лице

FA

06.08.05
00:58

Искам да ми отслабне лицето, обаче не искам да ми отслабва тялото. Е, всъщност, не че съм слаба, но се аресвам по-закръгленичка. Има ли някакъв начин да ми отслабне само лицето.. Знам, че сега ще кажете, че такава ми е структурата на лицето или нещо такова, но не е така. Просто откакто напълнях и то напълня.
Благодаря предварително  :D

06.08.05
01:01

Не се сещам да има начин да стане това на фона на запазване общите килограми.. :cry:

SP

06.08.05
01:14

[quote author=“Fanta”]Искам да ми отслабне лицето, обаче не искам да ми отслабва тялото. Е, всъщност, не че съм слаба, но се аресвам по-закръгленичка. Има ли някакъв начин да ми отслабне само лицето.. Знам, че сега ще кажете, че такава ми е структурата на лицето или нещо такова, но не е така. Просто откакто напълнях и то напълня.
Благодаря предварително  :D

Ами има вариант да ти е подпухнало от задръжка на вода. Пробвай да сведеш приeма на сол до минимум и може би нещо се промени, но малко все пак.

06.08.05
01:16

намали солта ако можеш въобще да я спреш ще е най-добре защото тя и без това не е полезна

06.08.05
11:59

добре тогава а може ли да ми кажете как да надебелея в лицето ! може би като ям повече сол а? аз не сам толкова слаб но лицето ми е слабо

SP

06.08.05
13:56

[quote author=“fakata”]добре тогава а може ли да ми кажете как да надебелея в лицето ! може би като ям повече сол а? аз не сам толкова слаб но лицето ми е слабо

Е това вече е по-трудно... не яж повече сол защото първо е доста вредно и второ ако тръгнеш да задържаш вода ще изглеждаш подпухнал, а няма да ти “надебелее” лицето. И зависи на колко си години може да ти “надебелее” с времето?!

06.08.05
14:10

na 16 sam

SP

06.08.05
14:14

[quote author=“fakata”]na 16 sam

Ами просто изчакай да 18-20 тялото се променя още ... със сигурност ще качиш кила навсякъде и на лицето ще се отрази нема начин

06.08.05
19:15

fanta фани да отслабнеш някой килограм не много щом не искаш 2-3.Аз например като почнах да свалям първо лицето ми отслабна може и при тебе да е така :wink:

06.08.05
20:06

Колко кг си че не искаш да отслабваш в тялото или се плашиш от него, малко са момичетата които не искат да отслабнат в бодито. Това само да отслабне в лицето ми се струва някак си мързел, Сори за израза може и да те е страх нещо знам ли пиши пак

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Колко кг си че не искаш да отслабваш в тялото или се плашиш от него, малко са момичетата които не искат да отслабнат в бодито. Това само да отслабне в лицето ми се струва някак си мързел, Сори за израза може и да те е страх нещо знам ли пиши пак

Дано не обидя някого, но когато момиче каже че я е страх да сваля от тялото значи че я е страх да не падне гръдната обиколка.  :roll:

07.08.05
14:58

[quote author=“Sportex”]
Ами има вариант да ти е подпухнало от задръжка на вода. Пробвай да сведеш приeма на сол до минимум и може би нещо се промени, но малко все пак.

Добре, да кажем че има ефект.След това ако започнеш пак да приемаш сол няма ли лицето ти пак да напълнее или...?

08.08.05
15:49

[quote author=“manson”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Колко кг си че не искаш да отслабваш в тялото или се плашиш от него, малко са момичетата които не искат да отслабнат в бодито. Това само да отслабне в лицето ми се струва някак си мързел, Сори за израза може и да те е страх нещо знам ли пиши пак

Дано не обидя някого, но когато момиче каже че я е страх да сваля от тялото значи че я е страх да не падне гръдната обиколка.  :roll:

вярно е ..имам познати , които това е един от предтекстовете им,но колкото и да им обяснявам , че само докато слабееш намаляват и после от упражненията за гърди нарастват и стават същите,само че с по яка форма , немогат да ме разберат ...няма нищо , това е само в моя полза  :lol:  :lol: :D

08.08.05
19:15

MuMu мускулести гърди не са в твоя полза повярвай ми  :lol:
http://www.frsa.com/bbpix/valerieg.jpg
[/url]

FA

08.08.05
22:11

Аз не че нямам какво да свалям в тялото, но се харесвам така... амм като бях няква кльощава в 4 клас лицето ми беше и то слабо, така че ще пробвам, ама ме мързи да свалям кила...Ако спортувам лицето ми ще отслабне ли :oops:

08.08.05
23:08

[quote author=“Fanta”]Аз не че нямам какво да свалям в тялото, но се харесвам така... амм като бях няква кльощава в 4 клас лицето ми беше и то слабо, така че ще пробвам, ама ме мързи да свалям кила...Ако спортувам лицето ми ще отслабне ли :oops:

Ще отслабне, но трябва да пазиш диета, а предполагам те мързи малко, според това което чета!! Ако искаш пиши на лс, ще измислим една диета и тренировъчен план, но трябва да го спазваш стриктно, иначе няма смисъл! 8)

09.08.05
00:16

[quote author=“Voltmachine”]MuMu мускулести гърди не са в твоя полза повярвай ми  :lol:
http://www.frsa.com/bbpix/valerieg.jpg
[/url]

кой ти говори за мускулести гърди  :shock:
:D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1