Дневник на Чи Чи

Темата е заключена.
Прескочи до:

16.07.12
21:38

Повторенията зависят и от амплитудата на изпълнение, 12 например са ОК, ако последните 4 са с 1/2 амплитуда.
Чичке, кои са ти любимите “силови”?

16.07.12
22:37

Защо силови е в кавички? ;)

16.07.12
22:57

Щото май няма да разбера какви са...

16.07.12
23:02

Ми хвани си влака и ела ги виж. Ти някоя голяма спортистка ли си или аз не разбрах? Надута работа.. тцтц :)

16.07.12
23:14

Каква е целта на дневника ти? Защо реши да го направиш,като не приемаш критика и не си вземаш забележка от хора,които са постигнали много(не визирам себе си.. ;д ) ?
Толкова много хора те питаха,ти не казваш какви са ти тренировките.Опиши ги,извинявай,но по-какъв по прост начин да го кажем? Кажи за крака правя това и това упражнение по толкова повторения с толкова тежести.За ръце правя: ........ и изброяваш,ако желаеш разбира се.
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/57266 може да прегледаш този дневник.Не да го следваш,а евентуално да видиш колко смешно е отстрани такова поведение.
Аз се отказвам да пиша повече.Успех с постигането на целите ти.Като ги постигнеш с глад и бърнъра пиши

Мнението беше редактирано от Annie на 16.07.12 23:15.

Хайде, моля, разотивайте се... няма смисъл от поредния съсипан дневник. Чи Чи не е дошла тук с желание да променя каквото и да е, нито пък да послуша някой от този форум. Нека записва това, което прави. Може пък да е полезно за самата нея (колкото и абсурдно да звучи). Критиката е безполезна, загубеното време не се връща. Това, което правим в момента, не носи полза на никой. Просто... нека в този дневник има повече читатели и по-малко писатели.

16.07.12
23:18

Чи Чи е дошла тук с желание да си говори с хора, които имат сходни интересни на нейните, да обсъждат хранения, спорт и т.н., а не да я навиквате. Както и да е. Ана, утре имам гърди и трицепс и щом се върна от залата с удоволствие ще напиша какво съм правила. :)

16.07.12
23:19

Би ли споменала за утре какво си планирала да правиш в залата? Колко пъти в седмицата ходиш? В кои от тях правиш само кардио и в кои - силови тренировки?

16.07.12
23:24

Хахаха. Защо толкова се интересуваш само не разбрах? Би ли ме просветлила. Ходя 5-6 пъти седмично, 2-3 пъти кардио, другите тренировки са ми гърди-трицепс, гръб-бицепс, рамо-крака. За утре ще напиша утре.

казано от Чи Чи на 16.07.12, 23:18:

Чи Чи е дошла тук с желание да си говори с хора, които имат сходни интересни на нейните, да обсъждат хранения, спорт и т.н., а не да я навиквате.

Всички тук имаме тези интереси, някои са минали отдавна по пътища, по които ти сегичка тръгваш. Говорим си... казваме ти, че грешиш. Смисъл има ли? Не, търкаме си клавиатурите, защото ти не променяш нищо. Питаме за тренировките... правим такъв кръстосан разпит, какъвто не са правили и в Държавна Сигурност по времето на комунизма. Резултат? Нулев. Отново изтъркани клавиатури. Казва ти се човешки - правиш си оглушки. Казва ти се малко по-остро след това - “еми не ме навиквайте”. Аз от детската градина съм излязъл отдавна. Който има да ме пита нещо - знае как да ме намери и да го направи. Не мога да ти помогна. Затова помолих останалите, които наглеждат дневника, за разбиране и толерантност.

16.07.12
23:28

Защото е мой приоритет да съм любезна, толерантна и полезна всекиго. Поставила съм си го за цел от известно време. Хахаха...

Мнението беше редактирано от cocobutt на 16.07.12 23:28.

16.07.12
23:30

И с какво ми беше полезна не разбрах? хаха

16.07.12
23:40

Наистина е по-добре да не се коментира повече..само си хабим времето за човек,който не оценява нищо и си знае неговото,а на всичкото отгоре се държи така заядливо, “хаха”.

16.07.12
23:52

казано от HarleyQuinn на 16.07.12, 23:28:

Защото е мой приоритет да съм любезна, толерантна и полезна всекиго. Поставила съм си го за цел от известно време. Хахаха...

Ана, аз ли съм заядлива? :)

HE

16.07.12
23:59

казано от Чи Чи на 16.07.12, 23:02:

Ми хвани си влака и ела ги виж. Ти някоя голяма спортистка ли си или аз не разбрах? Надута работа.. тцтц :)

Що ти да не си? Всъщност, какво си - тъпо и упорито. Нямам идея защо още някой проявява интерес към иначе незначителната и безинтересната, но за сметка на това арогантна персона? Да хване влака, защо не се хванеш за палците /ако е възможно от шкембето де/.

казано от Чи Чи на 16.07.12, 23:18:

Чи Чи е дошла тук с желание да си говори с хора, които имат сходни интересни на нейните, да обсъждат хранения, спорт и т.н., а не да я навиквате.

Чичи е дошла тук за ........ и тя не знае защо. Знаеш ли върви ...... някъде, където има твърдоглави лелки със наднормено тегло, странни разбирания за хранене и тренировки. Тук сродни души няма да намериш - просто няма кифли /пробвай в тийнпроблем/.
Всъщност, защо не освободиш всички от присъствието си, като се изсулиш тихичко? Не всъщност стой си - обичам да се гавря със подобни индивиди, а ти току що се издигна до №1 приоритет. Бях решил да те оставя да си мреш тихичко във кофите, но това държание просто предизвиква.

казано от Чи Чи на 16.07.12, 23:30:

И с какво ми беше полезна не разбрах? хаха

Чшшшш хамстер, ти да не си мислиш, че форума е създаден в твоя чест и услуга. Я заминавай да изядеш три овесени ядки и да подсмърчаш каква буца лой си.

казано от Ана Петрова на 16.07.12, 23:40:

Наистина е по-добре да не се коментира повече..само си хабим времето за човек,който не оценява нищо и си знае неговото,а на всичкото отгоре се държи така заядливо, “хаха”.

@Ана, забележи, че всеки малоумен идиот започна или завършва изречението си със “хаха” - според мен е липса на достатъчно богат речник, липса на умствен капацитет и куп други неща. Женицата е комплексирана от външния си вид, очевидни психически смущения и според мен й е необходима съвсем различна помощ. Иначе толкова бърза, че тренира 5-6 пъти седмично /сигурно й предстои море/ и, като всеки ограничен и мързелив индивид е лежала и пърдяла, а сега се е сетила, че прилича на торба. Нормално е да таи завист, към хора изглеждащи точно, както тя иска да изглежда - със това си остава.

Иначе дневника си го адвам във фаворити, та колкото пъти се сетя да й сипвам /и без това се храни малко/.

17.07.12
00:05

И това ми било култура, уважаван форум, интелигентни хора и не знам какво още... без коментар!

17.07.12
00:06

Еее ама стига сте нападали момичето. Тренира от скоро, пие бърнър от скоро, храни се оскъдно от скоро. Топлата вода не се открива за един ден. И щетите, които си нанася човек днес, не винаги си проличават на утрешния ден. Дайте й време.
Чи Чи прави това, което смяташ за правилно. Не значи задължително, че то е такова, но поне ще извървиш определен път. А това е доста съществено. Ако твоят начин се окаже вреден, следващият път ще си по-внимателна и ще си с отпушени уши най-вече. Гаранция Франция. Та да гледаме позитивно на нещата, а и ако не всеки, почти всеки е играл главната роля в Парения и кашата. :)

HE

17.07.12
00:09

казано от Чи Чи на 17.07.12, 00:05:

И това ми било култура, уважаван форум, интелигентни хора и не знам какво още... без коментар!

Като не ти изнася - шкембето под мишница, пали дебелия изсипан гъз и изчезвай със 200!

17.07.12
00:11

казано от head_hunter на 17.07.12, 00:09:

казано от Чи Чи на 17.07.12, 00:05:

Като не ти изнася - шкембето под мишница, пали дебелия изсипан гъз и изчезвай със 200!

Даже не си ме виждал, а си толкова забавен, о голям лоши чичко със здрави мускули, висок колкото мен :)

HE

17.07.12
00:24

Леко се обърка - не си висока, колкото мен /дори да ти се иска на тези килограми/ :D :D :D

17.07.12
00:36

Стига де, аз съм 160/56 :D

HE

17.07.12
00:40

казано от Marina на 17.07.12, 00:36:

Стига де, аз съм 160/56 :D

Ти пък, къде тръгна да се сравняваш със някакви свлечове? :D :D :D
Някой ден може и да заприлича на теб ..... може би ....... ементуално ....... ама едва ли. Всъщност забрави, от цървул не става лачена обувка.

Всеки греши. И би трябвало да се подобряваме, учейки се от грешките си и чрез опита.
Но толкова упорито да отказваш да се замислиш над нещата, които ти казват 100 човека и да се запиташ: “Дали пък наистина не са прави?”... е не бях виждала.
Успех с отСЛАБването. Да, защото с такова ядене (извинявай, НЕЯДЕНЕ) + тренировки (каквито и да били)  ще станеш точно СЛАБА - тялото ти ще отслабне, здравето ти ще отслабне.
Дано да не сме лоши пророци и да разбереш, че не е това начинът. И да го разбереш докато е време.

17.07.12
07:39

казано от Чи Чи на 16.07.12, 23:52:

казано от HarleyQuinn на 16.07.12, 23:28:

Ана, аз ли съм заядлива? :)

То няма смисъл да се пише и да ти се помага, безнадеждна си. Фактът, че се заяждаш с един от малкото потребители, които не ти се нахвърлиха и търсиш конфликт, е показателен. МАй е време и аз да си кажа кво мисля - за деветнайсетгодишна си адски комплексирана, селска пръчка-интригантка.

Мнението беше редактирано от cocobutt на 17.07.12 07:39.

Нещата излязоха от релси, независимо от молбата ми.
Изкуство е да знаеш кога да спреш.
Дневникът ще бъде затворен, докато Чи Чи реши какво да прави и уведоми екипа на форума за решението си.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.07.12 07:45.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1