ZMA

04.08.05
12:59

моля ви се обяснете ми какво трябва да си купя, колко струва, как и по кое време се приема, и най-важното - има ли ефект от цялата тая работа според вас ?

07.08.05
00:47

според мен ако се направи класация на най-слабите суплементи по отношение цена-ефект ZMA твърдо ще е на първо място

07.08.05
10:41

значи викаш да не си купвам изобщо, така ли ?

MI

07.08.05
12:44

От ЗМА има ефект (покачване нивото на тестостерона) само ако по принцип ти е ниско. Ако ти  е нормално ефекта ще е по-здрав сън и нищо повече. При мен бше така. Пил съм на Мусаши - струва 22 лв.

[quote author=“SGK”]според мен ако се направи класация на най-слабите суплементи по отношение цена-ефект ZMA твърдо ще е на първо място

Като същевременно си съперничи с HMB ( β -Hydroxy β-Methyl Butyrate)  :twisted:

10.08.05
18:03

[quote author=“manson”][quote author=“SGK”]според мен ако се направи класация на най-слабите суплементи по отношение цена-ефект ZMA твърдо ще е на първо място

Като същевременно си съперничи с HMB ( β -Hydroxy β-Methyl Butyrate)  :twisted:

i s AnimalPak, SterolComplex i t.n :!:

10.08.05
18:25

Абе ZMA-то си действа, на мене комбинация 3+1 т.е. три сутрин и едно вечер на Biogame добре ми идват.... най-малкото не крампирам....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1