17.07.12
14:54
Здравейте,набиранията са ми едно от люимите упражнения(каквито хватове се сетите).
Но за жалост не мога да мина границата от 10,като 9 са перфектни,а 10-то е добро,но от там всичко свършва.
Просто до там са ми силите,даже с мъка нямам сила и за 1 отгоре.
Дайте някакви идея,как да повиша издръжливостта,вярно че не е голяма болка за умиране,но това което искам е поне 12-13 чисти набирания и още 2-3 до последни сили.
Това което ми идва като първа идея е практика,практика и пак практика,но както споменах това е едно от любимите ми упражнение и не като да не го правя достатъчно.
Темата беше редактирана от Biad__ на 17.07.12 18:08.
Сега правя 8-8-(7-8)-6.Повече от 4-5 серии не правя.По приницп 10 мога да направя само на първа серия.
Най ме мъчат класическите набирания с хват малко по-широк от раменете.
Другите с по-тесен или друг вид хват правя 2-3 набирания повече.
Но като цяло има една бройка,до която чувстват че имам много сила и мога да излетя над лоста,а изведнъж следващото набирание направо е непоилно.
Това важи най-вече за 3-4 серия.
Набирания стават с набирания ;) преди неможех да си вдигна задника 20 санта над земята като се хвана на лоста , всяка сутрин почнах колкото мога макс,във фитнеса също .... дърпаш и тва е положението ....ся ги правя по 15-тина чисти и се насочвам към тези с допълнителна тежест
17.07.12
23:04
Можеш да пробваш и това: http://twentypullups.com/
Почни всеки ден да правиш нмабирания на някой лост около вас,по няколко пъти на ден ако можеш.
дори и една серия на ден да е -пак е нещо.След време ще станат много по - лесни
18.07.12
00:13
Аз правя rack chins