11.07.12
01:14
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 11.07.12 01:18.
Баси якото...я да вземем да се съберем и на следващата сбирка да направим един Дринк комплекс:)))
Входящо 2х100 сливова;
6 бири;
3 големи уискита;
За време:))))
Сашо няма да го каним, че много ще ни депресира с резултат:)))))
казано от slavko на 11.07.12, 09:56:
Баси якото...я да вземем да се съберем и на следващата сбирка да направим един Дринк комплекс:)))
Входящо 2х100 сливова;
6 бири;
3 големи уискита;
За време:))))
Сашо няма да го каним, че много ще ни депресира с резултат:)))))
Много ти е лек норматива :)
Не e като бягането :D
Мнението беше редактирано от Jikata на 11.07.12 09:59.
Този комплекс си е една приятна вечер, ама ако е за време некой може да окапе лошо...
Предлагам “дринк комплекса” да е след тренировъчния, че тогава ще стане мазало :D
Тренировка за горната част на гъзЪТ:
Загрявка, малко борчески мостове, с едно лостче тънко си разцъквам кубински преси, превъртане на лоста отзад с широк хват, не знам как се казва това, изхвърляния, снач баланс, клекове... после загрявката на Вик с 16-ката. После гепих 32-ката и откарах загрявката до обръщанията. Правя с редуване на ръцете по 5, още не мога да я изстласкам, за изхвърляне пък съвсем не се замислям за момента, тежи ми деба и гюлето... всъщност го мерих - 33.5кг е.
След това 6 кръга + 1-2 загряващи от - набирания, кофички, обръщания от земя, лежанка:
1@35, 1@35, 1@80, 1@80
1@35, 1@35, 1@80, 1@85
1@35, 1@35, 0@85, 1@90
1@35, 1@35, 1@80, 1@95
1@35, 1@35, 1@80, 1@100 тук с малко помощ
5@20, 5@20, 5@60, 5@80 от тук дроп 10@50 милитъри стайл :P
Доволен от лежанката, след обръщанията и като последно движение не ми тежеше толкова. Планк - 45сек. @50кг.
Гащите на 90% потни.
Теория на килограмите - сутрин след малка нужда 82.6, след голяма 82.2 :D, след тренировка 80,8…
Храна след 16ч. пост:
Доза протеин.
> яйца с масло на тиган, свинско филе, сирене, домат, питка с кисело мляко, шуменско
> вечеря - домати с песто от авокадо, балсамико, зехтин, босилек и слънчогледови семки, сирене, свинско филе, 200гр. мастика, десерт със заквасена сметана, лешници, боровинки, малини, банан, шуменско за приспиване.
Мнението беше редактирано от gotcha на 11.07.12 23:41.
Айляшки ден, 2400м за 11:07, няколко предни везни с един свит крак, издържам по 5-6сек., заден тък още не мога да задържа 1мин., хспу частични повторения. Пробвах една капсула блек файър на гладно само ме заболя малко главата и ми стана напрегнато, май няма смисъл да набивам в такива продукти, мен ми трябва само стимул за тренировка...
Храна след 20ч. фаст:
Доза протеин, една чаша фреш диня и пъпеш.
Май пак няква кръчма се заформя, един приятел се завърна от гурбет :D (beer)
Пича беше все умрел... голяма мастика, салата с домати, кашкавал пане, пържени картофки, една стела... вкъщи бЕло винце за приспиване :)
Мнението беше редактирано от gotcha на 12.07.12 22:43.
казано от gotcha на 11.07.12, 15:12:
Теория на килограмите - сутрин след малка нужда 82.6, след голяма 82.2 :D, след тренировка 80,8…
това ми хареса :)
Това е на един приятел палатката, направихме тестово опъване в южния парк да сме подготвени на къмпинга :D
Жика, що да окопавам брат? Ебавка ли е или е нещо важно за две поредни години на палатка се чуствам още пълен аутсайдер хаха...
Тренировка за долната част на ГъзЪ:
Тяга@120кг - клек@80кг 3 врътки по 5 повторения от всяко с почивки м/у упражненията под минута. 20@50 клек и 20@70 тяга за загрявка.
Колелце от коляно, римска тяга@70кг, преден клек@50кг, прасец на легпресата, два, три опознавателни кръга и 2 кръга без почивка м/у упражненията с по 10 повторения, тва ми еба дроба... и яко ядрото! Ето това е най-добрият лек с/у болки в ханша :D
На стадиона “колички” с един пич си държахме краката и ходихме на ръце, колкото да го пробвам издържах има-няма 30м ама бях скапан вече и ядрото не удържа... за финал 50м ходещи напади. Много доволна тренировка.
Храната след 20+ч. пост:
Кромбахер за запълване на гликогена... диня, пъпеш, протеинов шейк
яйца със сирене и луканка
вечерта ще има скара, приятелката ми взе книжка и ще поливамеее (party) нещо напоследък дробеца го отнася :D
кюфтета, салата домати и краставици, малко лебец, обичам да си го топя в салатата (blush)
Мнението беше редактирано от gotcha на 14.07.12 00:58.
казано от gotcha на 13.07.12, 16:43:
Жика, що да окопавам брат?
Не че е към мен питането, ма да кажа :D - за да не прогизне пръстта, върху която е изградена палатката, а и вие вътре, ако завали (тъй като влагата се просмуква в почвата).
За да не ви отнесе някой порой,докато спите.. ;)
Бъзикам се! Няма да ви отнесе,ама е много неприятно след цялото разпъване и нанасяне,да го правиш наново след пороя :)
Затова ловиш правата лопата,и правиш ров 20 широк и 30 см дълбок.Като оградиш цялата палатка,правиш един ръкав дето уж ще отвежда водата извън квадратът дето си оформил!
казано от gotcha на 13.07.12, 17:19:
Ясно, ама тва на морето в пясъка май няма голям смисъл...
Е да!
Аз щото гледам,около палатката природните особености и затова..
Днес плицикане: 800м кроул за 18мин, плуване под вода до отказ сигурно 20-30 пъти, най-накрая успях, но в малкия басейн да изкарам 25м.
Не мога да държа повече от 20-30сек под вода, WTF?!
Хранене след 16ч. пост:
Доза протеин
> кюфтета, луканка, кашкавал, домати, краставица, авокадо
> яйца с мед, заквасена сметана, малко питка
> 3 джина с тоник и вкъщи бира за приспиване :)
Мнението беше редактирано от gotcha на 15.07.12 21:15.
Пак плицикане в басейна, под вода предимно с плавници и без плавници.
Хапване след 20ч. пост:
Ребра с мед и соев сос на скара, няква микс зелена залата, авокадо, домашен сладолед, бяло винце.
И както бях решил да приключвам с натоварванията за деня при условие, че навън беше 40 градуса, а в нас 41! ма май нещо термометъра беше изперкал и той :D Реших да ходя да покарам колело към 7. В кросфитгеймс стил карах само на една предавка среден венец отпред и малък отзад към 40-50мин. На стадиона малко везни и стойки на ръце, вкъщи хспу и подскоци за прасец.
Мазни меса и салата ми действат най-добре на организма, три часа след храната се чуствах перфектно и си спортувах като пич.
Сега пак пийване и апване :)
Тренировка за 30мин със загрявката и реанимирането:
Thruster & Front Squat & Burpee (няма друго име)
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 rep:
- Thruster
- Front squat
- Burpee
For time - 20мин.
Тежест - 40кг.
Нямах, време за повече и исках да включа само бутащи упражнения, последния път като го правих имах 2-3 дни мускулна на квадрицепсите. Сега ще я видим хавата...
Този път без накъсване на упражненията, след 5-те повторения тръстър и преден клек без почивка.
Определено от хспу ми се е засилила пресата и тръстърите ми бяха по-леки от клека... Трябва да натискам яко предния клек то е ясно (puke)
Храна след 20ч. пост:
Няколко кайсийки. Две пъстърви на скара напълнени с копър, лимон и стафиди, салата с ориз, горчица, краставици и кашкавал. Трюфели, тофифи, тулумбички по няколко бройки (blush), бяло винце 2-3 чашки.
Следва сливова със салатка, един приятел ме “изнасили” да му ходя на гости :D
казано от gotcha на 16.07.12, 20:23:
Трюфели, тофифи, тулумбички по няколко бройки (blush)
(clap)
Мнението беше редактирано от Jikata на 16.07.12 20:28.
Не се сдухвай от тъгата,ама и не се въодушевявай много от радостта,защото—‘’Животът е безкраен празник..’’—казал Хемингуей и се самоубил :D
Мнението беше редактирано от Jikata на 17.07.12 13:46.
Е тоя дали е бил типичен бонвиван :)
Почти сме по неговите стъпки, само последната не ми харесва :D
Вчера тренировката беше “ходене ала пинокио” пак яка мускулна на квадрицепсите от комплекса, не мога да си сгъвам колената като хората и ходя като патка...
Храната на 12ч. след ракията и салатата от ония ден на другия ден бях умрял от глад още на обяд: кайсии с ементал, банани със заквасена сметана, шоколад, и лешници, вечерта зелена салата микс, пастърма, филе елена, филе от херинга, питка с чесън и сирене.
Днес цял ден хспу вкъщи: 1 серия изометрия в горна позиция издържам около 40сек., 3 серии от 6,7,8 повторения на 9см от земята, 3 серии от 3,4,5 на 6см от земята, 3 серии по едно повторение до земята, 3 серии изометрия в най-долно положение някви секудни, 1 серия 40сек. в горна позиция.
Ползвам различни ширини м/у ръцете от широко до такава на раменете. Има някъф напредък щом вече правя 1 до земята макар и крив...
После басейнче - 400м за 8мин. дадох добро темпо, но на 8мата дължина видях, че ще мина над минута на дължина и се отказах. Плуване под вода 10 пъти на 25м басейн, нито един път не го изкарах до край :( Като цяло доволен два мини рекорда, цяло хспу и 8 дължини средно по минута.
По обяд взех една капсула блек файър да ми свърши мострата, дига ми май кръвното, но ми уби глада, половин доза бца преди плуването. При по-сериозни фастове помагат тия добавчици.
Храната след 23+ часа фаст:
4 яйца с мед, питка с пастърма и филе елена, 3 филийки хляб с кашкавал, по-късно заквасена сметана с банан, лешници и черен шоколад, някоко чашки бяло винце. От толкова въглени тия дни съм се оводнил, язък :D
Мнението беше редактирано от gotcha на 18.07.12 23:49.
Днес покарах куулото, 1ч. през парковете, на една предавка, яко баири, пътечки, спускания и шубраци.
Храната на 21+ ч. постене:
Протеинов бар
Голяма салата с домати, сирене и яйца, мастичка... може и да повторя :)
Утре рано, рано заминаваме за морето. Няма да ме има едно към 20 дни. Без компютър, без нет, бахти кефа!
Дерзайте и бъдете здрави форумци :)
Айде Батенаката, и да не изгубиш някъде банските,ако искаш да ти дам пудовките бе :D
Лек път .
Мерси брат!
Нема бе споко ше ги затегам яко ;)
Мислих да мъкнем некви железа и пособия, ма бал съм го на почивка съм... ще наблегна на плуването, тичане в пясъка и хспу.
19.07.12
23:26
айде поздрав, приятно и безаварийно прекарване!
След 20 деня на морето от които 16 на палатка се върнах като робинзон с брада и подивял.
Почти всеки ден си тренирах - тичане в пясъка и спринтове, челни стойки, проби за стойки на ръце, бърпита, малко везни на един лост, но лежерно. Поплувах също така, макар и малко, защото първите 10 дни си беше почти само червен флаг.
Много мързелуване, пиене и ядене. Къмпинг Смокиня рулз!
Ето малко спортни и не толкова спортни снимки :D
Мнението беше редактирано от gotcha на 11.08.12 11:57.
Днес встъпителна тренировка.
2400м на стадиона за 10:40 задъхал се бях като кон накрая.
В залата загрявка после суперсерия тяга 110кг - клек 80кг по 5 повторения 3 врътки. Обръщах пудовките 35, 25, 16 и някви други заигравки с тях. Преси с 50кг 6 броя, драгон флаг някъф крив. Като цяло да видя как е положението с тежестите. Не е трагично май май.
Храната на морето беше как дойде правих някви фастове по 16-18ч. ама имах дни и с по-малко. Големи лайна продават навсякъде по заведенията, ако искаш да хапнеш нещо по-читаво трябва да дадеш мн пара или да си приготвиш сам. Догодина с големите котлони, скари и ше се пазарува, че не става така.
Днес след 16ч. ще опъна едни яйца с мед и довечера нещо рибно или месно плюс вероятна почерпка с приятели :)
казано от gotcha на 11.08.12, 15:56:
Днес встъпителна тренировка.
2400м на стадиона
Пфу, забравих да те питам дали ще ходиш, днес си кукуригах сама там към 11:00 :D
казано от gotcha на 11.08.12, 15:56:
яйца с мед
ааах как обичааааааааааам :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 11.08.12 16:11.
Вчера в залата, загрявката на вик с 16кг, малко сначове с ножица нема май да го схвана тва движение... после обръщания до 80 и две 0 на 90кг
Пробвах неква кондиция с лежанка, ама си останах до там никва сила нещо, малко спринтчета на тартама и си фанах пътя.
Днес пробвах синди 7 рунда за 7 минути и се отказах... чуствам се като някъф тюлен нямам нито сила, нито издръжливост и май съм качил някое килце.
На морето още нещо ми протече носа и май си нося някво морско вирусче дето ме мори, храната ми е с повече въглени, спя по-малко и нормално да не съм в час. Почвам да влизам във форма, че си е*ало дроба :( Като стана въпрос за дробове на морето въртяха една песен в която се пееше “Гордея се с черния си дроб” мн добре казано :D Наздраве! (beer)
15.08.12
20:44
казано от gotcha на 15.08.12, 18:48:
Вчера в залата, загрявката на вик с 16кг, малко сначове с ножица нема май да го схвана тва движение... после обръщания до 80 и две 0 на 90кг
Пробвах неква кондиция с лежанка, ама си останах до там никва сила нещо, малко спринтчета на тартама и си фанах пътя.Днес пробвах синди 7 рунда за 7 минути и се отказах... чуствам се като някъф тюлен нямам нито сила, нито издръжливост и май съм качил някое килце.
На морето още нещо ми протече носа и май си нося някво морско вирусче дето ме мори, храната ми е с повече въглени, спя по-малко и нормално да не съм в час. Почвам да влизам във форма, че си е*ало дроба :( Като стана въпрос за дробове на морето въртяха една песен в която се пееше “Гордея се с черния си дроб” мн добре казано :D Наздраве! (beer)
заеби днеска ме сви дроба от нема нищо ( е сигурно от спринтовете вчера) и нагънах 1 шоколад и ми мина след 30 минути да го е...
С 300 зора се навих да тренирам и се замъкнах до залата, но се получи една не толкова лоша безразборна и дълга тренировка:
За всичките суперсерии ползвах гаден дебел китайски лост, който тежи 21.5кг
Тяга с прави крака 10@60кг - преден клек 10@50кг х3 след това без почивка нормална тяга и заден клек на същите кила с 15 и 10 повторения.
Чукчета с успоредно на земята тяло и различни захвати 6@60кг - пушпреси 6@50кг
Обръщания на 60кг и кофички на 15кг не ми тръгнаха нещо.
Лицеви с тежест 10@15кг, 8@20кг, 6@25кг веднага след тях набирания в същите бройки.
Обръщания 5@35кг пудовка х2, 3.5 набирания с 30кг, некви лигни за наклонена лежанка с дъмбели, бицепсово с дъмбели, лег тесен хват, коремни на римско столче и не знам кво още по 1 серия и лаф моабет с пичовете :)
Още се чуствам тежък, слаб и неиздръжлив... МРЪННН
В залата агейн:
Суперсерии мъртва тяга - клек:
120х2 - 80х5
140х2 - 80х5
150х2 - 80х5
160х2 - 80х5
170х1 - 80х5
Обръщания с 33кг пудовка, обръщания и изтласквания с 2х16кг пудовки лекинко.
Трисет кофички - лежанка раменен хват - пушпреси:
30х1 - 80х0 - 60х1
30х0 - 80х1 - 60х2
15х3 - 60х3 - 60х3 - три врътки
Още малко обръщания с 32-ката и мостове от коляно, заден и от челна стойка.
На излизане проба със стронгменските пособия - 2 крачки с 80кг ракетите, проба да дръпна тяга с 2 големи гуми и дебела тръба леко я отлепих :D и поместих един аполон :D
Вчера каране на кулото на 2:6 предавка познатия маршрут - южен парк - ловен парк - борисова градина - канала - градинката на ситицентъра - стадион раковски - общо около 11км предимно пресечен терен и чакъл + доста баирчета. Скатавам доста тва ме нерви :)
Тия дни пооправих малко манджата предимно мръвки и салати, което се отрази благоприятно на цялото ми същество/вувание :)
Сега си хапвам прасковена торта с кафенце и млекце и след броени часове палиме към сьело. Понеже е на Дунава мисля да поплувам, погреба ако се намери лодка и още нещо...
Ариведерчи амичи спортиви :D
Опа, съвеста ме прогриза като тъп нож масло :D
След сладката ми закуска реших да поизразходя калории в залата! Понеже беше претъпкана с баскетболистчета позагрях пред нея на поляната с 32-ката.
След това, за да се накажа достойно реших да направя за пореден път “лошата кондиция” с трите най-ужасни ми упражнения, тоест:
Тръстър - преден клек - бърпи в протокол 10-1, но този път заредих 51.5кг щанга и обърнах протокола 1-10. Еми приятели мои чак сега разбрах защо кросфитърите са измислили “пюки” (puke) - защото ядат преди кондиции :D и понеже никога не тренирам на пълен стомах не съм имал никакви проблеми с рефлукса... та на 7-мо повторение около 15-та минута реших да кажа край, за да не го видя, него - (puke)
Предполагам, както преди мускулната на квадрицепсите ще ме държи някой друг ден, та ще ми държи влага по време на мини-селската ми ваканцийка...
Мнението беше редактирано от gotcha на 20.08.12 13:34.
5-6 дена на село с доста похапване и почти никакво фастване, малко поплувах в Дунава, гребах кану или се опитах, както и една рибарска лодка, но с хубави гребла към 2км с/у течението изпотих се зверски. Разходка до сърбия и румъния. У сръпско си е бахти соца, ама манджата им е лудница като ни сложиха едни плескавици, вешалици, дюлева ракия и сръпско пиво се утепахме още на обед :D У румънско много са дръпнали едни хубави пътища всичко им е нагласено, ама и е по-дебело.
Днес след 5ч. път и 20ч. фастинг реших да се поизпотя и размърдам, че 100% съм качил масчица :D та на стадиото 6км тичане от които половината с не лошо темпо и после умрях едвам се влачех, квадрицепсите ми се удървиха както и черния дроб :) време - срамно... ще се затягаме след тия почивчици...
Вчера 10-тина серии хспу с частична амплитуда - назаднал съм яко с тия ваканции...
Днес - пъмпинг айрън!
Загрявката на Вик с 16-ката.
Клек - тяга с изпънати крака 91.5х1 - 90х5 - пет врътки.
Тяга - преден клек 120х5 - 60х5 - три врътки, средната серия тяга 10 повторения.
Набирания - кофи 20х3-20х2, кофи - набирания 20х2-20х2, кофи - набирания 15х3-15х3 и тука съм го закъсал...
Прасец на легпресата с два и с един крак много серии и повторения докато се запали.
Опит за Сталкер по описанията във форума с 10, 12 и 15кг по 3 повторения, неам идея дали има общо с оригинала ма ме кефи :)
Една минута планк с 25кг.
Пет фермерски крачки с ракетите - напредвам хаха
Един пич обърна голямата гума 3 пъти, аз само се понапънах и се отказах, че кръста ми беше вече жмел. Някой път ще я пробвам яко на агресия (devil)
Мнението беше редактирано от gotcha на 27.08.12 17:24.