14.07.12
18:49
Смених залата, в която тренирах, но има 1 недостатък. Няма лост за набиранията и няма къде да се правят кофичките. Много искам да правя набиранията и от няколко дни ми е хрумнала една идея. Не може ли лоста, който е за клека да се набирам на него.. малко идва ниско, но натоварването същото ли ще е? Алтернатива за кофичките не измислих... предложения? Благодаря предварително, за отделеното време! :)
14.07.12
19:15
може да се набираш на всеки удобен достатъчно висок лост.. а кофичките аз си гменям с лицеви от въкохватки с допълнителна тежест на гърба, усеща се натоварване в долната част на гърдите.. е не е като при кофичките но става, също може и лег с обратен наклон да правиш.. :)
Мнението беше редактирано от Nevergiveup на 14.07.12 19:16.
Лоста за клек е алтернатива, но има недостатък: върти се, което променя положението на китките спрямо равнината. Мен лично доста ме дразни и затруднява при набиранията в надхват, особено с тежест. Натоварва ми предмишниците доста и после тягата ме мъчи. Или ти говориш за смит машина? Предполагам, че на смит машина като закачиш куките това въртене няма да го има :) За кофите алтернатива не съм намерил.
14.07.12
20:37
Зала без лост за набиране но със смит машина.... къде отидоха old school тренировките :D
14.07.12
20:49
казано от kristiancho на 14.07.12, 20:37:
Зала без лост за набиране но със смит машина.... къде отидоха old school тренировките :D
Как къде... у нас бе :D само успоредката ми липсва, иначе си имам лост в задния двор.. :D
сори за офтопика..
Мнението беше редактирано от Nevergiveup на 14.07.12 20:51.