Мкг / Кг

Прескочи до:

08.08.05
09:37

[quote author=“cRuSh”]сори че чак ся пиша ама от тва тапо време няколко дена нямах НЕТ

Петко К  мерси ама ... тва са 3 тренировки седмично неса ли малко
ама ся ще тренирам по тва дето ти ми даде ....

3 пъти седмично е перфектно, не се насилвай с повече тренировки за момента, няма да има по - добър ефект.

KA

08.08.05
10:13

Програмата на Петко К според мене е добра, така че въобще не му мисли а започвай да тренираш по нея(-_-)между другото аз съм 173см, 60 кила, 17год, вдигам йелеза вече 5 месеца и постижението ми на лег е 75кг 1 път.....но си контузих рамото и сега не семя да правя единици с тежко на лег, щото от тях ме боли....егати ме е яд, нооооо няма нячин сега си правя 2 серии с 60 кила и после с дъмбели...и така вече няма как...аре успех с новата програма....

CR

08.08.05
10:58

а бих искал д ви попитам и за някои ъпражнения които са свързани главно с канадската борба .... заякаване на предмишница китка ... ако може да ми кажете някои по важни ... дори и такива дето са по второстепенни

KA

08.08.05
18:13

Ами според мен най-доброто упражнение е за китките, а то е следното: сядаш на лежанката с лице към страната попринцип накъдето ти сочат кракато като вдигаш стандартно от лег....хващаш един лост(със или без тежест) и подпираш ръцете си на лактите, така че ръцете от китките на доло да висят(да не са опрени на лежанката) и така мърдаш китките си надолу-нагоре, като долу може даже да отпускаш повече, така че лоста да не го стискаш здраво като в горното движение, а го отпускаш и го държиш само с пръстите....АБЕ НЕЗНАМ ДАЛИ МЕ РАЗБРА.....ама няма как да ти го обясна...

09.08.05
09:07

Ами да се изкажа и аз ;)
Стаж 5 месеца
Висок 1,80 тегло 74-5кг..В период на маса съм надявам се да стана 80 до края на годината ;)
Личен рекорд на ЛЕг 100 кг
Личен рекорд на Тяга 160 кг
така да поесня на ората дето дигат по малко от теглото си правете пирамиди на 75/80 %от макса ви колко 6-7 повт серии 4-5 почивката минимална..
Пример.. ДИгате 100 кг 1 път с зор..Значи вашата начална тежест е 50кг ..втора серия 60.. трета серия 70..и стигате на 80 правите по 7 на всяка серия ..така мускула не се изморява и расте и силата и мускула..след като сте дигнали 80%(80кг) направете още  една серия ..ако видите зор свалете тежестта за да направите необходимите повторения искам да кажа че почивката трябва да бъде м/у 30сек до 1 мин най много ;)
УСпех на висички и пишете как работи при вас:)

CR

09.08.05
10:31

kakvo_stana…
Да разбрах те аз това упр. го правя ... обаче вместо на лежанка слагам щангата на краката си .... то е едно и сащо.
Epoc
ми кога трябва да вдигаме Мах-а си ?
значи ... увеличаваме тежеста но повторенията все са си 7 така ли ?
Аз мисля да го пробвам.
На мен Мах-а ми е 58кг.  :oops: 
Аз до ся сам правил така:
1   30кг. 10пов.
2   36кг.  8пов.
3   40кг.  6пов.
4   46кг.  4пов.
5   50кг.  3пов.
6   55кг.  2пов.
И ако имам все още сила се пробвам:
7   58кг.  1пов.

ама мисля да пробвам тва дето ти казваш ..... само ако може да кажеш кога трябва да вдигам и мах-а  :)

09.08.05
13:26

[quote author=“cRuSh”]само ако може да кажеш кога трябва да вдигам и мах-а  :)

Ами на края на месеца 1 път 2 най много в месеца се прави това

CR

09.08.05
17:59

ако може още някои да си даде мнението за тази програма ... аз се чудя дали да я пробвам ... изглежда ми добра ... но все пак 4 месеца неса никак малко

10.08.05
04:03

Да се похваля: 80кг съм и вдигам 110 на горна  лежанка :))0 но ме боли и черния и секъв дроб.... :(

CR

10.08.05
11:20

[quote author=“Freeman”]Да се похваля: 80кг съм и вдигам 110 на горна  лежанка :))0 но ме боли и черния и секъв дроб.... :(

да тва с особеноголямите тежести е мн опасно внимаваи ... за да несе прецакаш още от ся ....Пробваи с по добра загрявка !

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1