Избор на фитнес програма

Здравейте ! Както всяко момче и  аз си мечтая за добро тяло :) Доста време четох различни фитнес програми , но така и не се спрях на някоя ,тъй като  разбрах ,че не били хубави и т.н. Тренирам ФУТБОЛ  ( не търся голяма маса) , но затова искам тялото ми да е оформено и хубаво . Също така имам леки мазнини по корема и задните части и търся упражнения ,с които да ги премахна . Ако можете да ми предложите някоя прилична фитнес програма ,която има ефект и как  е най-правилно да разпределя групите мускули ( примерно 1ви ден бицепс и нещо си и т.н) Благодаря предварително :)

П.С В момента съм 174 см , 65 кг , 18 години

Темата беше редактирана от Георги Георгиев на 15.07.12 00:42.

15.07.12
08:23

Ще ти предложа да четеш.. Няма кой да ти даде на готово хранителен режим и програма.. или ако има, то се плаша за тва удоволствие.. във форума има доста материал..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1