирано от Inchester на 10.07.12 08:48.

10.07.12
09:38

Отчет за почивните дни :)

В петък вечерта ми се доготви и забърках пресен зелен фасул с тиквички иии зърнения бар на Деска меска. Барът стана суупер вкусен. Сложих овесени ядки, трици, стафиди, кокосови стърготини, тахан, който беше и с ленено семе и мед.
На РДто в петък пих едно голямо за цялата нощ, което си е добре :)  Ще пусна снимки утре

В събота станах в 1 и хапнах от зърнения бар 1,5 доза, кафе; яйца; херинга, таратор, домати със сирене, маслини, огретен :) Това е за деня

В събота направих и една тренировка, с която се надцених :) Копирах си я от нечий дневник, беше на Зузана и беше 6 упр. комбинирани 2 по 2 за 50/10 секунди като някои бяха в 4 рунда, а други в 6 и почнах аз първата бяха индийдки лицеви и да си пипаш пръстите на краката от мост. От там ми се разказа играта и другите 4 упр. бяха на по 30/10 секунди и сега не мога да ги открия, а ще е смешно да ги опиша :) Открих я :) http://www.bodyrock.tv/2011/05/19/hot-attack-workout/ от дневника на Ели

Неделя- пак ставане в 12-1
закуска - овесеното барче,
2 яйца
Прическа за сватба - сама си я правих
На сватбада пих алкохол, а храната беше салата, панирани кашкавал, сирене и риба
Играх хорца :)

Мнението беше редактирано от Inchester на 10.07.12 10:01.

10.07.12
10:09

09.07.12
Бях си пуснала половин ден отпуск, но се наложи да си взема цял, защото съм пропуснала да се запиша за класиране в университета и съм изпуснала срока. Ходих да се моля и се оказа, че не съм единствена, а има още поне 10 човека... Поне свърших работата :)
Направили са нещата много зле - докато все още текат изпити трябва да си подадеш док. за класиране при положение, че не знаеш каква ти е оценката, а това струва 30 лева... Аз бях на предварителен и имам 5чка :), а освен това не можеш да подаваш за 2ро и 3то на тях отиваш автоматично ако не си се записал... Абсурди

Хапнах пак от моя бар, после един фреш - цвекло, целина, ябълка
преди тренировката - извара, пастет от боб, хумусче и салата
След тренировката фасул и тиквички с извара

Треноровката беше:
напади 2 серии по 10 на крак с 5 кг
отпади - същото
клекове с 10 кг 3 серии по 15
повдигане на пръсти за прасец на 1 крак 3 серии + @5
едно упр. на Синди Кр. за външно и вътрешно бедро

Бицепс - чуково сгъване 3 *15 на ръка @2,5
сгъване на дъмбел
Трицепс- зад глава с @4 третата серия до отказ и
разгъване на скрипец 3 серии @7,5

Станахме вир вода. Трябваше да тренирам и гърди, но от индийските лицеви така ме болеше предното рамо и гърди, че останаха за утре с гръб и рамо :(

10.07.12
23:07

Лош ден :(
Май не си дояждам тези дни и днес един страшен апетит
2 яйца с ябълка
извара, маслини, хумус (нахут на пастет със зехтин и подправки)
1 пълнърнето блокче с домат
омазване - 50 гр фъстъци, половин порция талятеле с риба тон и сметана, 1 бира

калориите не са надвишени, но има въглени във вечерята

Утре ще тренирам гръб, гърди, рамо

11.07.12
17:29

Днес - извара с 1 л. лютивка, бар мюсли собствено производство,
пангасиус, домат, 50 гр нахут (беше сууупер мазна риба)
извара, нахут, домат

след час ще тренирам, но докато се прибера у дома ще е мъкааа

Тренировка: гръб, гърди, рамо
Експериментирах с тежестите, защото съм по нова програма и правя вече по 3 серии
Дърпане на скрипец отпред 3 @15@20@20 12 повторения
Придърпване зад гърба 3 @20 по 8 повторения
Гребане с дъмбел 3 по 15 на ръка @4

Гърди хоризонтална лежанка  с лост 12 и 2 серии +5кг пак по 12
от 60 градуса пак с лоста 3 серии по 10
флайс една загряваща с 2,5 и после 2 с @5 до 8 броя

Рамо: всичко беше с *2 кг и 3 серии с 10 повторения
разтваряне в страни и повдигане на пред
за задно рамо сгъната от седеж
и раменна преса

корем: повдигане на крака от лег 3*15 и обикновени 3*20

Вечеря- след час 2 белтъка с масло, зеле с риба тон
късна вечеря - 100те грама останала салата :)

Мнението беше редактирано от Inchester на 12.07.12 10:04.

12.07.12
17:04

Днес
ябълка, половин кисело мляко 0,1%, бонбон
половин поничка - без коментар...салата с домат и краставица + извара
ябълка, извара с лютивка

нямам мазнини в храната... ще си взема фъстъчки сега и отивам на кифленско кино с филм за стриптизьори, което автоматично ми проваля нормалната вечеря и деня допълнително

Бях се зарекла този месец да не ям сладки неща, но си е успех за мен и да съм яла само 2 пъти за 12 дни, с алкохола положението е подобно, но само в петък и събота главно. В дните с тренировка рядко развалям режима. В дните без тренировка си позволявам понякога да се отклоня от пътя с бира примерно. Все пак и там съм намалилата милилитрите :)

Има хора, които от раз се справят с тези неща. При мен нещата се случват суупер бавно, но се чувствам по-организира като цяло в живота си. Още не съм открила най-добрия хранителен режим(не, че той не се сменя). Има доста опит за трупане и ми се струва много трудно, защото всичко е толкова строго индивидуално, всяко тяло, метаболизъм...:( и толкова малко хора, които могат да ти помогнат. Извън този форум всички ми повтарят - кардио, кардио, кардио... и аз им казвам - тежко, жените не трупат големи мускули (не тренирам тежко според вашите представи сигурно, но щом на мен ми тежи и третата серия ми е често до отказ за мен си е тежко). Имам чувството, че не свалям, заради многото извара... която тъпча по 2-3 пъти на ден. От другата седмица минавам на по-бобова диета с леща, боб, нахут за обяд и риба за вечеря. Ще взема и киноа. Ще намаля малко калориите, за да видя как ще се отрази, ако огладнявам много ще увелича белтъците. Не знам дали е добре, но трябва да опитвам различни неща...

Мнението беше редактирано от Inchester на 12.07.12 17:22.

А така! Дефакто не съм най-големият разбирач тук,но знам аз как се справям с манията ми за сладко и ще ти кажа,аз какво виждам в твоята храна,което няма как да не те избие на сладко ;)
Първо,когато аз започнах с режима ми се каза “ако не се храниш като хората,ще имаш жестокият глад за въглехидрати”
2-ро: Аз така и така не прочетох РБД защото не ми хареса идеята да си сменям трудно постигнатият заченак на “навик”,но ... аз на НВД залагам на много мазнини,с които да захранвам вместо въглехидрата... за да изяждам цялото количесвто направо изхвърлих зеленчуците,защото те само ме подуват и продължавам да съм си гладна,отпаднала и искаща сладко.
Мляко - млечни (включително и сметана,и всякакви високомаслени),сурови ядки - без никакви фъстъци (аз ги обожавам,но са много висококалорични) само бадеми,овес и орехи,месо всякакво - горе/доло му свикнах на калориите,а и ги закръглям,и доста яйца .. варени,пържени,с кашкавал,със сирене,всякакви комбинации. С толкова много храна доста си отбивам вниманието от сладкото.Плодовете в много малки количеста - 1,мах 2 до обяд и това е.

13.07.12
17:08

Привет, Ив :)
Чакам да видим какъв ще е ефекта от твоите тренировки. Не знам дали искаш да сваляш още или вече само да стягаш. Според мен изглеждаш много добре.
Не съм сигурна въобще, че съм на НВД в момента, защото някои твърдят, че трябва да си изядеш въгл. сутринта и да приключиш, а аз ги ям и до преди тренировка. Като хапна преди тренировка имам доста повече сили за тежести :)
С храната ми е доста трудно, защото излизам в 7и30 и се прибирам в 18.30 и ям поне 2 пъти в офиса. Трябва ми повече планиране. Ще намаля фъстъците щом са толкова калорични. Плодовете са ми до 2 макс също на ден :)

Днес
овесен бар и ябълка
сирене извара нахут краставица домат
сирене извара 2 пълнозърнести блокчета (16 гр въгл. общо има в тях, от които част са фибри), ядки

Следва тренировка -крака, бисепс, трицепс и после вечеря с белтъци и салата

Да,аз искам още да свалям,но благодаря :)
Въглехидратите не трябва да се изключват напълно-те поддържат органите и ако не приемаш никакви въглехидрати ще ги увредиш!
Другото,което вчера забравих да ти кажа,а исках е,че след тренировка можеш да ядеш най-вкусната ти храна и то веднага след нея,защото след тренировката е засилен метаболизма и организма усвоява много по-лесно и бързо,съответно си отделя това,което му трябва,а не се презапасява.
Аз също ям млечни,но къде са ти яйцата и месото-та те са 2/3 от най-важната храна? Когато натоварваш повечко мускулите е хубаво да ядеш яйца!!! Белтъка им е ценен за мускула,особено ако си прекалила с тренировката - за да възстановиш.
Задължително имам поне 100гр месо за деня и поне 4 яйца в периода,в който тренирам. Знаеш ,че това е силна храна,но тя е само мазнини. Фибрите са полезни,но не м исля,че ще те изхранят.Много ти е бедно менюто.Видях,че и другите са на същото мнение,но повярвай ми и аз като теб си мислех - егати схемата,ще се пръскам да ям,пък ще свалям?!?! Да,след 1 месец се виждаше очеваден резултат!!! Прегледай какво са ти писали още в началото на дневника,виж и на другите дневниците,а ако си вегетарианка-със сигурност и тук има вегетарианци :) виж и тяхните дневници !!!

15.07.12
16:01

:) Благодаря, Ив :)
Принципно ям около 3-5 яйца (белтъци главно на ден) и преди не ядях риба, но се ядосах, че нещата се закучват и почнах да си хапвам по-стабилно риба и мисля да я ям поне веднъж на ден. Така, че вече май не се броя точно за вегетарианка, но ми е все едно. Сега съм решила да зареждам фризера и да готвя за няколко дни напред храна. В тренировките още се лучам сериозно. Стажа ми във фитнеса вече е 3 месеца и половина. Преди съм тренирала, но главно горна част и колело на края, а после ядях само салата. Толкова ми е бил акълът.

13.07
Тренировката беше 40 минути, в които успях само:
преден клек с лост 3*15
напад 2*10 на крак с по @5
отпад същото
повдигане на един крак за прасец с @5 3 серии до отказ

14.07
закуска - пица палачинка от 3сл овесени, белтък и прясно мляко, после сложих извара, сирене, яйце и го запекох и 3 домата отгоре...ммм
на курса по английски - 100гр извара и сирене
2 реда шоколад с малтитил и 70% какао и 100 гр лимонова бира
скумрия

15.07
2 пържени филии със сирене и кашкавал
скумрия
пресаждане на цветя, чистене
следва тренировка след малко

Гърди Лежанка с дъмбели @5 3 серии 12
лежанка от наклон с лост 3 *12
флайс 3*15 @2,5

Бицепс сгъване с лост 3*15
сгъване от наклон 3*15 @2,5
Сгъване с подпряна ръка 3*15 @2,5

Трицепс - Зад глава 3*12 @4
Тесенк хват на лежанката с лоста 3*10

Корем 3*15 повдигане на крака от лег и 3*20 половинки
15 мин колело

Мнението беше редактирано от Inchester на 15.07.12 21:28.

15.07.12
16:02

Дублирах поста

Мнението беше редактирано от Inchester на 15.07.12 21:51.

15.07.12
18:43

казано от Inchester на 15.07.12, 16:01:

закуска - пица палачинка от 3сл овесени, белтък и прясно мляко, после сложих извара, сирене, яйце и го запекох и 3 домата отгоре...ммм

Ммм чак ми се прияде! :D

15.07.12
21:24

казано от June101 на 15.07.12, 18:43:

казано от Inchester на 15.07.12, 16:01:

Ммм чак ми се прияде! :D

Стана много готино :) Даже го снимах и ще го пусна :)

Мнението беше редактирано от Inchester на 15.07.12 21:53.

16.07.12
15:05

Вечерята вчера и закуската днес бяха почти еднакви - 1 яйце и 2 б, сирене, извара, закършени с масло и задушени тиквички
малко пъпеш
3 пълнозърнести блокчета с топено сирене и салата с домати, краставици и извара
ядки
след малко ще е извара,2 л. кисело мляко и топено сирене, още малко пъпеш
после на вечеря (на гости!!) Мисля, че ще е печена рибка и стига толкова ядене за деня

аз да си кажа, че всеки ден пия и по 1 или 2 кафета с прясно мляко

Вечерята беше огретен с риба и картофи, но аз си поизчопках част от тях :( Имаше салата и тиквички с ориз, десерт с пъпеш и коктейл с  пъпеш, но на всички устоях. Хем ми е гузно, че жената се е трудила, хем знае, че съм на диета ...

Мнението беше редактирано от Inchester на 17.07.12 08:51.

18.07.12
09:22

17.07.2012
Зърнен бар
риба, домати, 2 пълноз. блокчета с топено сирене
пъпеш, ядки, извара,топено сирене
фъстъци и бира в парка

Днес
Зърнен бар - свърши :( , бяло фрапе :) с чаена захар и кафена мед
скумрия, домати, 150 гр. кисело мляко
2 пълнозърнести блокчета със извара и топено сирене + кръгчета домати

Малко по-късно - тренировчица

Бележки: :) В други ден заминавам на море и ще съм там 9 дни, в които мисля все пак да тренирам. Хубавото е, че на може не можеш да ме изкараш от водата, но не мога да плувам добре. Плувам Инастайл, хахаха. Мисля да пробвам нещо като интервално плуване, обаче дори не съм сигурна, че съществува подобно нещо, защото търсих и не намирам :) Дано никой да не ми се смее :)
Питах приятеля ми дали мога да си взема два дъмбела @5, а той каза, че ще си купя 2 бутилки 5 литра минерал и тях ще си вдигам, хахаха и аз се съгласих какво да правя като ще сме 5 човека в колата и 1 куче(три жени)!

Ако някой може да ми даде съвет как да тренирам без фитнес зала и на почивка ще съм благодарна :)

Мнението беше редактирано от Inchester на 18.07.12 15:58.

19.07.12
09:39

18.07.12
Тренировка:
Гръб
дърпане на вертикален скрипец с леко привеждане назад 3*12 @15
дърпане зад гръди
пред гърди
гребане с дъмбели 3*15 @4 на ръка
Корем 3 упражнения в 3 супер серии
половинки коремни 20
повдигане на крака от лег 15
наклони в страни с дъмбел 10 кг

Опитах да правя Добро утро, но нещо не ми се получи :)
ХИИТ на колелцето - имах 4 интервала по 20-30 секунди и със загряване и намаляване общо 15 мин.

Зареждане след тренировка 1/3 филия с шипково сладко и 2 белтъка
късна вечеря 2 яйца, малко сирене, салата

19.07.12
16:27

19.07.2012
малко сирене и салата
3 реда шоколад с подсладител. Реших да пробвам нов шоколад и да проверя подсл. в нета- разхлабително...хахаха. Пишеше, че даже се предписва по аптеки. Лактитол се казва. Разбълбучка ми се корема и другата част я разделих с колеги, но ги предупредих де, хаха
Обяд - домат, краставица, 120 гр извара и 2 пълнозърн блокчета с топено сирене
за деня 2 кафета с мляко
40 гр фъстъци, 200 кисело мляко Домлян 3,6%, 50 гр пъпеш

20.07.2012
Размисли: Вчера и преди няколко дни ми се поду коремът и ще да е от фъстъците, защото и двата дни ядох малко преди това да се случи :(

Вечеря 4 пържени картофчета :), краставица с риба тон и сирене и като си легнах ми стържеше

Днес реших да ми е свободен ден и закусих една баница със спанак и сирене, като й се насладих подобаващо :)

Мнението беше редактирано от Inchester на 20.07.12 08:54.

АВ

19.07.12
21:27

казано от Inchester на 18.07.12, 09:22:

17.07.2012

Ако някой може да ми даде съвет как да тренирам без фитнес зала и на почивка ще съм благодарна :)

INSANITY :)

20.07.12
08:50

казано от mesmerize на 19.07.12, 21:27:

казано от Inchester на 18.07.12, 09:22:

17.07.2012

INSANITY :)

Инка, видях, че си се зарибила по Инсанитито сега. Ще кажеш после как е :) Аз направих 1-2 само да пробвам и видях, че не е чак толкова нечовешко колкото изглежда, но това, че няма да съм във фитнеса не значи, че няма да тренирам с тежести. :(
Искам да натрупам по-голям опит с тях, за да мога да видя реалния резултат и да експериментирам, за да разбера кое е най-добре за тялото ми, но това да се случва за големи периоди от време, а не 1-2-3 месеца :)

20.07.12
15:16

Днес ми е джънкдей.
8.30Сутринта баница със спанак и сирене с 1/2 мляко
11.30 меденка някаква с шоколад
13.00 домати с извара
15.00 орехи и диня
в 17 ще ям още извара
около 19 ще има тренировка за рамо и крака + хиит колело
следва събиране на багаж за моренцето :) и спане до 5 сутринта
На морето разходът на енергия ще ми се дигне доста, защото съм “русалка”, а и мисля да намеря време за някакви тренировки със собствено тегло. Така че ще пада ядене и пиене :) и танци през нощта... Няма да имам нет и няма да мога да пиша и ще ми липсва сайтът и форумът :)

Харесва ми разнообразието в храната ти,но гледай да разделичаваш яйцата от рибата ... за всеки слушай! :) И приятно изкарване на моренцето !!!

30.07.12
11:06

казано от Ив Величкова на 20.07.12, 23:33:

Харесва ми разнообразието в храната ти,но гледай да разделичаваш яйцата от рибата ... за всеки слушай! :) И приятно изкарване на моренцето !!!

Защо :)? Може да се получи неочаквано добра комбинация ли? Хахаха

30.07.12
11:30

Иухууу :)
Почивката свърши и пак на работа :)

На морето много му отпуснах края и мисля, че има 1 кг отгоре... Всеки ден бях във водичката поне 2 часа плацикане, плучане, давене, гмуркане. Имаше някаква импровизирана тренировка за горна част и корем, но нещата не се получиха добре.
Доста сладко се изяде и закуско-обяди тестени, алкохол...

Да си кажа и че проядох месо. 6 месеца вегетарианствам и очаквах да спре да ми се яде, но не става :( Яде ми се и това е. Бях почнала да ям риба от месец, но въпреки това ми излезе обрив по ръцете от едни кюфтета. Ядох пържоли, пиле, кюфтета, наденица, миди... какво ли не
Мидите ние си ги брахме. Беше много готино.

От днес пак съм на линия и се продължават тренировките. Спирам сладкото и алкохола до 16ти (приятелят ми има РД :) ) и мисля сериозно да разнообразя менюто. Ще мина по-сериозно на РВД и може в дните без тренировка да е с намалени В режима.
Това е за сега

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1