Посъветвайте ме относно графика ми.

19.07.12
15:50

От скоро ходя на фитнес и нямам опит там, но от 7-8 месеца правя лицеви опори, ходя на лостове, имам 2 дъмбела по 10 кг и правя различни упражнения с тях.
Целта ми е що годе пропорционално тяло като покачвам мускулна маса.
Средствата отделени за фитнес стигат за 3 тренирвоки в седмицата като съм решил да са през ден и да тренирам така :

ден 1 - гърди и бицепс
ден 2 - гръб и трицепс
ден 3 - крака и рамо

Има ли значение ако започна с крака и рамо като ден 1 , а другата последователност си остане същатата ?

Горната част на гърдите ми не е толкова развита и мисля, че ще изостане още повече.
Ще има ли ефект ако я тренирам в още един тренировъчен ден ? И ако да - кой ден е най-удачно ?

И в кой ден бих могъл да вместя теглича без да има отрицателен ефект(тъй като мога да ходя само 3 пъти) ?
Тъй като той също ми е не е толкова развит, чудих се дали мога да го тренирам 2 пъти.

На някои от въпросите ми мисля , че ще ми отговорите, че за всеки е различно и сам трябва да разбера дали става.
Но бих искал да ми кажете как вие бихте ме посъветвали.

Не бих отказъл да ми дадете съвети относно тренировките ми.

Едит: май обърках термините. не симетрично , а пропорционално

Темата беше редактирана от nikola petrov на 19.07.12 16:28.

Ще те посъветвам така да си направиш програмата:
1 ден-гърди и трицепс
2 ден-гръб и бицепс
3-рамо и крака

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1