26.06.
Храна:
- 2 филийки с масло, домат, маслини; 1 вафличка с мед и канела /с ленено брашно и Грахам/;
- 2 вафлички с мед и канела;
- парче торта;
- домати със зехтин, овче сирене, маслини;
- бадеми;
Тренировка;
- картофи на фурна; овче сирене; салата домати и краставици;
Тренировка:
Като цяло нищо съществено, ходих с едни приятели на фитнес, за да видя с колко ще успея да клекна, че се бях хванала на бас. хахах
Клек с щанга: 1х15@25кг; 1х15@30; 1х12@35; 1х10@35; 1х8@40; 1х5@50; 1х3@55;
Не бях стъпвала във фитнес от около 2 месеца. Резултатът едва ли ще ви впечатли, но аз си се радвам някак.. :)
И на тягата макса ми е 55кг - 7 пъти, реших да не се товаря повече, защото нямах колан.
По-късно - предизвикателство с лицеви опори - 01:17 мин.;
30:10 х 8 от удари с 3 кг. гирички;
30:10 х 12 от бицепсово сгъване/кик бек;
Мнението беше редактирано от Bathory на 26.06.12 21:03.
Много гаден ден. Цяла сутрин се опитвах да разбера масивите в java и не можах, защото най-малкото нещо ме разсейваше.. бррр
От вчера имам готина мускулна в краката и трицепсите.. (:
27.06
Храна:
- 400 гр. д. овче кисело мляко с 2 с.л. чиа и 2 с.л. мед;
Тренировка;
- картофи на фурна с кр. масло и много подправки; 200 гр. извара; 2 домата със зехтин; маслини;
Тренировка: 1:30ч. йога.. Почувствах се много ободрена. :))
От вчера добавям:
- 2 яйца, домати със зехтин, маслини;
- бадеми и шепа годжи-бери;
- 2 пълнени чушки с извара и яйца; бадеми; (към 23ч.)
Усещам средно силна болка в корема - ниско в ляво, която е придружена от често уриниране. Направо ме побърква, защото просто го има това чувство, а нищо. Четох в интернет и се съмнявам за херния, но няма подутина. Ако някой случайно знае нещо по въпроса, моля да пише. :)
28.06.
Храна:
- 3 пълнени чушки с извара и яйца; филия хляб;
- тахан с мед;
Тренировка;
- свинска пържола с картофи на фурна; праскова;
- бадеми;
Тренировка:
P90X Core Synergistics с 3 кг. гирички /леко ми е, обаче не разполагам с по-тежки :( /
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 от суинг до вертикалата с 16 кг;
После ще дописвам.. :)
От вчера:
- тахан с мед и бадеми;
- 5-6 сушени сливи; шепа слънчогледови семки;
- 3 парчета шоколад Линд 85% какао;
- парче мусака с 200 гр. кисело мляко; (00:30ч.)
29.06.
Храна:
- парче шоколад Линд 85% какао; <33
- купа и половина пълнозърнести макарони с краве масло и сирене;
- 300 гр. кр. кисело мляко с 2 лъжици чиа; 7-8 сушени сини сливи;
*** 3км. бягане; Добре раздвижих мускулните болки.. (:
После ще дописвам.
29.06.12
14:02
казано от Bathory на 28.06.12, 13:02:
Усещам средно силна болка в корема - ниско в ляво, която е придружена от често уриниране. Направо ме побърква, защото просто го има това чувство, а нищо. Четох в интернет и се съмнявам за херния, но няма подутина. Ако някой случайно знае нещо по въпроса, моля да пише. :)
Аз съм оперирана от феморална херния, подутината беше лека, почти незабележима, но с времето започна да се увеличава. Имах болки след тренировка.
Имала съм и киста, която също е съпрводена с подобна болка, но е почти през цялото време и липса на менструация. Ако нямаш пропуски в цикъла, може да се съмняваш за херния.
Това често уриниране, обаче, може и за бъбречни истории да говори /песъчинки, камъни/. Най-добре отиди на лекар, а не гадай.
Още утре ще отида при личния ми лекар. Днес болката ниско в ляво е нетърпима, едвам стоя. Появи се преди час..
29.06.12
16:40
Ако болката е нетърпима, въобще не чакай до утре. Отивай веднага на лекар. Сериозно говоря, не чакай, защото ако е нещо от изброените, може да стане доста опасно.
От днес: 29.06
Храна:
- 4 яйца; масло;
- оризови ядки;
Тренировка:
От дневника на Diddlina (: Направо ме е срам от моите суингове, ама ще напредна един ден. хах
18 минути в интервал 45:15;
1. Напад назад от столче с 16 кг. - 20, 20, 20;
2. Суинг с 16 кг. - 20, 22, 22;
3. Гоблет клек с 16 кг. - 22, 16, 20;
4. Глутеус мост с 16 кг. - 30, 35, 30;
5. Скачащи напади с 6 кг. - 44, 36, 45;
6. Суинг с 16 кг. - 20, 22, 20;
5х25 повдигане краката от вис;
3х15х10 с 6 кг. за прасец;
2х10 с 6 кг. на един крак за прасец;
Човеееек, не знам за суинговете, ама с тия 20 напада от стол направо къртиш! Мнооого добре :) Тук мен ме е срам :)
А за суинговете - гледай хубаво да вкарваш таза в движението и да не приклякваш много в коленете :)
Хаха, гледам какви песни си пускала, почти всички групи съм ги гледала на живо в Германия и Чехия, някои къртят, други за съжаление са голяма трагедия.
^Голяма част групите имат няколко хубави песни и останалото е - хаха.
Diddlina, благодаря ти! Ти имаш уникални спортни постижения. Нападите са нищо, явно ми е бил ден. хах
Здравейте! Последната седмица и половина нямаше никакви тренировки. Полежах си в болница, заради уж незначителната според мен болка от лявата страна на корема. Била е пречинена от камък в бъбрека и това е довело до инфекция. Сега се чувствам добре, но заради пукната вена в ръката не мога да правя нищо, а и още съм на лечение, затова мисля да поизчакам с тренировките. Свалих 4 килограма и направо ми се плачееее... Дано всичко си дойде на мястото скоро и да нямам такива ядове.. пф
Храна: Като цяло кисело мляко, варени и печени картофи, сирене, шоколад /не знам защо ми се яде постоянно/, плодове и зеленчуци; От месото ми се гади и докато не се оправя няма да ям..
казано от Bathory на 11.07.12, 13:18:
^
Храна: сирене, шоколад
след камъни в бъбреците, това е най-непозходящата храна. Не ти ли предписаха диета?
^Не. Знам, че не трябва да ям солено, затова сиренето си го обезсолявам, а шоколадът защо е неподходящ?! :)
казано от Bathory на 12.07.12, 00:03:
^Не. Знам, че не трябва да ям солено, затова сиренето си го обезсолявам, а шоколадът защо е неподходящ?! :)
оксалова киселина, пурини правят камъни в бъбреците
Бях на контролен преглед и ми казаха, че съм склонна да образувам камъни в бъбреците, но засега всичко е наред. Попитах за шоколада и сиренето и ми отговориха, че не е забранена нито една храна. От ‘’неправилно’’ хранене не може да се формират песъчинки или камъчета. :)
Отново не съм тренирала заради тъпата спукана вена и се чувствам ужасно изморена и разконцентрирана. Не мога да уча изобщо.. :((
Хапвам всичко, но от някои неща ми се гади - бадеми например. Мисля да пазя ръката още един ден и от утре започвам с тренировките, че ще се побъркам.
13.07
Храна:
- пиле с ориз;
- шепа годжи-бери; праскови;
- маслини, сирене, домати със зехтин, филия хляб;
- филия с масло и мед; <33
- пиле с картофи на фурна;
- бисквити с мюсли;
- повече от половин пъпеш към 01:30 ч.
14.07
Храна:
- зехтин с половин лимон;
- макарони със сирене;
16.07.
Храна:
- 3 фурми;
- 2 яйца, салата от домати, чушки, лук, сирене и зехтин; филия хляб;
- 300 гр. кисело мляко; 3 фурми;
Тренировка;
....
3 кръга от:
20 гоблет клека с 16 кг;
15 лицеви опори;
20 тяга с 16 кг;
20 усукване от централен до страничен планк;
30 скачащи напада с 6 кг;
3х15х10 с 6 кг за прасец;
Въздуха ми беше главния проблем и накрая цялата треперех. Мислех 5 кръга да направя, но до третия стигнах с доста мъки... Утре повече.. ;/ Все пак това ми е първата тренировка от 2 седмици..
Дописвам за днес:
- гювеч по тракийски с картофи, бамя, люти чушки, домати; сирене; маслини; филия хляб;
- половин питка със сирене;
- много диня; 100 гр. домашно овче сирене; 2 парчета пъпеш;
От вчера: към 02:15ч. - овче сирене, шепа годжи бери, 3 фурми, 100 гр. кисело мляко; - Спах много спокойно хаха
17.07.
Храна:
- 3 филийки намазани с краве масло; 100 гр. овче сирене; 2 домата; шепа маслини;
- шепичка годжи бери; 2 фурми;
- 3 яйца; краставица;
- 2 парчета пъпеш с мед;
Тренировка;
- кисело мляко; пъпеш;
Тренировка: от дневника на Диддлина;
1-ви куплет: х 3
10 Предни клека с 16 кг.
5 Снача на ръка с 6 кг. - беше ми леко, но 16-ката ми е много тежка още, а не разполагам с други тежести;
2-ри куплет: х 3
Лицеви опори: 15; 15; 12; - нямаше къде да се набирам и промених тренировката.... :/
10 Бърпита
3-ти куплет: х3
50 Суинга с 16 кг.
Планк на лакти: 1:20 мин.; 1:17 мин.; 1:45 мин;
Тренировката се оказа много готина, както и предполагах.. Пак ще я пробвам, но с набирания. :))
От днес:
- шепичка годжи-бери;
- 100 гр. с. бадеми; парче праскова;
- пица с домати, лук, чесън, маслини, гъби, чушки и кашкавал; 2 пържени кюфтета; пъпеш;
Голям апетит имам тези дни.. Нека хДД
18.07.
Храна:
- 3 пържени кюфтета; салата от домати, краставици и зехтин; филия пълнз. хляб;
- 2 праскови;
- 3 яйца;
- 6-7 печени чушки; д. овче сирене; диня;
- диня;
- 300 гр. д. овче кис. мляко; диня; пъпеш;
Не съм тренирала, защото имам гадна мускулна треска, но реших да пробвам предизвикателството с лицеви опори - 01:20 сек. - доволна. Надявам се, времето да падне още.. :)))
19.07.
Храна:
- праскова; филийки с яйца и сирене; ^^
- банан;
Тренировка;
Тренировка:
Р90х Chest, Shoulders & Triceps + Аb ripper;
20-15-10-5 - клек с 16 кг;
20-15-10-5 - суинг с 16 кг;
Мнението беше редактирано от Bathory на 19.07.12 13:24.
От 19.07.
Храна:
-3 фурми;
- 4 яйца с подправки; шепа маслини; огромен резен диня;
- 200 гр. извара; голяма салата от домати, чушки, много лук и зехтин;
преди малко: печени чушки със зехтин, овче сирене, пушено свинско филе; 200 гр. д. овче кисело мляко;
23.07.
Храна:
- печени чушки с доматен сос; маслини; 2 филии хляб;
- 2 праскови;
- 4 яйца; салата от домати и печени чушки, много зехтин и маслини;
- праскова; пъпеш;
Тренировка;
- пържени тиквички с чесън и кис. мляко; сирене; маслини; диняяя;
Тренировка: Нямаше време за повече - чакаше ме път. Около 15 мин. - бавнааа съм..
110 сунга с 16 кг.
55 гоблет клека с 16 кг.
55 тяга с 16 кг.
Мнението беше редактирано от Bathory на 24.07.12 13:40.
24.07.
Тренировка: За около 20-25 минути;
150 скачащи напади;
110 лицеви опори;
110 клека със собствено тегло;
110 глутеус мост;
Храна: гювеч със зеленчуци; диня; сирене; пъпеш; 2 бисквити ,,Закуска’‘; слънчогледови семки; маслини;
25.07.
Храна:
- говеч със зеленчуци, сирене, маслини; филия хляб;
- 2 чаши д. прясно мляко с 2 с.л. натурално какао;
- яхния от боб; салата /домати, краставици, пиперка, лук + зехтин/;
- какаови бисквити; слънчогледови семки;
- пъстърва на скара с много лимонов сок;
Тренировка: няма, но понякое време направих 55 лицеви - време под 2 мин.