Казеин и суроватка

19.07.12
21:50

Въпроса ми е ако пия казеин преди лягане пак ли трябва да си взимам дозата суроватка сутрин след ставане от сън или се обезмисля ?

19.07.12
21:54

Пич, ти май всяка седмица сменяш добавките :D Сутрин миеш ли си зъбите, след като си ги мил вечерта ? ;)

19.07.12
22:05

Щон не ми е ясно ще питам.

то просто няма логика във въпроса ти , не знам дали съм разбрал правилно ама защо сутрешната доза суроватка би могла да се обезсмисли , може би защото една доза казеин ще ти захранва тялото 8-9 часа ли?

19.07.12
22:54

казано от ME4O_TURIST на 19.07.12, 21:54:

Пич, ти май всяка седмица сменяш добавките :D Сутрин миеш ли си зъбите, след като си ги мил вечерта ? ;)

Много точно казано, иронията и наредбите са излишни !

Разбира се, че е препоръчителен приема сутрин на ставане, но отделно смятам, че казеина си е загуба на $$$$ ;) !

казано от AgBOKATA на 19.07.12, 22:54:

Разбира се, че е препоръчителен приема сутрин на ставане, но отделно смятам, че казеина си е загуба на $$$$ ;) !

Защо ти е такова мнението за казеина, ако може да споделиш

19.07.12
23:26

Попринцип казеин не съм си купил още но обмислям закупуването му.А иначе знам че се пие суроватка сутрин за да спре катаболните процеси защото организма е бил 8 часа без храна.По тази логика мислех че след като организма е захранен за тези 8 часа сън може би ще е излишна суроватката сутрин.От там ми произлиза въпроса и колебанието ми.

19.07.12
23:54

казано от Владимир Димитров на 19.07.12, 23:04:

казано от AgBOKATA на 19.07.12, 22:54:

Ще го обесня по този простичък начин - смятам, че няколко часа човек когато спи целия му организъм трябва да почива от прием на каквито и да е суплименти ;)

20.07.12
00:10

Аз не бих си дал парите за Казеин :) Няма нищо по-вкусно от шейк / извара и прясно мляко / Сутрин добавям и лъжица медец . Става амброзийка и засища добре

20.07.12
00:11

казано от Владимир Димитров на 19.07.12, 23:04:

По-скоро защото има достатъчно храни, източници на казеин, а храната не може да се сравни с никоя добавка.
Малко извара и си готов - хем по-евтино ще ти излезе, хем по-качествено, хем по-здравословно, хем още много работи...
За мен да даваш пари за казеин е едно и също като да даваш пари за гейнър - пълно разхищение...

Мнението беше редактирано от Петър на 20.07.12 00:12.

По тази логика може да се замени суроватката със 100 грама пилешки гърди , усвоява се малко по-бавно , но това съвсем не е фатално.

20.07.12
13:47

казано от Владимир Димитров на 20.07.12, 13:25:

По тази логика може да се замени суроватката със 100 грама пилешки гърди , усвоява се малко по-бавно , но това съвсем не е фатално.

Може и ако го направи какво по-хубаво от това? Стига да може да поема толкова голямо количество храна в рамките на деня, колкото му е необходимо, хич да не се замисля, ами да го прави...

Мнението беше редактирано от Петър на 20.07.12 13:48.

20.07.12
18:21

казано от MARTO_CSKA на 19.07.12, 23:26:

Попринцип казеин не съм си купил още но обмислям закупуването му.А иначе знам че се пие суроватка сутрин за да спре катаболните процеси защото организма е бил 8 часа без храна.По тази логика мислех че след като организма е захранен за тези 8 часа сън може би ще е излишна суроватката сутрин.От там ми произлиза въпроса и колебанието ми.

Огромните катаболни процеси.. :D Спокойно,няма кво толкоз да губиш..Едва ли си Рони Колман като не ядеш 7-8 часа да се стопиш haha

20.07.12
22:22

Като му чета останалите теми на автора , оставам с впечатлението , че проблемът му не е , нито в анаболните, нито в катаболните процеси ... Първопричината е на втория етаж :D

20.07.12
22:23

казано от Teen Power на 20.07.12, 18:21:

казано от MARTO_CSKA на 19.07.12, 23:26:

Огромните катаболни процеси.. :D Спокойно,няма кво толкоз да губиш..Едва ли си Рони Колман като не ядеш 7-8 часа да се стопиш haha

Ъъъъ Рони яде през 3 часа ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1