13.07.12
16:17
Тренировка тази седмица:
Неделя, 15.07.2012/09.00 ч - “Богоров”
Ще се тестват:
Неделя, 15.07.2012
Място: Богоров, 34 градуса на сянка...
Учястници: Нели, Дидо, Венци, Благо, Григор, Борислав и Вик
Кибици: ;) Нора, Кирил Любенов, Славко, Маргаритка и още няколко приятели на Киро, чиито имена за съжаление не научих, както и кучето Майки, което живо се вълнуваше от тренировката и ап-лайваше своите фаворити :).
Тренировка:
1. Техника:
- Battle Ropes
- Българска торба
Основна част:
Кръгово-интервална тренировка, 20 сек макс работа - 20 сек почивка/преминаване към следващия пост.
4 кръга от следните постове:
1. Набиране
2. Скок на кутия (75 см)
3. Battle Ropes
4. Редуващи се напади с 20 кг мешка пълна с пясък в ръце.
5. Въртене на българска торба
6. Лицеви опори на халки
7. Руски суинг с пудовка.
8. Повдигане на краката от шведска стена.
9. Сумо тяга хай пул с пудовка.
10. Почивка.
Жегата допълнително утежни тренировката, но всички се раздадоха здраво.
Българските торби се оказаха доста сполучливи (браво на мен 8-) ). По възможност ще скъся дръжките на 20 килограмовата и ще търся подходящи гуми за още няколко размера.
Мнението беше редактирано от Vic на 15.07.12 17:13.
15.07.12
23:21
Вчера видях, че сте организирали миналата неделя тренировка на открито във Варна и ми беше любопитно дали ще има и днес. Бих желала да се включа (ако е възможно) и да пробвам смешните си физически възможности в подобен начин на трениране. Кога ще е следващата тренировка?
казано от Lora Alexandrova на 15.07.12, 23:21:
Вчера видях, че сте организирали миналата неделя тренировка на открито във Варна и ми беше любопитно дали ще има и днес. Бих желала да се включа (ако е възможно) и да пробвам смешните си физически възможности в подобен начин на трениране. Кога ще е следващата тренировка?
Добре дошла!
Абонирай се за тази тема и/или тази ФБ група и ще получаваш съобщения кога и къде са тренировките. :)
Вик, много несериозни Варненските музиканти... ще пропусна май идването към Варна :(
казано от gotcha на 16.07.12, 10:47:
Вик, много несериозни Варненските музиканти... ще пропусна май идването към Варна :(
Това не го разбрах... Какви са тия музиканти? И какво общо имат с идването във Варна? Мислех, че ще идваш заради тренировките (wasntme)
Миналото лято бяхме и във Варна за една седмица на почивка, ама тогава още не се бях докосвал до кросфит :)
Това лято сме на на юг, но имаше вариант да дойда до Варна за 1-2 седмици по работа - оправям/правя музикални инструменти, та долкото разбрах нямате никакви лютиери там и ме бяха уж поканили...
Здраве да е, беше ми много мерак да се попотиме и търкаляме по плажа :)
Тренировките стават все по-интересни и разнообразни:)
Оборудванета се ъпгрейдва и ъпдейтва:)
Остава всичко да бъде събрано на едно място:)))
Бате Вики, требе за фермерска да сгласиш пособия:)
казано от gotcha на 16.07.12, 11:24:
Миналото лято бяхме и във Варна за една седмица на почивка, ама тогава още не се бях докосвал до кросфит :)
Това лято сме на на юг, но имаше вариант да дойда до Варна за 1-2 седмици по работа - оправям/правя музикални инструменти, та долкото разбрах нямате никакви лютиери там и ме бяха уж поканили...
Здраве да е, беше ми много мерак да се попотиме и търкаляме по плажа :)
Верно ли си лютиер? Виж ти... Е, това се казва уникален занаят :)
Жалко, че идването ти във Варна се отлага. Ако все пак се отвори възможност, пиши. :)
А пък на нас кибиците Нора и Кирил Любенов ни беше много приятно да се запознаем на живо с варненската КФ банда и да погледаме как мачкат ;) Следващия път май няма да се въздържим и ще се смачкаме и ние...
Лафчето с другите кибици - Марги и Слави, също беше много приятно и се радвам, че ги видях ;)
Вик, благодарим ти за гостоприемството, YOU ROCK (rock)!
Тя Нора много обича да ходи на тренировките на другите и да кибичи ахахаха ;)
И аз август ще дойда да ви проверя, ама не мисля да кибича, Вик, така че... подготви нещо за смазване и после плажче :D
казано от Puppy на 16.07.12, 11:52:
Тя Нора много обича да ходи на тренировките на другите и да кибичи ахахаха ;)
И аз август ще дойда да ви проверя, ама не мисля да кибича, Вик, така че... подготви нещо за смазване и после плажче :D
За смазването нЕмаш грижи (devil).
На плажчето обаче сама ще трябва да се заведеш, че свободното време е кът... ;)
Споко, Вик, аз съм намислила да гоня Тигри и батки по Варна, така че всеее някой ще ме заведе, ама тренировките са по-важни :D
16.07.12
15:34
Вик, благодаря за гостоприемството и за това, че ни направихте съпричастни към яката тренировка и леенето на пот:) Радвам се, че се запознахме :) И ако сега бяхме кибици, то следващият път обещавам да сме главни действащи лица;)
И аз се радвам, че се запознахме :)
А “кибик” е гальовно в случая, да не се обидите нещо? Славко, например, най-редовно влиза в тази категория... :P Нищо, че на снимките изглежда като да се е разцепил от трениране.
Мнението беше редактирано от Vic на 16.07.12 15:40.
Кире, заяквай да те размешаме с Трифон и мен:)))
Бате Вики, а стига бе...тренирам си аз:) А и аз цяло лято си изглеждам така...от тена ще да е:) От 10 набирания съм все едно съм направил 200:)
16.07.12
15:56
Вик, няма как да се обидя, защото много добре знам какъв смисъл влагаш в тази дума;) А и понякога е по- добре да само да наблюдаваш отстрани, особено ако си закусвал преди 15ина минути:)
Славко...колкото и да заяквам, категорията ми е доста по- различна...ама не пречи да се пробваме на някой меткон;)
16.07.12
16:41
Хахаха...бърпита казваш...май и мен ме бива там;)